Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechny co netrpělivě čekají na // a konečně se k vám přidávám.
20.5. jsem byla na KET!Celý víkend jsem ležela!Zatím žádné příznaky.Při IVF mě bolela prsa a 10 den jsem měla // a pak to stějně nevyšlo!Myslim si ,že u kažného je to jiné a i další zkušenosti co člověk má se vždy liší.Já mám za sebou dve mimoděložní těhotenství.U jednoho jsem měla menstruaci a u druhého ne.U jednoho jsem měla bolesti a o druhém jsem skoro nevěděla!Je to vše individuální.
Všem moc držim pěsti!!!
Kometad jak se vám s mimískem daří? Nakonec jsem si ten AH nenechala udělat,doufám,že to embrijka zvládnou!Sama embrioložka říkala,že vypadají moc dobře a že se díví,že se minule nechytli.Tak snad ted!! ![]()
Ahoj holky. Zdravím Zlatku a držím pěstičky. Já dnes byla na ultrazvuku a byla jsem zklamaná, jelikož jsem si myslela, že hned budu moct jít po ET na KET, ale měla jsem dlouhý protokol a sliznice je ještě kvůli tomu nízká, takže mi doktorka nasadila antikoncepci na 1 cyklus a snad další měsíc budu moct jít na KET. Taky mi říkala, že jsem měla krásný embryo a že si byla jistá, že příjdu těhotná. Bohužel. Příroda rozhodla jinak. Ještě mám prý zamaraženo na 3 pokusy. Tak uvidíme jestli budu mít při dalším pokusu štěstí, protože to tady potřebujeme všechny. ![]()
Ahoj figuro, já měla po ET pauzu dva cykly.Prý po stimulaci to chce vždy nějákou pauzu,ale po neuspěšným Ketu na další můžeš jít hned.Tak držim palce at jdeš co nejdřív a brzo se raduješ z // ![]()
jo to čekání je děsný.Dnes jsem 6 den po KET a nic necítím.Mám strach ,že už je třeba po všem!Ale musím doufat.Musí to vyjít!!
Muro jak jsi včera dopadla?Napiš až se objevíš?
Určitě to vyjde! Třeba právě proto, že nic necítíš, tak to tentokrát vyšlo! ![]()
Ahojky figurko, stále koukám na stránky kdo písne.
Dinulka,Monča,Mura držím pěsti a doufám ,že to všem výjde
![]()
Já jsem dnes 13 den po Ketu a nic moc na sobě nepozoruji.TT jsem dělala po 11 dnech a byl negativní.Mám strach,že nevím co se děje.Je to ok nebo už je po všem.MS jsem měla už dostat,ale nikde nic a ani břicho mě nebolí.Jenže to může být způsobeno utrogestanem.Napište mě prosím někdo něco pozitivního.Test si už dělat nechci mám strach,že bude zas negativní
![]()
Copak ty???? tento měsíc by jsi měla jít na Ket.Tak at to výjde
![]()
Zlatko, 11. den je brzy a nic ti to neukáže. Naopak kdyby ukázalo, tak to spíš bude ještě pozůstatek po injekcích. Já měla dvě // až 16. den. - 14. den až po půl hodině ducha, 12. den nic. Takže z mého pohledu je blbost dělat závěry.
Kdybych byla v dalším kole, už bych si nikdy test dopředu nedělala. Co já si probulela a pronervila, no a evidentně zbytečně
. Příznaky jsem neměla žádné. Dokud nemáš menstruaci,tak to neřeš a užívej si to, jako bys byla těhotná
.
RedS moc děkuji
![]()
já už jedu druhé kolo a stejně šílým,taky jsem myslela,že to zvládnu,ale nejdeto!!!
Dnes jsem 14tý den a testila jsem ani památka po duchovy
Nevíš jestli se embrijka mohou uhnizdovat třeba až 10 den po Ket??
Koukala jsem do podpisků.Mrzí mě ,že se neudrželi obě
.Držím pěsti at se má mimísek k světu
![]()
Zlatko: jde spíš o množství hcg v moči a to je děsně individuální. Ale buď pozitivní a testní zase 16.den.Pokud by to nebyly //, tak tě pošlou na krev a tam je jistota.Občas je prostě ta hladina hcg v moči nízká i později a potvrdí se těhu krví. Tak držím pěstičky,ať to vyjde.Je to boj.Jinak prcíka jsem obulela,ale jsem ráda,že druhé se drží. Tak si moc přeju ať je už vše v pořádku. I po // jsou to pořád strachy, ale už jiné. Drž se a buď pozitivní.
![]()
Ahojky. Zlatko..moc moc ti to přeju..ať už zítra najdeš dvě //. Já půjdu koncem měsíce na ultrazvuk a snad budu moct jít už na KET. Vše záleží na sliznici. Spíš počítám s tím, že budu moct jít až další cyklus. Měla jsem dlouhlý protokol a tak je z toho moje tělo vykolejený.
Reds. Je mi líto, že jedno mimi se neudrželo, ale hlavně že s tebe bude maminka! Tak ať to jedno pěkně roste a je vše v pořádku! ![]()
holky moc děkuji za podporu,pomáhá to
![]()
my patříme mezi to co se strachují a ani nejsou těhotné a myslim,že nás to natolik ovlivní,že se toho strachu o naše dítko už nezbavíme i když mu bude 18!!!!
Další testík budu dělat až v neděli.Do té doby budu doufat ![]()
S testováním už zkušenost mám.U mimoděložních jsem měla vždy // a to jsem měla i Hcg jen 74.To neni moc a byly tam.Můžu jen spekulovat!!Snad to vyjde ![]()
Figurko tak at jdeš co nejdřív
![]()
zlatko, na neděli držím palce.Tady svítí sluníčko, tak bude optimistická nálada a to je to nejdůležitější. Bude to dobrý, určitě
.
Figurko, ty se dej do kupy, tělo se potřebuje srovnat.Lepší chvíli počkat, než promarnit pokus. Věř doktorům a věř, že se to příště určo povede.
Já jsem teď takový strašpytel.Děsně se hlídám a s každým píchnutím plaším a jdu si lehnout s nohama nahoře.Doufám, že mě to přejde.
Dneska jedeme do jižních čech na víkend na kola. S partou známých, tak bude fajn. Původně jsem si chtěla kolo vzít taky, ale raději nebudu nic pokoušet, beru si psici a s dalšími pejskaři budeme chodit na prochajdy.Manža to odjezdí i za mě
. V pondělí jsem zpátky, tak ať tu čtu jen hezké zprávy
.