Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ajva píše:
Ahoj Veroou, tak se třeba v porodce potkáme aspoň mi, když jsme stejný týdenMalšovice jsou taky kousek, tam chodím s malým občas kočárkovat. A jak se malej bude jmenovat? Já čekám Barunku
no to jo, to by bylo fajn mít už předem spřízněnou duši v porodce ![]()
mrňous bude Matyáš, mám to v metříkácvh, ale asi je nemáš zapnutý
veroou píše:ajva píše:no to jo, to by bylo fajn mít už předem spřízněnou duši v porodce
Ahoj Veroou, tak se třeba v porodce potkáme aspoň mi, když jsme stejný týdenMalšovice jsou taky kousek, tam chodím s malým občas kočárkovat. A jak se malej bude jmenovat? Já čekám Barunku
mrňous bude Matyáš, mám to v metříkácvh, ale asi je nemáš zapnutý
A Matyášek bude prvorozený? Metřík nemám zapnutý…moc sem nechodím a když sem zakládala tuhle diskuzi, tak se dlouho nikdo z HK na popovídání neohlásil
jojo, taky jsem na tuhle diskuzi narazila už párkrát a bylo tu ticho…
Maty bude druhý, už mám osmiletou cácorku - Natálku ![]()
No tak to se vám taky povedl pěkný páreček
Tak to asi chodíš do práce viď? Já jsem doma s malým, takže to utíká trochu pomalejš a už se nemůžu dočkat až tu malá bude s námi…
Veroou, tak to vypada, ze do Malsovic budeme chodit k pani doktorce…:)!Hezky vecer holky
!
ajva píše:
No tak to se vám taky povedl pěkný párečekTak to asi chodíš do práce viď? Já jsem doma s malým, takže to utíká trochu pomalejš a už se nemůžu dočkat až tu malá bude s námi…
jojo, bude páreček, nejdřív jsem to musela trochu rozdýchat, chtěla jsem zase holčičku
ale už se těším na chlapečka ![]()
do práce teď taky nechodím, ale ne že bych se nudila ![]()
no a s tím „utíkáním“, já myslím, že teď už to pofrčí.. ![]()
mirka79 píše:
Veroou, tak to vypada, ze do Malsovic budeme chodit k pani doktorce…:)!Hezky vecer holky!
fakt? tak prima
a ke který?
k pani Dr. Hanouskove, desne mile me prekvapili kdyz jsem tam dneska volala. To se budou kluci mit, takovy servis!
Jinak kluci jsou prece moc fajn, ja si taky rikala ze bych aspon jednu holcicku brala, ale nas tatinek chtel obe deti stejne, tedy bud dve holky nebo dva kluky, prala jsem si aby mu to vyslo, ale mne to bylo jedno nakonec a ted kdyz si predstavim dva kluky nebo dve holky, tak radeji kluciky
!
mirka79 píše:k pani Dr. Hanouskove, desne mile me prekvapili kdyz jsem tam dneska volala. To se budou kluci mit, takovy servis!
Jinak kluci jsou prece moc fajn, ja si taky rikala ze bych aspon jednu holcicku brala, ale nas tatinek chtel obe deti stejne, tedy bud dve holky nebo dva kluky, prala jsem si aby mu to vyslo, ale mne to bylo jedno nakonec a ted kdyz si predstavim dva kluky nebo dve holky, tak radeji kluciky!
Ahojky ![]()
Tak my budeme chodit hned vedle k dr. Brezinovy, holky se navzájem prej i zastupují ![]()
A už se na klučíka taky moc těším, i ten tatínek náš si ho přál ![]()
jen když jdu po obchůdkách, tak se mi tak nějak ty růžový šatičky líbí víc
ale naštěstí doba pokročila, takže dupajdy do porodky už máme lososové a kočárek fialový, atd atd
![]()
veroou píše:mirka79 píše:Ahojkyk pani Dr. Hanouskove, desne mile me prekvapili kdyz jsem tam dneska volala. To se budou kluci mit, takovy servis!
Jinak kluci jsou prece moc fajn, ja si taky rikala ze bych aspon jednu holcicku brala, ale nas tatinek chtel obe deti stejne, tedy bud dve holky nebo dva kluky, prala jsem si aby mu to vyslo, ale mne to bylo jedno nakonec a ted kdyz si predstavim dva kluky nebo dve holky, tak radeji kluciky!
