Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky z Marjánek,
v srpnu jsme se sem přistěhovali ze severních Čech a v září jsem otěhotněla.
Dřív jsem tu bydlela jako malá do svých devíti let a pak jsme se z rodinných důvodů museli odstěhovat. Už tady skoro nikoho neznám a když, tak už je to moc let. Tak mi tu chybí nějaká ta spřízněná duše nebo dobrá kamarádka. Takže svolávám těhulky z Marjánek
![]()
Ahojky,já jsem z Mariánek,do termínu porodu mám už jen 8 dní ![]()
Jéé ty bláho to se máš
já mám termín 6. července, tak uvidíme
a to bude tvé první mímo? A kde budeš rodit? Já se chystám do Domažlic, tak snad mě nezklamou… ![]()
Ahoj děvčata, sice nejsem těhulka, ale dvojnásobná maminka a konečně se našla nějaké dušičky z okolí
držím Vám palečky ať je vaše těhu v pořádku a krásná a zdravá miminka v náručí ![]()
Ahoj, moc tě vítám! ![]()
hledám fajn kamarádku, jsme tu půl roku a nějak mi to nejde, práci jsem nesehnala, protože jsem v září maturovala a pak otěhotněla a pravda, hrozně se snažim si najít nějakou práci, ale nikdo nemá zájem…a já se jim nedivim ![]()
Takže to pro mě není snadný…jsem tu moc ráda, přítel je kuchař tak se má tady opravdu dobře, ale moc tady postrádám tu hodnou duši… ![]()
Já tady na „divokém západě“ žiji od narození a snad tady i umřu
A schvaluji výběr porodnice. Já v Domažlicích rodila 2× a za mě naprostá spokojenost ![]()
Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro Domažlice
moje sestra rodila obě děti v Plzni, tak se počítalo, že tam budu rodit i já. Ale mně se to tam nelíbí, příjde mi to tam jak na běžícím pásu (tim nechci nějak urazit Plzeňskou nemocnici) jen to tak působí na mě ![]()
Co jsem slyšela na Domažlice, tak spokojenost ze všechn stran
![]()
Taky nemám nic proti Plzeňské porodnici - v květnu tam jdu „rodit“ s kamarádkou, ale Domažlice jsou Domažlice. Jestli bude ještě další dítko a porodnici mi nezruší jdu tam zase ![]()
Tak já budu rodit v Plzni
Kamarádka tam rodila a byla spokojená a hlavně tam věřim doktorům,jezdila jsem tam často,protože jsem měla rizikový těhu..
Moje sestra taky byla nadšená z Plzně, nechtěla jsem říct že je Plzeň špatná, jen mám takový pocit nebo něco
Každá porodnice má svoje pro a proti
hlavně aby se nám tam bez větších komplikací narodily krásný zdravý děti ![]()
Čauky,jsem také z Mariánek.Mám skoro dvouletou holčičku a jsem těhotná krátce
Termín bych měla mít cca září-říjen…k doktoru jdu až 6.2. tak snad už uvidím srdíčko mimíska ![]()
Kristy-ahojky ![]()
Také jsem rodila v Plzeňské fakultce a byla jsem v celku spokojená…,neříjemný lidi se najdou všude.Ale nejdůležitější je,že jsou plně vybavený!Druhé bych tam taky ráda rodila ![]()
Ahojky
Vydrž,do šestýho to uteče jako voda,ty začátky jsou nejhorší,já vim ![]()
kristy84 píše:No a co ty a Kristýnka?
AhojkyVydrž,do šestýho to uteče jako voda,ty začátky jsou nejhorší,já vim
Byla,vše OK,ale pořád zavřená,ale to nic neznamená,pak to může být ruk cuk
Prý bych s tim neměla mít moc práce,říkal doktor po vyšetření,tak jsem zvědavá
V úterý tam jedeme zase.