Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jančamamča píše:
No víš, taky jsem před týdnem nečekaně otěhotněla, ale ani mě nenapadlo zařídit to tak aby miminko nebylo. Myslím, že pokud jsi takhle nerozhodná tak na miminko nejsi ještě dostatečně připravená - promiň za možná nepříjemný názor, ale takto to vidím…
PS: Máte docela zvláštní vztah - přítel Tě potajmu otěhotňuje a ty se potajnu odtěhotňuješ…
Takže jsi otěhotněla ( měla oplodňující styk) před týdnem a už máš pozitivní test jo?
![]()
Ano..ale co jsem v mem pripade teda mela udelat?? pockat si az se tehotenstvi potvrdi a jit na potrat?? jako sory ale tohle me prijde padle na hlavu..
@Ambriel píše:
Takže jsi otěhotněla ( měla oplodňující styk) před týdnem a už máš pozitivní test jo?![]()
Ježkovy vočiss
![]()
Je mi 31.mam 7letyho syna..do jeho 5let sem s nim byla sama..2roky mam pritele a konecne sme se dali tak nejak dohromady, zarizujem si spolecne-vlastni bydleni..a proste pro me ted neprijde vhodna doba na to byt tehotna..samozrejme kdyz to bude tak si to na 100% necham..ale pokud je moznost to nejak ovlivnit-ne interupci- tak sem ji vyuzila..
@lenyss Pokud nesmíš hormony, tak je tohle podobně riskantní jako si vyštourat mimino pletací jehlicí
V prvním případě bys měla dospět, chováš se jak malé dítě, váš vztah raději nekomentuji. Já bych bez prášků a v mladém věku (pevně věřím, že jsi mladá a ještě máš šanci dospět) nedovolila chlapovi, aby se ANI S KONDOMEM udělal do mě, protože to praská a sklouzává (ale to asi není vůbec známo
) obzvlášt, když hormony očividně nemůžeš, postinor je fakt hazard.
@radkka píše:
Ježkovy vočiss![]()
![]()
Co co?
ona otěhotněla před týdnem, ne já. ![]()
@lenyss píše:
Je mi 31.mam 7letyho syna..do jeho 5let sem s nim byla sama..2roky mam pritele a konecne sme se dali tak nejak dohromady, zarizujem si spolecne-vlastni bydleni..a proste pro me ted neprijde vhodna doba na to byt tehotna..samozrejme kdyz to bude tak si to na 100% necham..ale pokud je moznost to nejak ovlivnit-ne interupci- tak sem ji vyuzila..
Prokrista, já beru nohy na ramena
![]()
@Ambriel píše:
Co co?![]()
ona otěhotněla před týdnem, ne já.
Co my víme, třeba má věšteckou kouli
![]()
Divam se ze jsou tady sam strasne „chytre“slecny co radoby sezraly cely svet…no nemam slov opravdu.. hold nekdo jde na potrat.. nekdo to vyresi piluli, ale nakonec ja su „debilka“podle vas..
![]()
@lenyss píše:
Divam se ze jsou tady sam strasne „chytre“slecny co radoby sezraly cely svet…no nemam slov opravdu.. hold nekdo jde na potrat.. nekdo to vyresi piluli, ale nakonec ja su „debilka“podle vas..![]()
Tak bud ti je 13 nebo mi tě je opravdu líto, protože si nedokážeš vážit svého zdraví, o trombofilních mutacích vím víc než dost, sama jí mám holčičko. Doufám, že TĚHYSS nebudeš. Papa ![]()
@lenyss píše:
Divam se ze jsou tady sam strasne „chytre“slecny co radoby sezraly cely svet…no nemam slov opravdu.. hold nekdo jde na potrat.. nekdo to vyresi piluli, ale nakonec ja su „debilka“podle vas..![]()
My, ale vůbec nemluvíme o tobě.
Až nebudeš tak vztahovačná, tak otevři oči, nadechni se a přečti si to znovu, na co jsme reagovaly.
![]()
Zdravím, ![]()
zajímalo by mě, která z vás otěhotněla po užití Postinoru a za jak dlouho od styku jste si ho vzali?