Tak my budeme chodit hned vedle k dr. Brezinovy, holky se navzájem prej i zastupují
A už se na klučíka taky moc těším, i ten tatínek náš si ho přál
jen když jdu po obchůdkách, tak se mi tak nějak ty růžový šatičky líbí vícale naštěstí doba pokročila, takže dupajdy do porodky už máme lososové a kočárek fialový, atd atd
![]()
Verou já zas měla našeho Adámka v zeleném a oranžovém, protože mi ta modrá co jsme od každého dostávali už lezla krkem
No ale pravda teď pro malou už pár růžovejch věcí taky mám, ale taky to holka odchodí v modré po bráchoj - takže myslím, že je to úplně jedno ![]()
Zrovna dneska ve Futuru velký slevy na dětský oblečení - výprodej jarní kolekce, tak jsem oboum pěkně pokoupila
To je hrozný jak sebe teď zanedbávám a prďolky dostávají pořád něco…
jo, tak to znám, taky jsem si nic nekoupila ani nepamatuju
na druhou stranu, třeba hadry je mi líto si teď kupovat a z těch pidivěciček mám stejně asi největší radost ![]()
a ve kterejch obchůdkách v tom futuru? že bych tam taky jukla ![]()
veroou píše:
jo, tak to znám, taky jsem si nic nekoupila ani nepamatujuna druhou stranu, třeba hadry je mi líto si teď kupovat a z těch pidivěciček mám stejně asi největší radost
a ve kterejch obchůdkách v tom futuru? že bych tam taky jukla
No já si občas něco motivačně pro sebe koupím v klasické netěhotenské velikosti, abych pak měla motivaci zhubnout - po prvním porodu to zabralo ![]()
Jinak ty slevy mají klasicky vevnitř v Tescu - F&F a Cherokee…
ajva píše:veroou píše:No já si občas něco motivačně pro sebe koupím v klasické netěhotenské velikosti, abych pak měla motivaci zhubnout - po prvním porodu to zabralo
jo, tak to znám, taky jsem si nic nekoupila ani nepamatujuna druhou stranu, třeba hadry je mi líto si teď kupovat a z těch pidivěciček mám stejně asi největší radost
a ve kterejch obchůdkách v tom futuru? že bych tam taky jukla
Jinak ty slevy mají klasicky vevnitř v Tescu - F&F a Cherokee…
tak já to udělala opačně… zrovna minulý týden jsem vyházela skoro celý šaatník s tím, že po porodu budu muset hubnout a pak se odměňovat novýma kouskama ![]()
s tescem díky za typ, asi tam zítra skočím
co třeba jsi pokoupila, navnaď mě ![]()
To seš teda dobrá
a co když zhubneš do předchozí velikosti a budou ti pak ty věci chybět??? Já teda po prvním zhubla 3 kila pod původní váhu jak jsem lítala kolem prcka a courala furt s kočárem.
No pro chlapečky tam mají trička s dlouhým rukávem, buď sadu po 3 ks za 99,– a nebo 1 ks za 39, pak tepláky a pláťáky za 99,– a mikčy za 125,– Kč. Jinak myslím, že v malým tescu u nádraží bude výběr určitě větší, ale tam se teprve chystám podívat. Je to teda spíš o tom koupit větší velikosti dopředu - teda aspoň já na to úplně malý mimčo používala jen bodýčka, overaly a dupačky - mikču a tepláčky sem měla jen po jednom kuse na každou velikost do cca 6 měsíců. No a od 6 měsíců už jsem pak dávala všechno… Třeba trička mi fakt do tý doby přišli nepraktický, jak malej jen ležel a překuloval se, tak si je akorát vždycky vytahal až za uši…
no, nějak jsem se u tý skříně rozparádila
samo, že pár kousků, co byly jak nový ještě, jsem si nechala. zas úplnej blázen nejsem ![]()
Tak to tam fakt juknu, úplně malýho oblečení už mám celkem dost, na doma mám i půjčeno z rodiny, takže těch pár nových kousků na začátek stačí… stejně zkraje poroste jak z vody. takže už bych taky měla řešit spíš oblečky na dýl ![]()
spíš jsem dumala nad tím, na které velikosti asi začneme ![]()