Těhulky Hradec Králové

Napsat příspěvek
Velikost písma:
325
15.3.12 18:51

Mirko neboj neboj…zítra večer valím na melíry a dneska jsem si byla nechat udělat nehty, aby se za mě dětičky nemuseli stydět :lol:
To já si právě ráda dělám radost - třeba dnes turbo velkou oříškovou čokoládou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.3.12 18:54
veroou píše:
no jo, to musíš mít mazec, miminko a pupík zároveň.. hlavně se nesedři :kytka:
zase to máš pěkně za sebou a budou to kámoši :palec:
já z toho mám naopak trochu hrůzu, že budeme mít mezi dětičkama takový rozdíl.. ale dcerka se zatím opravdu upřímě těší, tak snad to bude dobrý a bude pomocnice aspoň :mrgreen:
miru, a co dvojčátka, už se trošku sklidnili? já dnes v pupiku klídek, zatím.. ale když se rozjede, tak už je to taky veselý.. to ty, s těma dvouma, musíš poskakovat celá ne? :D

Verou neboj, malá bude určitě pomocnice a fajnová ségra - mamči co mají takový věkový rozdíl mají zase oproti nám na druhé víc času a tak nějak si to mimčo prý víc užijí - aspoň to říkají :lol: Ale pamatuju, že se mnou v porodnici byla paní co měla druhé 8 let po prvním a ta pravila, že už si nic nepamatuje a přijde si jako by všechno dělala poprvé, teda jako bylo to vidět - přebalovala stejně rychle jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
16.3.12 07:23

ahoj děvčata :kytka:
drobný radosti jsou nutný pravidelně a neustále, o tom bez diskuze :mrgreen:
navíc jako těhu se musíme o to víc rozmazlovat, že ;)
s tím věkovým rozdílem, ono si člověk asi nevybere, všechno má pro i proti. navíc u nás to ani jinak nešlo, a tak to tak asi má i být :D
a s tou pěčí, je to přesně tak, už si nepamatuju vůbec nic,.. no, deset let a vůbec tenkrát jsem to měla celý takový divoký.., takže taky, vyplašená jak prvorodička :oops: i co se porodu týče, tak doktoři říkají, že po takový době, je to zas jak první porod :roll:
A přeju krásný (konečně) sluníčkový den ! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka79
16.3.12 22:27

Ahojky, ajvi tak jake jsou vlasy :) ??? Ja jdu 21. na kosmetiku a pedikuru, to se moc tesim a mam ten uzasny zeleny kabatek z Orsay! Ten je taaaak krasny :D :srdce: !!!
Dneska jsme courali mestem, bylo nadherne! Jooo, ve Vesne maji holky ve sleve kojici kosile :)! To kdyby jste shaneli, jsou za 259,–!
Oriskovou coko, ajvi, jakou mas rada? Ja rada Ritter sport horkou s celymi orechy, mnaaaam :lol: !
Papa a preji hezky vikend holky a jak pise veroou, hodne slunicka :palec: ! M.

• Citovat
  • Upravit
325
17.3.12 07:25

Verou jako první porod říkáš? No snad si ho měla rychlej a bez komplikací. Mě kdyby někdo řekl, že to bude jako první, tak strkám mezi nohy špunt a utíkám :lol: … ne jako fakt trochu spoléhám na to, že podruhé to bude snadnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
17.3.12 07:36

Mirko, vlasy jsou pomelírovaný a zastřižený, takže je ze mě zase člověk a manžel pravil, že i sexy ženská (to jde, na to že začínám 7 měsíc :lol: )…
Kabátek závidím a přeju samozřejmě, já prostě když jdu poslední dobou po krámě, tak na mě to oblečení působí všude stejně a fádně…teda tuhle jsem slintala u černého vypasovaného delšího kabátku s bílým motivem, ale 1.700,– Kč mi vyrazilo dech, tak jsem radši nakoupila malý plínky do zásoby :lol:
Jinak co se týče sladkýho, tak já ho celej život nejím, všechny dorty, čokolády, buchty…mi vždycky přišli hnusný…dokonce ani když jsem čekala kluka mě to nechytlo, ale teď už mám tejden pocit, že si vynahrazuju cukry za celej předešlej život - jako fakt si ujíždím na kinderčokoládkách, rafaelu, oříškový milce a ruský zmrzlině :roll: Až se bojím, aby to malý neublížilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka79
17.3.12 11:58

:D jeee, tak to je super, ja si taky vzdycky pak pripadam jako clovek :D! No, chlapum se ty tehule libi, muj byvaly kolega furt ciha na nejake nove fotky a manzel je taky desne nadsenej :D!
Tahle barva kabatku me taky probrala, mam ho s narozeninovou poukazkou, tak jen lehce pres tisicovku :), to slo! Jinak mas pravdu, vsude vse stejne a to me taky neba! Kdyby jsi me slysela nadavat, nez zrejme vyrobili dalsi zasobu tech zelenych balonaku :D! Takhle jsem totiz vyhlidla cerveny kabat v zime z casopisu a kdyz jsem jela do Phy, hned jsem se stavila a byl ve vsech barvach, jen v cervene proste ne a uz je nepridelali, takze me prekvapilo, ze tyhle dodelali, protoze tyden predtim rekli prodavacky ze uz nebudou.
No s tim sladkym to je vpohode, jez na co mas chut, telo si reknea pokud bude vpohode tehu cukrovka, omezovat se nemusis, jen jeste musis jist i neco jine, aby dostala mala krome dobrutek i vitamiky)! Nas tatinek nema rad kdyz chodime na bavorske vdolecky na Hvezdu :D!

• Citovat
  • Upravit
325
19.3.12 07:06

Mirko teda s těma bavorskýma vdolečkama si mě dostala - měla jsem je naposled snad ve škole, no já na ně snad zajdu jak se mi zbýhaj sliny :lol:
Jinak jsem včera u tchýně zpráskala na posezení celej štrúdl :oops:

Jo a jak jste holky užili tenhle krásnej vejkend, mi jsme vejletovali s malým a byli posedět na Biřičce na zahrádce - no prostě paráda!

A jak jsou na tom miminka vaše? Já jsem dnes 27+1, malá už pěkně kope a v noci začínám docela lítat na záchod :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka79
19.3.12 12:36

Když oni je tam nemají stále… :? ! Jakmile je objevím, tak se neudržím, mají je teď většinou vevnitř v obchodě když je mají. No a štrudlík jsem upekla a celá šiška je moje, protože s mamkou jsem se rozdělila o tu jednu a jedna mi zbyla… :P ! No, zatím to mám na koho svádět, tak je to fajn, pak už se budu muset krotit. Navíc, ty si to můžeš dovolit, vždyť bříško na té foteče nebylo vidět :) !
Já tu měla celý víkend mamku, byli jsme v sadech prochazkou zadem kolem nemocnice a řeky, ale když já už to nezvládám to chozeni a děsně mi to trvá :D!Pak jsme byli v Satchmu na poukaz ze slevomatu na dobrůtce :D!No a včera jsem si četla za barčkem na houpacce, ta mi bude chybět!
Dneska začínáme 28+1, kluci řáděj, já mám občas v břiše vlnobití, zrovna před chvílí volal tatínek přes skype, tak seprobrali a začali. Máme dnes plavání a půjdeme ještě dvakrát… Taky je přednáška před plaváním a to lítání na WC, každé dvě hodiny od půlnoci, dýl nevydržím :mrgreen: !

• Citovat
  • Upravit
325
19.3.12 19:13

Mirko no fakt je že oproti prvnímu dítku jsem takový nic…s malým 17 kilo nahoře :oops: Však ty taky nosíš dvě mimča, tak je jasný, že oproti mě musíš mít už bříško daleko větší - no a taky se ti kluci vyloděj cca o 3 týdny dřív než mě, takže musej pěkně přibírat. S chozením jsem teda problémy neměla, s Adámkem jsem v 9 měsíci vylezla na Medvědín :lol: , ale ty tvoje dvojčátka - to musí bejt fakt mazec :lol: Já trpím jen s tím nočním čůráním - chodím taky od půlnoci v pravidelných intervalech a pak nemůžu usnout a poslouchám jak můj drahý muž chrápe, tak se jdu přesunout k malýmu, kterej taky chrápe…takže končím na gauči a v sedm ráno budíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka79
19.3.12 19:59

:palec: nooo, jsi pekne stihlounka! Mne brisko roste a roste, je to des a chodit je opravdu problem! Tu trasu kterou jsem behala na prezkouseni z telocviku ted sotva ujdu :D ! Plavat ale chodim a to je pohoda, jen kluci jsou pak desne divoky :) ! No to jsi sikulka, ja bych taky jinak litala, porad jsem chodila rychle a v praci mi taky vzdycky nadavali za to, ze bych mela zpomalit, pak uz to prestalo jit a me to rozciluje, jsem zvykla chodit desne rychle.
To curani te chapu, ja ani nerozsvecim, snazim se moc neprobudit a nedela mi problem znovu ulehnout, musi se ale vetrat, nesnesu teplo, pak jsem totiz vzhuru tutove. Nooo, nemas to teda vesele, taky jsem nastvana kdyz v noci koukam do zdi, nastesti se mi to stane jen vyjimecne.
Kluci maji jiny zvyk, kdyz tatinek vstava do prace, coz je tak osmkrat do mesice, vstavaji s nim a jak zacnou delat binec, trva mi treba dve hodiny nez usnou.. :P

• Citovat
  • Upravit
700
20.3.12 07:58

ahoj holky, tak hlásím návrat :mavam: :kytka:
koukám, že víkend jste si užily taky hezky, no s tím počasím, co bylo,to ani jinak nešlo :mrgreen: ja v sobotu vzala Natu a vyjely jsme zkontrolovat a vyvětrat chatičku (už se těším na úklid a následný veget!!) a v neděli jsme se jeli projít na zámek v chlumci, takže i u nás príííma víkend :dance: ČŮRÁNÍ, jsem na tom úplně stejně, naštěstí pak nemám problém zas hned usnout, ale ono to asi taky přijde… ta nespavost, s holkoou jsem to měla, čučení v noci do stropu je fakt opruz :zed:
BŘICHO, už mi přijde šílený :mrgreen: , občas bych ho nejradši někde odložila na pár hodin… při představě, že ještě tři měsíce, a že teď už bude jen raketově růst… 8o no, nějak to vydržíme, že :roll:
A S TÍM PORODEM, moc mě s tím nepotěšili, první porod jsem růžový neměla, tak jsem taky spolíhala, že to bude lepší… ale i přes to jejich tvrzení věřím, že bude a hotovo :pankac:
PĚKNÝ DEN VÁM PŘEJU DĚVČATA ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka79
20.3.12 11:22

Ahojky, taky pekny den :) , no taky super vikend. Ja nad Chlumcem pracovala a do Chlumce na zamek jsem se jeste nedodrkala, ostudaaa!!! Jen ja vsude rada jezdim na kole a to je do Chlumce dost nemozne nebo se to po vesnickach radne protahne…
Taky bys ten zalozni padak dala na chvili nekomu ponosit :mrgreen: ?Obavam se, ze to neprojde, nasi mysaci si taky nechteji nechteji prelezt, ani k tatinkovi… :? !
Jakpak to, ze prvni porod byl des? Kdepak jsi rodila? Neboooj, bude to vpoho, musis verit ze bude a bude :) ! Papapa

• Citovat
  • Upravit
325
20.3.12 19:22

Mirko, tak jsem shlédla na facebooku fotky tvého bříška a páááni - to je teda rozdíl jedno dítko v bříšku či dvě :lol: Tak si jako říkám kam až ti může růst???? A to vlastně teď budeme nabírat nejvíc v tom třetím trimestru… No aspoň už tě chápu s tím pohybem.....pane jo, to bude očistec pro tebe ten konec… Ale jinak vám to s manželem moc sluší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
20.3.12 19:27

Verou taky bych břuch občas odložila a jak píšeš JEŠTĚ 3 měsíce - najednou se to vleče mi hrozně přijde. Do teď jsem to neřešila, ale najednou se těším na další týden, kterej mě zas vždycky posune k termínu vylodění děťátka.

No porod nebude nic moc, tak jako tak, ale jak sem se už přesvědčila - mi to nějak přežijem a hlavně ať se děťátka dostanou na svět zdravá - ale bojím se jak čert kříže, to jako přiznávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová