Těhulky Hradec Králové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
26.4.12 20:47

Prodávají tam dětské hračky, potřeby a oblečení - název do kupy nedám, ale je to barák před Katou, jak je pekárna mňam mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
26.4.12 20:48

Jooo hned vedle tohodle krámku je krám hračky Duha - jako orientační bod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.4.12 08:26

@ajva tak děkuju :* až půjdu kolem, stavím se tam, minimálně na čumendu :mrgreen:
holky, krásný víkend přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka79
27.4.12 22:06

Ahojky holky, omlouvam se, vcera jsme jeli detem pro komody a pro autosedacky…Mela jsem tak dost, ze jsem proste vecer odpadla :(! Bolela me i hlava, no a dnes jsme meli posezeni z byvale prace, neseslo se nas moc, ale chtela jsem po delsi dobe taky nekoho videt :), bylo to s nima fajn. Jinak tu podprdu jsem dnes sehnala v Timu a padnouci, tak jeste priobjednaji cernou a nemam co resit, hura!!! Ivco, za vanicku moc dik, je uplne super a jestli muzu, pujcim si ji a klidne i koupim pokud se ji chces uplne zbavovat. Preji tez krasny vikend, hlavne prezijte to pocasi, ja mam tak otekle nohy, ze netusim co budu delat..:(!

• Citovat
  • Upravit
325
28.4.12 08:04

Mirko v pohodě, buď si jí jen půjči a nebo ti jí nechám za 50,– Kč, tak jí inzeruju i na bazárku, ale je mi to fakt jedno, já jí nevyužila a jen mi tu chytá prach :lol: Tak se pak jen domluvíme až budeš mít třeba v týdnu čas a já ti jí hodím na Štefánikovku. Tak hlavně si dej do kupy ty tvý nateklý nohy ať můžeš vyrazit pěkně do přírody a kluky v tomhle nádherným počasí provětrat :palec:

Holky chtěla jsem se vás zeptat, kdy budete balit tašku do porodnice? Zbývá měsíc a 3 týdny, tak nechci plašit zbytečně brzo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka79
28.4.12 11:28

:D Ivčo, já mám sbaleno!!! Ne všechno, ale mám! Já už teď musím počítat naprosto se vším…Mně už zbývají jen ty tři až čtyři týdny max. Jj, dám Ti vědět, můžeme se i zastavit třeba cestou z UZ, jedu ve St, i když musím ještě něco pracovního vyřídit, pak už vpohodě. Já si jí od Tebe koupím :)! Ty nohy nesplaskávají ani ráno, je to děs, trošku jen, ale hned otečou, ach jo :(!
Papa a krásně užívej počásko dokud můžeš :)!

• Citovat
  • Upravit
325
30.4.12 06:48

Tak já nechám to balení na ten 34. týden ať zbytečně nic nepřivolávám :lol:

Mirko 3 až 4 týdny, tak to je mazec, to máš vážně už za pár!!!! Hele a jaký by jsi normálně měla termín, kdyby kluci nešli sekcí?

Tu vaničku pořešíme, chodím směrem jak bydlíš často - mám tam kamarádku - tak hodím vaničku na kočárek až budeš doma a vyrazím…

Jinak co nohy už splaskly???? Já zase chytla od malého virózu, takže mám v žiletky v krku, nemůžu vůbec polykat a furt smrkám, taky paráda… :?

