Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Beti89,
chtěla jsem se zeptat zda jsi si dělala test. Také mám po postinoru zpoždění ale pořád mám strach si test udělat. Další dítě jsem již neplánovali.
Děkuji za odpověd.
Ahoj,
jak to dopadlo s kamarádkou? Je těhotná. Taky mám zpoždění po postinoru ale bojím si udělat testy.
Děkuji za odpověd.
Andýsek92
Ahoj,
jak to dopadlo s kamarádkou? Je těhotná. Taky mám zpoždění po postinoru ale bojím si udělat testy.
Děkuji za odpověd.
@sluníčko2013 no take jsme zatim neplanovali druhe dite…no zatim jsem test jeste nedelala je to 12 dnu tak jeste tyden pockam a udelam ten test.. ![]()
Pro Beti
a je to 12 dnů co jsi si vzala prášek nebo 12 dnů co máš zpoždění?
@sluníčko2013 je to 12 dnu co jsem vzala postinor, ale v minulosti jsem postinor vzala uz 2 a vzdy jsem dostala menstruaci do 4 dnu..tak je mi divny ze je to 12 dnu a jeste nic jinac obvyklou menstruaci mam dnes dostat..uz asi 7 dnu me poboliva v podbrisku takovy pichani obcas mam bolej me prsa a porad mam chute, ale to jsou priznaky i pred menstruaci..tak ze nezbiva nic jeneho nez cekat..radsi bych chtela vedet hnedka odpovedi ![]()
@Beti89 píše:
@sluníčko2013 je to 12 dnu co jsem vzala postinor, ale v minulosti jsem postinor vzala uz 2 a vzdy jsem dostala menstruaci do 4 dnu..tak je mi divny ze je to 12 dnu a jeste nic jinac obvyklou menstruaci mam dnes dostat..uz asi 7 dnu me poboliva v podbrisku takovy pichani obcas mam bolej me prsa a porad mam chute, ale to jsou priznaky i pred menstruaci..tak ze nezbiva nic jeneho nez cekat..radsi bych chtela vedet hnedka odpovedi
Tak pokud dnes očekáváš MS tak už by těhotenský test klidně mohl něco ukázat
Ahoj holky,
29.3. se mi taky stala nehoda, ale jelikoz jsem byla mimo dostupnost lekarny, vzala jsem si Escapelle asi po 52h. Mate s timhle nektera zkusenost?
Jsem na trni, protoze zrovna kolem tohoto obdobi jsem mela mit ovu. Samozrejme cekam na tehotensky test, ale je jeste moc brzo neco zkouset ![]()
Ahoj,
stalo se nám, že praskl kondom, ale nevím, zda nejsem s bývalým přítelem těhotná, jelikož jsem to nedostala. Mohl by postinor nějak ohrozit plod?
Děkuji za odpověď
@PeťulaTr píše:
Ahoj,
stalo se nám, že praskl kondom, ale nevím, zda nejsem s bývalým přítelem těhotná, jelikož jsem to nedostala. Mohl by postinor nějak ohrozit plod?Děkuji za odpověď
Pokud uz k oplodneni a uhnizdeni plodu, postinor uz nic nenadela a ani neuskodi ![]()
@Beti89 Postinor není 100% a to ani ve chvíli kdy si ho vemeš hned takže ano můžeš být těhotná