Těhotná přes Postinor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
27.3.13 21:23

@Beti89 Postinor není 100% a to ani ve chvíli kdy si ho vemeš hned takže ano můžeš být těhotná

• Citovat
  • Upravit
117
28.3.13 15:31

@ikyki diky moc, tak ted jen musim pockat na testy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
28.3.13 15:51
@Beti89 píše:
@ikyki diky moc, tak ted jen musim pockat na testy :roll:

No obávám se, že Ti nezbyde nic jiného…držím :palec: ať to dopadne jak Ty chceš

• Citovat
  • Upravit
29.3.13 12:33

postinor

Beti89,
chtěla jsem se zeptat zda jsi si dělala test. Také mám po postinoru zpoždění ale pořád mám strach si test udělat. Další dítě jsem již neplánovali.

Děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 12:36

postinor

Ahoj,
jak to dopadlo s kamarádkou? Je těhotná. Taky mám zpoždění po postinoru ale bojím si udělat testy.

Děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 12:38

postinor

Andýsek92

Ahoj,
jak to dopadlo s kamarádkou? Je těhotná. Taky mám zpoždění po postinoru ale bojím si udělat testy.

Děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
29.3.13 12:42

@sluníčko2013 no take jsme zatim neplanovali druhe dite…no zatim jsem test jeste nedelala je to 12 dnu tak jeste tyden pockam a udelam ten test.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 12:45

postinor

Pro Beti
a je to 12 dnů co jsi si vzala prášek nebo 12 dnů co máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
29.3.13 13:07

@sluníčko2013 je to 12 dnu co jsem vzala postinor, ale v minulosti jsem postinor vzala uz 2 a vzdy jsem dostala menstruaci do 4 dnu..tak je mi divny ze je to 12 dnu a jeste nic jinac obvyklou menstruaci mam dnes dostat..uz asi 7 dnu me poboliva v podbrisku takovy pichani obcas mam bolej me prsa a porad mam chute, ale to jsou priznaky i pred menstruaci..tak ze nezbiva nic jeneho nez cekat..radsi bych chtela vedet hnedka odpovedi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.3.13 14:24
@Beti89 píše:
@sluníčko2013 je to 12 dnu co jsem vzala postinor, ale v minulosti jsem postinor vzala uz 2 a vzdy jsem dostala menstruaci do 4 dnu..tak je mi divny ze je to 12 dnu a jeste nic jinac obvyklou menstruaci mam dnes dostat..uz asi 7 dnu me poboliva v podbrisku takovy pichani obcas mam bolej me prsa a porad mam chute, ale to jsou priznaky i pred menstruaci..tak ze nezbiva nic jeneho nez cekat..radsi bych chtela vedet hnedka odpovedi :lol:

Tak pokud dnes očekáváš MS tak už by těhotenský test klidně mohl něco ukázat

• Citovat
  • Upravit
712
29.3.13 21:56

@sluníčko2013 kamarádka těhotná není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.4.13 09:31

Ahoj holky,
29.3. se mi taky stala nehoda, ale jelikoz jsem byla mimo dostupnost lekarny, vzala jsem si Escapelle asi po 52h. Mate s timhle nektera zkusenost?
Jsem na trni, protoze zrovna kolem tohoto obdobi jsem mela mit ovu. Samozrejme cekam na tehotensky test, ale je jeste moc brzo neco zkouset :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaTr
27.8.13 23:42

postinor v těhotenství

Ahoj,
stalo se nám, že praskl kondom, ale nevím, zda nejsem s bývalým přítelem těhotná, jelikož jsem to nedostala. Mohl by postinor nějak ohrozit plod?

Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
267
27.8.13 23:56
@PeťulaTr píše:
Ahoj,
stalo se nám, že praskl kondom, ale nevím, zda nejsem s bývalým přítelem těhotná, jelikož jsem to nedostala. Mohl by postinor nějak ohrozit plod?Děkuji za odpověď

Pokud uz k oplodneni a uhnizdeni plodu, postinor uz nic nenadela a ani neuskodi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
27.8.13 23:57

Chybi mi tam slovo „doslo“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie