Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tulipán Mohla bys mi prosím tě zopakovat větu, kterou jsem tě napadla? ![]()
E-mimino opravdu upadá… Nestačím se divit, co tu některé uživatelky dokáží že sebe vyplodit. A bohužel je to v každé druhé diskuzi.
@Alriga píše:
Ano. Dítě má dítě, bude brát peníze ze systému, do kterého ještě nic nepřispěla, není zralá ani sociálně (viz dotaz o břiše),taticek je pubertální hokejka… ale já jsem šáhlá.
Co je špatného na tom že je přítel hokejista?
![]()
@MiaPa píše:
@tulipán Mohla bys mi prosím tě zopakovat větu, kterou jsem tě napadla?
Upřímně mi naše plevelící konverzace přijde zoufalá, k ničemu a hlavně ne k tématu. Nabízím dořešení přes SZ. Pokud chceš, napiš mi.
@eva valoi píše:
@Mallorka Třeba ji podvádí partner, přibrala, má před rozvodem, přišla o práci, syn/dcera vyletěl ze školy… Co můžeme vědět, proč si tu vybíjí svoje komplexy.Příspěvek upraven 22.05.21 v 21:41
Spíš je ožralá.
@Anonymní píše:
Nezodpovědná nejsem, vždy jsme měli chráněný styk kondomem, který někdy prostě prasknout může a antikoncepci brát prostě nechci..
O malou se postarat s přítelem zvládneme a když tak pomůžou naši rodiče.
Mamka mě měla taky brzo a opravdu si nemyslím, že je nezodpovědná
Slyšela jsi o prášku po? Neboj se, s víc jak dvacetiletým sexuálním životem mám s kondomem bohaté zkušenosti a nepraskl ani jednou. Kdyby se to stalo, letím co nejdřív pro prášek. Protože v sedmnácti bych opravdu matka být nechtěla.
@LadyDelRey píše:
Souhlasím. Úplně mě rozčiluje ten přístup „rodiče nám pomůžou“. Děcka si snad děláme pro sebe a ne, abychom házeli zodpovědnost na chudáky rodiče, co maj svůj věk a chtěj si už taky žít vlastním životem.Achjo.
Tak já v sedmnácti taky doufala, že mi maminka všechno zařídí.
@Russet píše:
Ujišťuji tě, že mi vadilo sahání na břichoi ve 34. Jestli tvé dítě bude stejně nezodpovědné jako ty, budeš v té době už skoro babička. Gratuluji.
No tak to záleží na uhlu pohledu, at si má kazdy dite kdy chce, ale ironický gratulovani neni asi úplne na místě. Pro řadu lidi a to ne jen rodičů, ale i prarodičů, je mnohem lepší, kdyz maji lidi deti driv. Kazdy to vidi jinak. Zkuste si to vzit z druhé strany. Mela jste dite pozde, vase věc, ale pro hodně lidi to je nepředstavitelné a predstavte si, kdyby vam nekdo psal:no jestli se synacek pomamí budete mit vnouce v 70,no to je výhra, to si ho ani využijete. Hnusný co? Hrajete si tady na strašně dospělé, ale nedokážete respektovat jiný názor, coz je mimochodem znak dospělosti. Jediny co umite si tady anonymně kopnout do mladý holky. Vsak vy jeji dítě mit na krku nebudete. Že spoléhá na rodiče je blbý, že řeší kravinu typu, ze ji někdo sahá na bricho, miszo, aby normálně rekla ať na ní nešmataj a resila podstatné veci a snazili se s přítelem, aby meli rodice co nejmíň starostí, neni taky uplně normální. Jenze ona ten rozum jeste muze dostat, dite ji urcite změní, ale nevim co pomůže vam, co tady do ní jedete pecky. A ze vy jste byly v 17 střeva, to neznamená, ze ona bude špatná máma. Mamka mě v 17 měla, je to ta nejlepší máma a kdyby mely všechny děti takové rodiče, alespon z pulky jako my, tak by bylo na světě krásně. Takze laskavě přestaňte soudit, kdyz ji ani neznáte a nevite jaká bude máma.
@Alriga píše:
Velice se mýlíš. Ale je mi to jedno. Ovšem bezpochyby sem budeš dříve či později psát o radu, co dělat, když tě přítel podvádí a nechává s deckem samotnou…
A to se nikomu staršímu nemůže stát že?
@Alriga píše:
Ty toho neznáš, ty telátko.
Hele jo, je mladá, možná naivní jako jsme v 17 byly všechny, ale tohle co píšeš vypovídá i o tobě. Proč se nad ní povyšuješ? Proč? Že si starší? Rozumnější? Nebo namyšlenější?
@Anna766 píše:
A to se nikomu staršímu nemůže stát že?
No přesně, ale jim se to stát nemůže, protoze ony maji dokonale nalajnovany zivot podle jejich predstav, jim se nic takoveho nemůže stát. Protoze oni mají svuj dokonaly život a beda jak to nekdo vidi jinak. Tady je jediné přípustné mit dítě po 30,nemit ani hypotéku, mit vlastní bydlení, nejlépe barák, minimálně vysokou školu a mit max dvě děti. O kterych uz ve skolce vědí, ze to budou mit přesně tak a ty vysoký budou mit minimálně dvě
. Nic jineho správně není. Fakt vtipný ![]()
@Matt 02 píše:
No přesně, ale jim se to stát nemůže, protoze ony maji dokonale nalajnovany zivot podle jejich predstav, jim se nic takoveho nemůže stát. Protoze oni mají svuj dokonaly život a beda jak to nekdo vidi jinak. Tady je jediné přípustné mit dítě po 30,nemit ani hypotéku, mit vlastní bydlení, nejlépe barák, minimálně vysokou školu a mit max dvě děti. O kterych uz ve skolce vědí, ze to budou mit přesně tak a ty vysoký budou mit minimálně dvě. Nic jineho správně není. Fakt vtipný
Chyby děláme všichni, jen ne každý si to přizná.
@Matt 02 píše:
No přesně, ale jim se to stát nemůže, protoze ony maji dokonale nalajnovany zivot podle jejich predstav, jim se nic takoveho nemůže stát. Protoze oni mají svuj dokonaly život a beda jak to nekdo vidi jinak. Tady je jediné přípustné mit dítě po 30,nemit ani hypotéku, mit vlastní bydlení, nejlépe barák, minimálně vysokou školu a mit max dvě děti. O kterych uz ve skolce vědí, ze to budou mit přesně tak a ty vysoký budou mit minimálně dvě. Nic jineho správně není. Fakt vtipný
A víš jak je pohodlné, to takhle mít??? Je to úžasné!!!
![]()
@Anonymní píše:
A víš jak je pohodlné, to takhle mít??? Je to úžasné!!!![]()
A všechny ostatní, kteří to mají jinak, vystřílet. ![]()
Ale jdi ty.