Těhulky Krumlov/Budějovice 2015

3694
23.2.15 17:41

Těhulky Krumlov/Budějovice 2015

Ahoj děvčata, jelikož jsem poprvé těhotná a neustále hledám nějaké informace z okolí mého bydliště - těhotenské cvičení, těhotenské plavání, atd. tak jsem se rozhodla založit diskuzi, kde bychom se sešly my - těhulky, které čeká v roce 2015 porod a které žijeme v okolí Českého Krumlova nebo v Českých Budějovicích. Myslím, že těch věcí ke vzájemnému sdílení bude stále přibývat. Co vy na to? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3694
23.2.15 18:44

@JayLee je dekuji, juknu na vas.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
24.2.15 08:43

:kytka: tak snad se nám to tu také zaplní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
24.2.15 08:50

@Jollanka uvidíme, třeba ano. :) Já jsem využila ještě pozvánku od @JayLee a vstoupila jsem do soukromé skupiny holek z jižních Čech. Jen to nejsou čisté těhulky, ale zase se zdají být bezva parta. :pankac: a třba se časem někdo přidá i k nám tady. čisté těhulky… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
24.2.15 09:08

Už jsem to zkusila nechtějí mě tam :mrgreen: asi nesplnuji požadavky tak se podržím zde v čistě těhulkovském prostředí :mrgreen: třeba se pak ve finale sejdem v porodnicích :D docela mě zarazila moje mamča když říkala že mám jet rodit třeba do Písku že Budějce jsou prý něco příšerného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
24.2.15 09:11

@Jollanka tak já zjišťovala co a jak, a zatím si na ČB vyloženě nikdo nestěžoval. A když už, tak bych jela do Krumlova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
24.2.15 09:14

No nevím také jsem se divila :nevim: rodila naposledy před 13lety vid :) ale očividně byla nespokojená s přístupem vše se mohlo změnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
24.2.15 10:33

Zdravím, nejsem sice z ČB, ale jsem tu téměř denně kvůli práci. Jinak jsem ve 23.týdnu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
24.2.15 12:38

@Loudy ahojka, vítej mezi námi. A odkudpak jezdíš pracovat do Budějc? A kdepak pracuješ? Už jsi docela daleko, pořád to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
24.2.15 14:55

@henriette85 Zatím to zvládám docela v pohodě, nemám teda náročnou práci, ale je pravda, že třeba stát celých osm hodin někde za pultem si nedokážu už moc představit. Akorát začínám přemýšlet, že budu za nějaký čas potřebovat jeřáb, abych se vůbec vyhrabala z auta :oops: Do kolikátého týdne vlastně plánujete zůstávat v práci? Je to moje první těhotenství a nedokážu si vůbec představit, co budu ještě za měsíc nebo za dva zvládat. Jinak bydlím kousek od Nových Hradů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
24.2.15 15:11

@Loudy hm…tam je to s praci na houbelec. kdyz jsem delala v Budejcich, tak jsem par lidi tam odsad znala co dojizdeli…ja jsem na neschopence. mela jsem id zacatku problemy, tak mam narizeny klid a pokud mozno oolihu vleze.:-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
24.2.15 17:32

@henriette85 Jo, skoro žádná práce tu není, leda do Rakouska, ale zas neumim německy. Tak doufám, že to není nic vážnýho a zbytek těhotenství budeš mít pohodový ;-) plánuješ chodit na nějaký předporodní kurzu? Já o tom pořád přemýšlím, ale už se mi po práci většinou nikam nechce, tak nevím, jestli se k tomu dokopám. Ty jsi přímo z Budějc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
24.2.15 17:49

@Loudy nene, jsem kousek od Budějc. Na předporodní kurzy budu asi chodit buď v Krumlově, nebo v Kaplici. Ale chci se domluvit v pátek s mým dr. a pokud to půjde, tak bych začala chodit na gravidjógu v Budějovicích. Dneska jsem na to dostala odkaz. Je to hodina za 90Kč a je to vždy ve čtvrtek od 17:00 v Caplík centru. Jestli jsem to správně pochopila, tak by to mělo probíhat v Igy. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
24.2.15 18:29

@henriette85 Na Caplíka jsem taky koukala, akorát v práci jsem do půl šestý, tak bohužel nestíhám, :( ale přemýšlím o tom plavání pro těhotný. Aspoň nějaký pohyb bych měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
24.2.15 18:44

@Loudy no na to jsem koukala taky. ale to je uz na me zase moc pozde. kvuli vychazkam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová