Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Proč by měli být mí rodiče chudáci?Kondom prostě praskl, co jsme jako mohli dělat? Prostě se to stalo a mí i přítelovi rodiče byli proti potratu a sami nabízejí že nám budou s malou pomáhat jak to jen půjde.. Myslím že je to opravdu lepší než jít na potrat
Tvl i když praskne kondom, vždy se da něco dělat.. tak neříkej : co jsme jako mohli dělat??
![]()
@Anonymní píše:
Proč by měli být mí rodiče chudáci?Kondom prostě praskl, co jsme jako mohli dělat? Prostě se to stalo a mí i přítelovi rodiče byli proti potratu a sami nabízejí že nám budou s malou pomáhat jak to jen půjde.. Myslím že je to opravdu lepší než jít na potrat
V době, kdy je dítě nežádoucí a ve věku 17 let s holým zadkem a nedokončenou školou opravdu nežádoucí je, tak se máš chránit dvojitě. Tedy Ty i partner. Kdyby selhala jedna ochrana, je tu ještě druhá. Budeš mít po dítěti aspoň tělísko??? Uvědomuješ si, že kdyby dítě nebylo v pořádku, že už možná nedostuduješ a 90% partnerů v této situaci zdrhá? Jestli je ten tvůj hokejista úspěšný, už vidím, že s Tebou zůstane a nebude si chtít užívat života bez omezení…
@lachtanice86 píše:
A prášek po neznáš? Asi ne co.
No jo rodiče, chudáci. Hodíš na ně svojí zodpovědnost..
Takže to jde po generacích..
Zjistila jsem že jsem těhotná až když už bylo na prášek pozdě. Já na nikoho svou zodpovědnost nehážu.. O malou se budu starat hlavně já.
Mamka mě měla v 19, ted má i tak skvělou práci a dobrý plat, táta s ní je už od 16ti let a mají další 2 děti ![]()
@Anonymní píše:
A ty bys radši dceru poslala na potrat?Já dítě neplánovala, ale prostě se to stalo
V sedmnácti určitě.
@LadyDelRey píše:
Nikdy by se k tobě neotočil zády. Dobře. Tak toto si prosím zapamatuj.
Je to pořád mladej kluk, co má svoje koníčky, on si reálně neumí představit co nastane, až porodíš, jakej mazec bude během 6ti nedělí, nebude sex a spousta jiných věcí. Ale ok, good luck.
Je to sice mladej kluk, ale s dětmi to umí a navíc on byl proti potratu hned od začátku.. i přesto že mu dokonce i trenéři říkali že je na dítě mladej
@Anonymní píše:
Zjistila jsem že jsem těhotná až když už bylo na prášek pozdě. Já na nikoho svou zodpovědnost nehážu.. O malou se budu starat hlavně já.
Mamka mě měla v 19, ted má i tak skvělou práci a dobrý plat, táta s ní je už od 16ti let a mají další 2 děti
@truelly píše:
V době, kdy je dítě nežádoucí a ve věku 17 let s holým zadkem a nedokončenou školou opravdu nežádoucí je, tak se máš chránit dvojitě. Tedy Ty i partner. Kdyby selhala jedna ochrana, je tu ještě druhá. Budeš mít po dítěti aspoň tělísko??? Uvědomuješ si, že kdyby dítě nebylo v pořádku, že už možná nedostuduješ a 90% partnerů v této situaci zdrhá? Jestli je ten tvůj hokejista úspěšný, už vidím, že s Tebou zůstane a nebude si chtít užívat života bez omezení…
Ano tělísko mám v plánu si po porodu dát. Dítě podle všech vyšetření v pořádku bude, ale vím že to nemusí být 100¨%, ale jsem si jistá že ten můj hokejista tady pro nás bude at se deje cokoli.. ![]()
@LadyDelRey píše:
Souhlasím. Úplně mě rozčiluje ten přístup „rodiče nám pomůžou“. Děcka si snad děláme pro sebe a ne, abychom házeli zodpovědnost na chudáky rodiče, co maj svůj věk a chtěj si už taky žít vlastním životem.Achjo.
Vždyť ona sama je dítě. A ten její hokejka taky.
@Anonymní píše:
A ty bys radši dceru poslala na potrat?Já dítě neplánovala, ale prostě se to stalo
Ano poslala, v 17ti letech jsi pořád dítě, chodíš do školy a živí tě matka. S přítelem nemáte byt a nemáte ani příjem. Divím se, že tvoje maminka která taky rodila brzo nechtěla, abys opakovala její chyby. ![]()
Ze zas někdo musi hodnotit 🤦🏻♀️ K tématu. Já ro nesnasela ani ve 30. Akorát dokážu byt i dost nepříjemná a říct to, takže žádná tragédie. Mám i prirozene odmereny vyraz tam mi do kočáru nikdo moc nelezl
Tady každý píše jací jsou rodiče zakladatelky chudáci, ale kdyby dceru naučili jak se správně chránit a, že existuje pilulka po, tak by možná tenhle problém řešit nemuseli.
Zakladatelka udělala nezodpovědnou chybu, to je tu všem jasné, už s tím nic neudělá, max se může ponaučit do budoucna. Co se týče problému sahání na břicho tak jediné řešení je prostě lidem říct ať ti na to břicho nesahají. Za pár měsíců až ti bude každej druhej vytahovat dítě z kočárku a chovat si ho tak budeš taky jen koukat?
@Alriga píše:
Vždyť ona sama je dítě. A ten její hokejka taky.
a i přesto si myslím, že máme pro malou lepší podmínky než spoustu jiných a dospělých párů ![]()
@LadyDelRey tak mít přítele na vážno od 14 let, co maminka čekala…ještě bez prášků ![]()
@Anonymní píše:
Mamka mě měla v 19, ted má i tak skvělou práci a dobrý plat, táta s ní je už od 16ti let a mají další 2 děti
holka, skoda, ze nez jsi zacla ve 14ti sexovat, jsi si neco nenastudovala o ochrane pred pocetim (neni to jen kondom a prasky), urcite by jsi se dozvedela, ze existuje prasek jmenem Postinor, ktery se bere ihned po prasnuti kondomu ev. jine kolizi. Chytre holky ho mivaji v supliku, kdyz spolehaji jen na kondom, nedejbuh, prerusovanou souloz.
ocividne, dle tveho prispevku, nemas o nem ani paru
GL, budes ho hodne potrebovat…
Příspěvek upraven 22.05.21 v 19:33
@Anonymní píše:
a i přesto si myslím, že máme pro malou lepší podmínky než spoustu jiných a dospělých párů
Jaké? Vždyť tomu dítěti nemůžete poskytnout ani citové ani sociální zázemí. Jsi hloupa a tvoji rodiče také, pokud ti toto schvalují.