Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, menses jsem mela21.brezna, to bylo normalni bez potizi, styk s pritelem jsem mela25 brezna a nasledne do trech hodin jsem pouzila postinor a nasledne dalsi ad pribalovy letak a menses jsem jeste nedostala, diky za odpoved
Holky, chci se zeptat, stalo se Vám některé, že jste si vzaly Postinor, následně měly krvácení a stejně byly těhotné? Četla jsem totiž, že se může dostavit krvácení z té tabletky, tak by mě zajímalo, jestli je to jistota, která znamená, že Postinor zabral a nebo ne. Mně krvácení přišlo cca týden po tabletce, ale menzes mám dostat terpve za týden, tak jestli jsem si to jen odbyla dřív a nebo bych to teoreticky mohla dostat znova a nebo ne a taky bych mohla být těhotná? Dík, asi moc filozofuju
![]()
@Anonymní píše:
Holky, chci se zeptat, stalo se Vám některé, že jste si vzaly Postinor, následně měly krvácení a stejně byly těhotné? Četla jsem totiž, že se může dostavit krvácení z té tabletky, tak by mě zajímalo, jestli je to jistota, která znamená, že Postinor zabral a nebo ne. Mně krvácení přišlo cca týden po tabletce, ale menzes mám dostat terpve za týden, tak jestli jsem si to jen odbyla dřív a nebo bych to teoreticky mohla dostat znova a nebo ne a taky bych mohla být těhotná? Dík, asi moc filozofuju![]()
![]()
nefilozofuj
![]()
A co myslíš, že tam po té tabletce krvácí?
Ta sliznice (do které se uhnízduje případné oplodněné vajíčko) stejně jako při MS. Každopádně to byla hormonální bombička a jak pružně na ni zareaguje tvůj systém nelze s určitostí říct.. Ale s MS podle kalendáře příští týden spíš nepočítej.. bude to určitě posunuté, rozhozené.. A pokud jsi ho vzala v určeném časovém intervalu, tak na 99% zabral..
Prosim, ma nekdo zkušenost s vedlejsimi priznaky postinoru? MS mi meska 5 dni a boli me cca 4 dni bradavky, tak jakoze pali, brni, pnou.. A mam bily hlen.. Tehu test negativni, delala jsem vcera. Diky za odpověď.
@Anonymní píše:
mam to samy a taky cekam na ms jako nikdy předtím
Tak to bude vedlejsi priznak ![]()
Dobrý den, ahoj
Hledám radu či názor… Měla jsem 12.9. s přítelem nechráněný sex (udělal se do mě), ale 10.9. mi skončila MS a až 14.9. jsem si koupila Postinor. Jelikož jsem vysadila antikoncepci, tak moje MS je velice nepravidelná, dva měsíce jsem to nedostala a teď jsem ji dostala třeba o týden dřív, tedy nevím kdy mám ovulaci… Tak snad Postinor zabral ![]()
Ráda bych se zeptala, kdy to mám tedy teď dostat jestli díky Postinoru to dostanu v blízké době a nebo mé MS dorazí tak jak má za 28 dní?
Děkuji ![]()
@aahavlickova to ti nikdo nerekne, ja to dostala asi za tyden a pak za mesic, ale melo to prijemny vedlejsi efekt, ze se mi cyklus protahl na 35 dni
aspon nejake pozitivum, jinak mi teda prvni den bylo neskutecne blbe, potila jsem se, na zvraceni mi bylo, bricho bolelo, des no…
Dobrý den, oživuji tuto diskusi. V době plodných dnů jsem měla nechráněný sex s ejakulátem ven, po 36hodinách jsem užilala tabletku „po“. Po necelém týdnu jsem začala silněji špinit, ale teď už čtvrtý den čekám na mojí pravidelnou menstruaci a pořád nic. Zajímalo by mě jestli je tu někdo, kdo i přes to krvácení byl těhotný. Vím že tyto tabletky nejsou 100%, ale myslím si že pokud nastane krvácení, což znamená že odešla sliznice a tím pádem se plod nemá kam uhnízdit, nebo se mýlím? Jsem trošku nervozní. Díky za odpověď.
@Anonymní píše:
Dobrý den, oživuji tuto diskusi. V době plodných dnů jsem měla nechráněný sex s ejakulátem ven, po 36hodinách jsem užilala tabletku „po“. Po necelém týdnu jsem začala silněji špinit, ale teď už čtvrtý den čekám na mojí pravidelnou menstruaci a pořád nic. Zajímalo by mě jestli je tu někdo, kdo i přes to krvácení byl těhotný. Vím že tyto tabletky nejsou 100%, ale myslím si že pokud nastane krvácení, což znamená že odešla sliznice a tím pádem se plod nemá kam uhnízdit, nebo se mýlím? Jsem trošku nervozní. Díky za odpověď.
já měla po týdnu vždy to samé - silnější špinění a vše bylo ok.. pokud se bojíš, tak test, ale spíš bych očekávala ms 28 dní od toho špinění. Postinor je dryák, rozhodí to ms.
@Anonymní píše:
Já ještě půl roku normální MS neměla.. Postinor je takové svinstvo, že mě to rozhodilo hormony tak, že jsem napřed jen špinila, pak dlouho nic, pak MS 3 týdny v kuse, pak zas 2 mesíce nic.. Dotoho jsem pořád zvracela, omdlévala a trpěla na šílené křeče. Srovnalo se to zpět tak po 8 měsících.. A jinak, já MS měla i přes těhotenství.. Takže bych zašla na krevní testy a kdyžtak na vyvolávačku, pokud MS do 4 týdnů nedorazí.
Ahoj holky… nazev lehce zavadejici…
Uzila jsem Postinor do 19. h. od styku. Postinor by jiste ucinkoval, kdybych nemela v ten den vylozene ovulaci. Takze pozde slupnuto a vajicko bylo oplodneno. Nasledky zadne nehrozi. Zde se proste Postinor nestacil vyradit na mym tele. Zadny vedlejsi ucinky… A jak pise slecna dobre vyse. Vse nebo nic. Jen hledam, co se spis rodi… Zajimalo by me, jestli by to ta holcici spermie zvladla stihnout
Mam osmiletou dceru a nejistyho partnera. Prala bych jim holcicku. Ale tesim se na cokoli
6.6.2017
![]()
@madmoizelle Jak se mas? Jak jste dopadli a co se narodilo? Cekam taky
Hodne stesti vam preju! ![]()