Těhulky Mariánské Lázně

206
19.1.12 01:21

Těhulky Mariánské Lázně

Ahoj holky z Marjánek,
v srpnu jsme se sem přistěhovali ze severních Čech a v září jsem otěhotněla.
Dřív jsem tu bydlela jako malá do svých devíti let a pak jsme se z rodinných důvodů museli odstěhovat. Už tady skoro nikoho neznám a když, tak už je to moc let. Tak mi tu chybí nějaká ta spřízněná duše nebo dobrá kamarádka. Takže svolávám těhulky z Marjánek :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3118
19.1.12 10:03

Ahojky,já jsem z Mariánek,do termínu porodu mám už jen 8 dní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.1.12 12:22

Jéé ty bláho to se máš :) já mám termín 6. července, tak uvidíme :) a to bude tvé první mímo? A kde budeš rodit? Já se chystám do Domažlic, tak snad mě nezklamou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
19.1.12 12:38

Ahoj děvčata, sice nejsem těhulka, ale dvojnásobná maminka a konečně se našla nějaké dušičky z okolí :srdce: držím Vám palečky ať je vaše těhu v pořádku a krásná a zdravá miminka v náručí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.1.12 12:58

Ahoj, moc tě vítám! :kytka:
hledám fajn kamarádku, jsme tu půl roku a nějak mi to nejde, práci jsem nesehnala, protože jsem v září maturovala a pak otěhotněla a pravda, hrozně se snažim si najít nějakou práci, ale nikdo nemá zájem…a já se jim nedivim :roll:
Takže to pro mě není snadný…jsem tu moc ráda, přítel je kuchař tak se má tady opravdu dobře, ale moc tady postrádám tu hodnou duši… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
19.1.12 13:06

Já tady na „divokém západě“ žiji od narození a snad tady i umřu :mrgreen: A schvaluji výběr porodnice. Já v Domažlicích rodila 2× a za mě naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.1.12 13:26

Jsem ráda, že jsem se rozhodla pro Domažlice :) moje sestra rodila obě děti v Plzni, tak se počítalo, že tam budu rodit i já. Ale mně se to tam nelíbí, příjde mi to tam jak na běžícím pásu (tim nechci nějak urazit Plzeňskou nemocnici) jen to tak působí na mě 8o
Co jsem slyšela na Domažlice, tak spokojenost ze všechn stran :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
19.1.12 13:30

Taky nemám nic proti Plzeňské porodnici - v květnu tam jdu „rodit“ s kamarádkou, ale Domažlice jsou Domažlice. Jestli bude ještě další dítko a porodnici mi nezruší jdu tam zase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
19.1.12 13:51

Tak já budu rodit v Plzni :mrgreen: Kamarádka tam rodila a byla spokojená a hlavně tam věřim doktorům,jezdila jsem tam často,protože jsem měla rizikový těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.1.12 15:29

Moje sestra taky byla nadšená z Plzně, nechtěla jsem říct že je Plzeň špatná, jen mám takový pocit nebo něco :oops: Každá porodnice má svoje pro a proti :) hlavně aby se nám tam bez větších komplikací narodily krásný zdravý děti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
27.1.12 15:56

Čauky,jsem také z Mariánek.Mám skoro dvouletou holčičku a jsem těhotná krátce ;) Termín bych měla mít cca září-říjen…k doktoru jdu až 6.2. tak snad už uvidím srdíčko mimíska :lol:
Kristy-ahojky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
27.1.12 16:00

Také jsem rodila v Plzeňské fakultce a byla jsem v celku spokojená…,neříjemný lidi se najdou všude.Ale nejdůležitější je,že jsou plně vybavený!Druhé bych tam taky ráda rodila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
27.1.12 16:19

Ahojky :D Vydrž,do šestýho to uteče jako voda,ty začátky jsou nejhorší,já vim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
27.1.12 17:09
kristy84 píše:
Ahojky :D Vydrž,do šestýho to uteče jako voda,ty začátky jsou nejhorší,já vim :P
No a co ty a Kristýnka? 8o Byla jsi dnes na KO,že? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
27.1.12 17:14

Byla,vše OK,ale pořád zavřená,ale to nic neznamená,pak to může být ruk cuk :mrgreen: Prý bych s tim neměla mít moc práce,říkal doktor po vyšetření,tak jsem zvědavá :roll: V úterý tam jedeme zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová