Těhotná přes Postinor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2677
29.4.14 19:22
@jančamamča píše:
No víš, taky jsem před týdnem nečekaně otěhotněla, ale ani mě nenapadlo zařídit to tak aby miminko nebylo. Myslím, že pokud jsi takhle nerozhodná tak na miminko nejsi ještě dostatečně připravená - promiň za možná nepříjemný názor, ale takto to vidím…
PS: Máte docela zvláštní vztah - přítel Tě potajmu otěhotňuje a ty se potajnu odtěhotňuješ…

Takže jsi otěhotněla ( měla oplodňující styk) před týdnem a už máš pozitivní test jo? :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
29.4.14 19:22

Lenyss - těhyss, kolik ti je prosím tě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.4.14 19:31

Ano..ale co jsem v mem pripade teda mela udelat?? pockat si az se tehotenstvi potvrdi a jit na potrat?? jako sory ale tohle me prijde padle na hlavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.4.14 19:33
@Ambriel píše:
Takže jsi otěhotněla ( měla oplodňující styk) před týdnem a už máš pozitivní test jo? :mrgreen: 8)

Ježkovy vočiss 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.4.14 19:35

Je mi 31.mam 7letyho syna..do jeho 5let sem s nim byla sama..2roky mam pritele a konecne sme se dali tak nejak dohromady, zarizujem si spolecne-vlastni bydleni..a proste pro me ted neprijde vhodna doba na to byt tehotna..samozrejme kdyz to bude tak si to na 100% necham..ale pokud je moznost to nejak ovlivnit-ne interupci- tak sem ji vyuzila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.4.14 19:36

@lenyss Pokud nesmíš hormony, tak je tohle podobně riskantní jako si vyštourat mimino pletací jehlicí :zed: :zed: :zed: V prvním případě bys měla dospět, chováš se jak malé dítě, váš vztah raději nekomentuji. Já bych bez prášků a v mladém věku (pevně věřím, že jsi mladá a ještě máš šanci dospět) nedovolila chlapovi, aby se ANI S KONDOMEM udělal do mě, protože to praská a sklouzává (ale to asi není vůbec známo :roll: ) obzvlášt, když hormony očividně nemůžeš, postinor je fakt hazard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
29.4.14 19:36
@radkka píše:
Ježkovy vočiss 8o 8o :mrgreen:

Co co? :lol: :lol: ona otěhotněla před týdnem, ne já. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.4.14 19:37
@lenyss píše:
Je mi 31.mam 7letyho syna..do jeho 5let sem s nim byla sama..2roky mam pritele a konecne sme se dali tak nejak dohromady, zarizujem si spolecne-vlastni bydleni..a proste pro me ted neprijde vhodna doba na to byt tehotna..samozrejme kdyz to bude tak si to na 100% necham..ale pokud je moznost to nejak ovlivnit-ne interupci- tak sem ji vyuzila..

Prokrista, já beru nohy na ramena 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.4.14 19:38
@Ambriel píše:
Co co? :lol: :lol: ona otěhotněla před týdnem, ne já. :lol:

:mrgreen: Co my víme, třeba má věšteckou kouli 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
29.4.14 19:39

Já už tu nechápu NIC. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.4.14 19:41

Divam se ze jsou tady sam strasne „chytre“slecny co radoby sezraly cely svet…no nemam slov opravdu.. hold nekdo jde na potrat.. nekdo to vyresi piluli, ale nakonec ja su „debilka“podle vas.. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.4.14 19:44
@lenyss píše:
Divam se ze jsou tady sam strasne „chytre“slecny co radoby sezraly cely svet…no nemam slov opravdu.. hold nekdo jde na potrat.. nekdo to vyresi piluli, ale nakonec ja su „debilka“podle vas.. :potlesk: :potlesk:

Tak bud ti je 13 nebo mi tě je opravdu líto, protože si nedokážeš vážit svého zdraví, o trombofilních mutacích vím víc než dost, sama jí mám holčičko. Doufám, že TĚHYSS nebudeš. Papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
29.4.14 19:49
@lenyss píše:
Divam se ze jsou tady sam strasne „chytre“slecny co radoby sezraly cely svet…no nemam slov opravdu.. hold nekdo jde na potrat.. nekdo to vyresi piluli, ale nakonec ja su „debilka“podle vas.. :potlesk: :potlesk:

My, ale vůbec nemluvíme o tobě. :zed: :lol: :lol: Až nebudeš tak vztahovačná, tak otevři oči, nadechni se a přečti si to znovu, na co jsme reagovaly. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.14 09:52

Otěhotnění po postinoru

Zdravím, :mavam:

zajímalo by mě, která z vás otěhotněla po užití Postinoru a za jak dlouho od styku jste si ho vzali?

• Citovat
  • Upravit
26
7.11.14 13:04

Ahoj, já 1,5 h. Teď má šest kilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat