Jak jste prožívaly těhotenství s vyšší váhou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
22.11.18 20:25

Já otěhotněla s 80 kg/170cm a rodit šla se 111kg. Byla jsem doma celé těhotenství a navíc asi 14 dní před pozitivním testem jsem přestala kouřit. Teď mám pořád 95 kg a nějak nemám sílu s tím hnout. Je to o genech, když k tomu člověk má dispozice, musí opravdu hlídat vše co jí a pije. Samozřejmě zhubnout může, ale stojí ho to tolik sebeovládání a vnitřních bojů. To si,, ti hubení "neumí představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 20:34

Já poprvé otěhotněla s 95 kily, do poloviny těhotenství jsem pět kilo zhubla, váha šla dolů i když už nevolnosti pominuly, rodit jsem šla s rovnými sto kily, domů jsem šla hubenejsi než když jsem otěhotněla :D teď jsem znovu těhotná, počáteční váha 94 a za první trimestr mám zase dvě kila dole.

• Citovat
  • Upravit
1537
22.11.18 20:41

První těhotenství jsem začínala na 82kg, přibrala jsem asi 11kg, z porodnice přijela s +4kg, po šestinedělí už jen +2, ale pak to při kojení šlo nahoru a já se vyžrala na 92kg. Druhé těhotenství jsem začínala na 92kg, po prvním trimestru +2kg, zjištěna těhotenská cukrovka a od té doby šly 4kg dolů. Ráda bych u této stravy vydržela i po porodu :) jsem v polovině 6.měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.18 20:57
@vertunka píše:
Prosimte jaká vepřice? To jsou snad normální míry ne? To není žádná nadváha.

No teď to normální míry jsou, ale po porodu se bojím, že to bude hrůza. A že budu až moc viditelná. Vždycky jsem byla hubená, proto ten strach.

• Citovat
  • Upravit
121
22.11.18 21:04

zrovna jsem tu chtěla založit podobné téma. Já měřim 167cm a vážim 85kg. Jsem 9tt. Taky se snažim moc nepřibírat dále. Chci se zeptat, jak na Vás koukali doktoři? A co potom v porodnici? Bojim se, abych nešla rodit s třeba 110kg :D
Jinak jsem se taky chtěla zeptat, když bych teď začla jíst pravidelně a zdravě, bude vadit když třeba i něco naopak zhubnu? Nerada bych nějak ublížila miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
22.11.18 21:28

@MelissaMuray Měla jsem připomínku jen od jednoho doktora, kde jsem byla na první screening. Ten teda před přítelem jel dost nepříjemně a co chvilku. Má doktorka nic neříkala a jiný lékař, který dělal 2. screening taky nic neříkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
23.11.18 05:37

Otěhotněla jsem s 82 kily na 177 cm. Během prvních 3 měsíců šlo asi 5 dolů kvůli nechutenství a fofrům v práci. Pak jsem začala „konečně“ nabírat, ale v 16 tt neschopenka kvůli extrémně skokově vysokému tlaku :roll: Od té doby dost otékám, teď ve 36 tt mám 96kg, takže ten metrák nejspíš pokořím :,( Ale už to mám za pár a těším se na hubnutí :palec:

U doktorů žádný problém, když jsem tomu svému stydlivě nahlásila poslední údaj 94kg, tak se smál, že to ještě není žádná váha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
23.11.18 06:56

@Taače no já se tou váhou rozhodně nechci nějak stresovat :D pořád věřím tomu, že když budu v pohodě a spokojená tak budu mít i v pohodě (psychicky) pak mimčo :) Jim taky na co mám chuť, ale snažím se zdravě. Naštěstí zatim žádné chutě nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
23.11.18 07:10

@MelissaMuray Přesně tak, hlavně být v klidu :palec: Já jsem se stresovala před každou kontrolou, co řeknou na mou váhu…pak přišly ale daleko horší šoky (smrti v rodině, okradení,…), že mi nějaká váha začala být úplně volná :lol: Doufám, že je prcek odolný a nebude takový stresoň jak já :roll:

Jinak taky jím, na co mám chuť :) Když ještě nepálila žáha, klidně jsme si dali kfc, pak zas bylo období, kdy jsem byla na bílé rohlíky, teď zas ovoce. Ono ke konci už se do tebe stejně pořádně nic nevejde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
23.11.18 09:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tohle téma je spíše pro maminky, které na začátku těhotenství měli kolem 90kg, jsem z toho na nervy, snažila jsem se jíst zdravě a dát do normálu, ale bohužel, máme to v genech :,(. Kolik jste zhruba přibrali a kolik šlo po porodu dolů? A jak jste s takovou váhou prožívali těhotenství?

Ahoj, moc pěkné téma :-) my se teprve o miminko snažíme, ale taky mám dost nadváhu :zed: bohužel máme problémy s otěhotněním, tak mi dávají i různé hormony a i když se snažím jíst střídmě, tak jsem něco přibrala :-/ na druhou stranu jak píšou holky, důležité je, aby ses cítila dobře a bylo dobře miminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.11.18 09:28

Pojďme se shodnout, že to „všechny máme v genech“ a už se o tom nebavit.

Já mám supertlustý geny. U nás v rodině, kdo na sobě tvrdě nemaká, je od určitýho věku tlustej. :nevim:

Podle mě těch, co jedí, co chtějí i v dospělosti a netloustnou, zase tolik nebude… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
23.11.18 10:41

Já nepribrala nic, naopak jsem hubla. Nebylo to záměrně. Jedla jsem hodně, i když jsem se teda snažila jíst hodně zeleniny a ovoce. A dost jsem se hybala. Nicméně hubnout taky nebude to nej. Píšu to spíš jako ukázku toho, že ne všechny musí během těhotenství přibrat spoustu kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
23.11.18 10:49

Já měřím 160 cm a těhotná jsem potřetí ( v průběhu 9 let). S každým přibírám víc. U prvních dvou jsem byla fyzicky aktivnější, teď s posledním bohužel 2 měsíce na nemocenské, pak zas nějaké problémy, teď už bych cvičit mohla, ale nevyhovuje mi to časově nebo už není místo. Navíc druhou část těhotenství mám vždycky v zimě, a to mi prostě lehká strava nejede. :nevim: Zatím jsem nabrana kila vždycky shodila během pár měsíců. Uvidím jak teď. Bilanci mám takovou:
66 kg…74kg ( když měl syn rok otěhotněla jsem podruhé)
63kg…74kg
64kg…dneska 30+0 72,5 kg. Svoji obligátní hranici určitě překonám, zvlášť když nás čeká advent a Vánoce.
V 1 trimestru mi moc blbě nebylo,takže žádné počáteční hubnutí se nekonalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
23.11.18 10:52

@MelissaMuray Já hubla a docela dost a kromě sestry, která se mě ptala, zda jim a zda mi není nějak špatně, to nikdo neřešil. Takže to asi zase tak moc nevadí, i když já jsem z toho neměla nejlepší pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.18 09:27

Ahoj, před otehotnim jsem zhubla 10kg (ze 106 na 96), pak přišly || takže se cvičením jsem přestala a teď v 7mesici mám už 109kg (172cm) a cítím se naprosto fajn ani doktori neremcaji a hlavně mi ani tu váhu nikdo nevěři, dycky že si vymyslim ze jsou zvykli ldyz si ženský ubírají a ne přidávají, sama jsem zvědavá kam to ještě půjde ale naštěstí jsem před otejotnenim zjistila co mi pomáhá tak snad bufde i po porodu :nevim: :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky