Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, najde se tu nějaká mamča - těhule z Hradce Králové? Mám 8 měsíčního prcka a jsem v 18. týdnu těhotenství, nemám mezi známejma nikoho s dětma a ani v očekávání… Není s kým popovídat o rostoucím břichu a s kým kočárkovat ![]()
Ahojik ![]()
Už tady založená diskuze pro těhulky a maminky z HK je…zakládala jsem ji někdy před rokem:-D https://www.emimino.cz/…alove-59130/ …a většina holek se přesunula do uzavřené skupiny..tak na to mrkni a můžeš se přidat k nim ![]()
Jinak já mám ročního (přímo dnes, nar.19.1.2011) chlapečka
S kočárkem bych klidně vyrazila a o pupíku si taky pokecala, protože poslední dobou hodně myslím na potencionální druhé mimi ![]()
ahoj,
jo jo, jak píše estrel, máme uzavřenou diskuzi - hradečandy pohodářky-, moderuje Mikelka.. tak jí písni.. zrovna mezi nás přišly 2 nové těhulky ![]()
Příspěvek upraven 19.01.12 v 11:28
Ahoj konečně se nějaká dobrá duše ozvala
Já jsem z Moravskýho - Benešovka a ty?
Ahojky, od Duranu a budeme se stěhovat do Štefánikovky, jsem ve 26tt
.
No tak paráda, to jsme skoro sousedky ![]()
Já teď jedu 25 tejden - termín mám 19. červen - třeba se v porodce potkáme
Čekáte první mimčo? U nás byla na UZ ve 20. tejdnu vidět holčička.
No a jinak jak to zvládáš, mě teda nic není, ale přijde mi to už sakra dlouhý ![]()
no to jsme! Nepotkame, my mame dvojcatka, tak je budeme mit uz konec kvetna. Budou to kluci
. Vencit mladata ale muzeme spolu, budou nastejno
! Zvladam vpohode, chodime jeste i plavat na Stefanikovku, mam jen 8kg nahore, takze to jde. Mne to desne leti, a to jsem od zacatku doma. Chodis na FB nebo nejakej jinej chat (icq, skype)
?
Mirko, tak to je paráda…ty budeš jezdit s kočárem pro dvojčata a já se sourozeneckým - to by jsme byly fakt dobrá dvojka ![]()
Koukám, že to budeme mít po porodu obě dost náročný, ale zase to bude super až děti trochu povyrostou a vyhrajou si spolu.
Jinak chodím hodně na FB, tady spíš pročtu sem tam nějakou diskuzi či deníček, ale pravidelně sem nechodím, klidně si mě dej na FB do přátel (Iva Švansová) - já ti žádost potvrdím a můžeme popovídat tam - pro mě určitě lepší ![]()
Jajulko já čekám druhé a je mi 28 a jak si na tom ty?
Ahoj holky ![]()
Třu se k vám
taky Hradec - Malšovice, jsem 25tt a čekáme kloučka
Ahoj Veroou, tak se třeba v porodce potkáme aspoň mi, když jsme stejný týden
Malšovice jsou taky kousek, tam chodím s malým občas kočárkovat. A jak se malej bude jmenovat? Já čekám Barunku ![]()
Ahoj holky, do Malsovic tez chodim, mam tam nejlepsi kamaradku)! Navic tam je na prochazeni moc hezky! Ivo, urcite si te pridam, no to budeme jestli vyrazime
. My cekame Viktora a Vojtecha, Barunka je moc hezke jmeno
! Jak se jmenuje první, asi klucik vid?