Holky užijte čarodejnice, mi jedeme večer grilovat pokud nebudu mít teplotu a zítra už květen, takže si můžeme už říkat, že rodíme příští měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka79
30.4.12 08:30

Ahojky Ajvi, no termin 11.6. :), ale jak rikas, dik tomu ze jsou tam dva mysaci je to vazne za par!!! Jen lituju ze se neotocili :(, ale ten termin neni kvuli cisari, ale kvuli tomu ze jsou dva a taky je nenchaji pokud budou veliky dyl, neda se to pak unest..:D!
Ok, jsi zlata, tak ja dam vedet, tenhle tyden uz to teda mam docela mazec a ty hlavne vylez tu virozu, mozna vikend uz bude volneji? Uvidime, hlasila se jeste jedna navsteva, ja nedelam nic jine nez varim a pecu a zehlim, uuuuf :D! Dnes odjeli nasi a ja si jeste musim sednout k absolventske praci jednoho kluka a napsat na ni oponentsky posudek…
Ty nohy aspon rano poplasknou, ale dokud bude tohle vedro, zase to otece hned dopoledne, tak jen doufam, ze se opravdu trochu ochladi do konce tydne.
Ivco, taky krasne carodky a i Veroou, netusim kde se toula :D! Ja dnes nastoupila ofiko materskou, to abych si to pamatovala a jedeme grilovat ke kamaradce do Malsovic.RAdeji nikde nelitejte :D alle krasne si to uzijte pri zemi! No Ivco, ja uz tenhle mesic, byla bych rada, kdyby kluci vydrzeli do 24. aspon :D!
Papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
700
1.5.12 09:19

Ahoj holky, krásný sváteční raníčko :hug: šílený vedra, coo?? teprv pár dní a už to nenávidím, zlatá zima, ale snad bude brzo trochu líp. My byli včera s holkou v Libranticích na čarodky na hřišti. Mají to tam super pro děcka, různý soutěže, úkoly a pak odměny, buřty a velký oheň. Ale celou dobu zas na slunci, tak jsem dnes jak praštěná… krapet jsem to odskákala, zas lehce špiním a břicho jak šutr, tak dnes nohy hůre a snad to přejde brzo. Navíc se mi asi rozjela nějaká alergie, nikdy jsem na nic takovýho netrpěla a letos, … masakr :zed: jestli to třeba spustilo to těhu? :nevim:
jinak já tašku sbalenou ještě nemám, ale termín až na konci června, takže ještě čas 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
1.5.12 10:36

Veroou tak hlavně odpočívej ať ti je dobře :kytka:

Jestli těhu může spustit alergii netuším, ale možný je všechno a navíc alergii prý člověk může dostat až v průběhu života…

Já s tou taškou taky ještě nespěchám, dnes jsem 33+2, takže tak za 14 dní to začnu řešit. Navíc to poslední co chci je rodit dřív, nějak se to kolem mě teď děje často a nechci mít o malou strach, jen ať se kočička dopeče, aby jsme v porodce byli jen dobu nezbytně nutnou - páč jestli se na něco netěším, tak na ty tři dny tam, prostě doma je člověku nejlíp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
1.5.12 15:49

Tak Verou dle infa z Facebooku nám Mirka porodila  :palec:

Tak nasi mysacci se dnes narodili ;)!!!Viktor ma 43cm a 2070g a je ve 3:14hod. a Vojtech ma 46cm a 2200g a je narozeny ve 3:15hod.Tatinek uz za nima byl, da vam sem nejake foto, jsou to milacci, ja uz je videla na foto a asi nekdy po narkoze, jen to si vubec nepamatuju ;)!Zitra za nima pujdu taky, jen nam je trosku dopekaji tlustousky ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.5.12 16:41

no tak to je masakr!!!! 8o prej ať vydržej do 24. :mrgreen:
tak hlavně že jsou v pořádku :dance: a pěkný datum porodu, to si hoši budou pískat :mrgreen:
Ajvy, díky, žes mi dala vědět :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.5.12 16:43

Ajvy, nevíš, jestli už Huml ordinuje nebo kdo ho zaskakuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
1.5.12 18:56

Veroou ještě ne - myslím, že měl jako zástup napsanej SANUS, ale nejsem si úplně jistá, zkoukla jsem to jen rychle na dveřích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
1.5.12 19:31

jojo, já právě taky jenom hodila okem… neva, udidím jak do rána a kdyžtak to objedu. myslím, že v tom sanusu by mě měli přinejhorším vzít, když řeknu že jsem od něj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová