Těhulky od koní :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7270
3.12.09 11:16

jo a já mám zemědělku na statku jsme měli taky koně a dneska je mi ta škola taky k ho@nu :-x ale udělala jsem si kurz a dělám v nemocnici sanitářku je to podobný jak u zvířat starat se o lidi :lol: …v kanclu by mě taky kleplo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
3.12.09 13:47

Tak to máš super, že máš alespoň zemedělku s maturitou.. Já mám pitomej výučák a ten si můžu leda naložit :-? ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
3.12.09 19:11

Marfi dneska matura fakt nic neznamená :nevim: znám plno lidí co maj jen vyučák a mají dobrou práci a peněz jak šlupek viz můj švagr..blbej kuchař dobře se chyt a ted bere 150tisíc měsíčně 8-o a manželova sestra má vejšku sedí v kanclu a je ráda že má 17tisíc a to je tam od rána do večera a o uzávěrkách pomalu až do noci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
3.12.09 19:30

Abra: asi máš pravdu, jenže já jsem spíš takový to tele, který má strach něco ve svym životě radikálně měnit :-/.. Držet se fleka zuby nehty a odcházet až ve chvíli, kdy je to tam neúnosný.. Já ti ani nevím, co by mě kromě těch koní-který dělat nemůžu a servírky-barmanky-kterou taky nemůžu bejt věčně,co si budem povídat, co by mě jinýho bavilo.. Tak nějak mě vůbec nic nenapadá :-/ .. Asi by bylo šikovný si na mateřský udělat nějakou rekvalifikaci, abych pak měla „normální práci“ až bude mimčo chodit do školky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
3.12.09 21:20

marfi jj to není špatný nápad a hlavně ted máš hafo času tak brouzdej po netu a koukej co by tě tak mohlo zaujmout..jako já měla jasno nechci dělat v továrně u mašiny to bych chcípla věděla jsem že potřebuju práci při který se nestojí na jednom místě a která je každý den o něčem trochu jiném a né to samé do kola a to bylo bud u zvířat nebo u lidí..zvířata neklapla tak ted dělám v nemocnici a fakt mě to baví…ale je fakt že jsem musela ještě udělat školu no:-)Ale furt lepší než se pak v práci trápit nebo tam chodit s nechutí…promysli si co ti vyhovuje a co ne a pak podle toho hledej…já to tak udělala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
3.12.09 21:26

Ahoj holky

Tak já jsem na zemědělku taky chtěla jit,ale rodiče mi řekli že mě to doktorka zatrhla,že jsem prý moc hubená a neměla bych na to sílu,myslim že mi kecali,páč jak znam Abru tak vypadala podobně a na zemědelku šla.
No nakonec jsem šla na učnak kuchařka(né že bych tam tu sílu taky potřebovala) a po učnaku zpatky na školu kde jsem si dodělala maturitu,musim řict ale že se mi hodila,ted dělám vedouci provozu,mám to tak napul dopoledne prosedim v kanclu nad fakturama a objednavkama a odpoledne litam po provoze.

Marfi tak to je dobrej že vyčisti kopyta,jako předni v pohodě,ale to zadni už bych řekla že chce trochu odvahy.
No já manžu dostala na koně jen jednou a vickrat prý už nikdy,no hned mi vpalil že jsem nedotahla sedlo,páč se ten kun pod nim prý divne kymácel :lol: ,jel jen v kroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
3.12.09 21:39

Mišáček: Úplně ho vidím :-D , nedotáhla sedlo :mrgreen: .. Je s nima sranda, když maj strach z většího zvířete, ale nechtěj to dát najevo.. Radši řeknou, že nechtěj a že nebaví, než by přiznali, že se prostě bojej :lol: .. Páč když to zvládáme my, tak oni kdyby chtěli tak levou zadní, že :pankac: ?

A jinak asi půjdu mejt mrtvoly :-), tam mě nebzudou rozčilovat blbý lidi a dostanu prej ještě flašku rumu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
3.12.09 22:11

No to maš pravdu :lol: slýcham hlavně že ho to nebavi a neláká ho to.
No ted jak jsme byli s Barčou jezdit,tak Bára byla na lonži,ale v sedle a kun naklusal,jasně že ji nešlo vysedávat a nakopavalo ji to že litala,manža se ji začal děsne chechtat,že tam prý lita jak hadrova panenka,mě v tu chvilku naštval že jsem zařvala Bára dolu a táta nam to ukaže,hele to bylo hned výmluv.

Hele mrtvoly,nevim no Abra ti povyklada a flašky snad rovnou dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
4.12.09 15:22

Mišáčku no já bychmohla o mytí mrtvích vykládat to jo ale to se sem fakt nehodí ale není to nic milého a hlavně když zemře mladý člověk tak je to síla..ale to sem opravdu nepatří :wink:

neboj práci najdeš a podle svého gusta..ještě máš moře času :wink:

Míšo já vzala manžela taky na koně hele on si sedl a já vzala koně za uzdečku a jak se rozešel tak mi říká …neblbni zpomal nemusí semnou hned utíkat 8-o a já mu říkám co blbneš to jde v kroku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
4.12.09 20:24

No máš pravdu že sem to nepatři,neni to přijemný téma,hlavně hodně smutný.

Teda to by mě zajimalo co by Jirka řikal kdyby jsi ho vzala do klusu,to už by byl asi trysk ne? :lol:
No já se teda přiznam,jak manža jednou seděl na koni,tak předtim furt říkal že to musi byt hrozně jednoduchy,že se vlasně sedne a jede se,žadná námaha prostě pohoda,no a jak jsem ho vedla,tak jsem chtěla konika trochu naklusat,ale fakt jen malinko jen lehký klus aby ho nahodou kobylka nesklepla,no hned mě sprdnul a musela jsem dát otěže jeho sestřenici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
4.12.09 20:45

Abro já jsem jen zvědavá kdy už si konečně spolu pujdeme zajezdit,škoda že nam to v lete nevyšlo,snad na jaře ne?
Chci jit jednou bez Báry i když to asi nepujde,to by těžce nesla,tak aspon se vystřidat na jizdarně,stejně už jsme z toho ježděni trochu vypadly tak aspon tak pro začatek ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
7.12.09 09:44

mišáčku..jirka říká jak to nemá spojku brzdu a plyn tak tomu nevěří :lol: sedne na koně to jo ale jen na chvilku..i když nedávno mi říkal že by se to docela rád naučil :wink:

Mišáčku na jaře už to musíme fakt spáchat a jasan že nejdřív na jízdárnu dyt už je to fakt doba co jsem jezdila jako že fakt jezdila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
7.12.09 12:53

No vidiš,manža říká to samé.

Jj je to už dlouhá doba bez ježděni a to občasný pujčeni se už moc nedá počitat,tenhle rok jsem jela jen dvakrat a to jen chvilku když mi koně pujčila Bára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
7.12.09 19:24

Čus holky :-),
tak Vám jdu ukázat toho mýho budoucího rajťáka :mrgreen: .. Je celej taťka :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
9.12.09 10:28

Marfi krásný obrázek prcek je tam pěkně vidět takže to bude kluk jo? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie