tehotna v Prerove?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
7.9.06 13:22

Ten barák zdědil sestřin manžel. Stěhují se ale do domu našich rodičů. Potřebují peníze na opravy a zařízení a nemůžou si dovolit „živit“ dva baráky. Kde sháníte inzeráty? Přes realitky nebo to chcete bz RK? Nějaký internetový adresy na realitky mám, kdybys chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
7.9.06 14:06

tak to je jasné dva baráky živit,to by asi nezvládl nikdo teda pokud není nějaký boháč hehehe.No zatím koukám na realitky,ale může to být i soukromě nemusí to být přez relitku.Právě,že chcem kde se můžem brzo nastěhovat a nemusíme tam dělat žádné veeeelké úpravy a rekonstrukce a takové ty věci :? Tak snad se něco poštěstí,ale ten tip na realitky pošli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
7.9.06 15:31

no Ondřejko tak jsem mluvila s Tomem a on by aji do toho šel.Máš mi jestli je to možné podat co nejvíce info,takže až sem mrkneš tak napiš budu se těšit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.9.06 11:03

Posílám teda nějaký adresy na realitky. Až ségra zjistí něco bližšího, případně foto, tak ti dám určitě vědět. Já pořádně nevím, byla jsem tam kdysi, ale moc si to nepamatuju.

www.patriotreality.cz
www.dobrereality.cz
www.realityrecom.cz - s něma máme špatné zkušenosti, přišli jsme kvůli nim o 30 000,–Kč
www.reality.bazos.cz
www.hypereality.cz
www.asistent-reality.cz - Olomoucká firma, přes ně máme teď přislíbenej ten byt
www.rksting.cz
www.sdk-reality.cz
www.limareal.cz
www.nvol.cz
www.remax-czech.cz
www.reality-zvonek.cz
www.rknemo.cz
www.nemovitosti.cz - směska realitek
www.info-region.cz - inzeráty různého druhu

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
8.9.06 11:17

díky moc víceméně to znám tyhle adresy,ale fakt díky :lol: jsem si všimla,že máš povolání jako administrativa,taky bych chtěla něco vtakovém oboru dělta.Sem teď po škole a sháním práci takže se asi lekneš,že jsem taková mladice :? :lol: (20let)Měj se krásně a budu se těšit na další info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.9.06 11:29

No, já mám 24, takže v pohodě. Sehnala jsem to místo hned po škole, takže jsem tam 2roky. Kdy chceš začít pracovat? Hned asi ne, že? Kdy máš termín?

Já jsem právě nemocná, od úterka jdu ale zas do práce, tak jsem zvědavá, co si tam na mne zas nachystali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
8.9.06 11:52

ondřejko to je metřík na čekání MS já teď 3 měsice neberu Ha takže to mám rozházené a čekám na MS,ale snad už ji brzo nebudu muset kontrolovat :oops: No právě,že tady se mi moc nechce na trvalo,chtěla bych až v Přerově teda pokud je tam nějaká šance :? Jo a když už teda by to vyšlo třeba do těch dřevohostic jsou tam dobré autobusové spoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
8.9.06 12:07

No, říkala jsem si, že je metřík nějakej dlouhej :P Tak ať ti to vyjde, nám to „trvalo“ 3 měsíce, ani jsem to tak brzo nečekala.
Z těch Dřevohostic jezdí přímá linka do Přerova, já tam ale vždycky byla autem, tak nevím, jak dlouho to trvá a přes co jezdí. Fotečky možná chvilku potrvají, nevím, kdy tam pojedou.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
8.9.06 12:14

aha no my auto taky máme,ale já nemám řidičák.to je v pohodě stejně kukám ještě po něčem blíž :wink: tak to jo my se respetkivě ještě nesnažíme necháváme tomu volný průběch,ale taky to je jen měsíc :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
12.9.06 13:45

Ahoj Ondřejko tak jak je :wink: Naštěstí je krásně a není ta deprimující zima a déšť zatím teda ťuk ťuk ťuk :oops: :lol: :lol: měj se krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
13.9.06 14:23

Ahoj Dakot,

tak jsem zase v práci po nemoci, ne že by mě to tu extra bavilo, ale aspoň nejsem doma sama. Taky jse konečně venku krásně, jedu dneska za rodiči do jedné vesnice u Přerova, budem mít o víkendu hody, tak budem chystat cukroví a tak. Už se na ten babinec těším :D

Měj se moc hezky a užívej si sluníčka, dokud je.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
13.9.06 16:28

ahoj Ondřejko tak to potom jo,ale stejně už tak či tak moc dlouho v práci nepobudeš co?? :lol: :lol: špuntík krásný malý hehehe to musí být klášné ta fazoulka v bříšku :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.9.06 10:35

No nevím, včera jsem to řekla konečně v práci a tak šéf vypadal tak zkroušeně, že jsem mu slíbila, že když nebudou komplikace, tak budu v práci až do konce.
Jestli to bude pravda, se ale ještě uvidí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
14.9.06 11:59

Ahoj Ondřej no to teda máš co dělat,teda nevím v jakém si pracovním vytížení,ale s pupíčkem myslím budeš ráda,že si ráda ne :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
14.9.06 15:30

No, to ještě uvidíme, spíš jsem chtěla šéfa uklidnit. Stejně budem hledat záskok a zaučovat co nejdřív, takže by pak snad zas tak nevadilo, kdybych tu nebyla.
Přes zimu si při nejhorším nějakou práci můžu vzít domů, takže to zatím neřeším.

Ségra už dala ten byt do nabídky na Internet: www.info-region.cz

prodej Rodinného domu

Prodám rodinný dům v Dřevohosticích, zděný, zastavěná plocha + nádvoří 336 m2, zahrada 418 m2,2 garáže. Napojení na elektřinu, plyn, vodu, studna, kanalizace-vlastní septik. Cena 1 200 000 Kč, volný od října 2006
telefon: 731577447
email: milacaletkova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová