Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Gavi, musela jsem houpat Máru v lehátku, páč jinak mi řval
, dneska má nějakou veselou… Asi jak nebyl vůbec venku
… A já se tak těšila na Kašpara, jak si zajezdím
… Jeden den za 14 dní a ono musí lejt
!!!
My jsme tomu spani taky dnes moc nedali,ale tu mensi jsem vzala aspon chvili na zahradu,abych mohla obstarat kobylu a zvirata.
já byla v práci ![]()
Dnes jsme byli za Winďuchem celá rodinka, kluky jsme dali na pastvu, tak si dnešek užili, bylo vcelku fajn počasí.
Tuti, koukám na ten kohoutek… Asi moc nejezdíš bez sedla, co
???
marfi, jezdívala jsem jen na parelliovce, ale teď už pravda dlouho ne. Není bez sedla moc pohodlný
Teď jak mu spadly svaly, co nejezdím, tak už by se to moc nedalo. Najdu někde fotku z našich mladých let, to jsme jezdily se sestřenkou.
Tak jsem našla jen jednu z jeho desátých narozenin ![]()
http://www.tutinka.estranky.cz/…ahled/32.jpg
ahojky, taky se přidám. Nejsem sice už těhu, piňda už 4 měsíce objevuje svět a doufám, že co se týče koní, bude po mamince. Tatínek se koní bojí a s velkym vypětím všech sil si ho pohladí. Celý těhu jsem nejezdila, koník kterýho jsem do tý doby jezdila je trošku „veseleší“, tak jsem nechtěla riskovat. Ale absťák jsem měla dost dobrej. Pohladit, podrbat a vypucovat jsme chodily až do porodu. Naštěstí mám hodný babičky, který pohlídají, tak jsem zase začala jezdit, i když jen zlehka. Přes týden to maji babičky na levačku s časem, tak mám hlídání jen o víkendech. Aspoň že tak
A to buď vezmu babi sebou a jezdí s kočárem kolem výběhů nebo nechám malou u nich a jedu sama. Můžu se trhnout sice jen max na 2 nebo 3 hoďky, kvůli kojení, takže na pořádnou dlouhou vyjížďku ještě nějakou dobu můžu zapomenout. Ale kdo si počká… ![]()
zdravím a díky za přivítání ![]()
Tuti, pravda termín mám srpnový
ale bude to o pár dní dříve
čekáme dvojčecí páreček ![]()
jinak jsme včera byli na závodech v Tachově
počasí větrné, všude neskutečné mokro, ale jinak prima den
nepršelo ![]()
tak tedy příjemný zbytek víkendu, koukala jsem na netu na počas a nic moc, jen voda a voda a voda
a sluníčko ne a ne vylézt ![]()
Paji, tak to ti závidím
, moje mamča chodí do práce tudíž hlídat nemůže a vzhledem k ustájení - obrovskej sad - bez možnosti tekoucí vody, záchoda, klubovny a podobných vymožeností nemůžu moc dovolit jezdit tam sama :-/ … Takže mi zbyla jedna neděle za 14dní s přítelem když jedeme autem od jeho taťky z Hatí… Je to proklatě málo… Už aby bylo teplo a já mohla kojit někde venku
!
Marfi, my taky máme spartánský podmínky pro jezdce. Pastevní ustájení pro koníky super, ale my tam máme jen buňku se sedlama. Voda v kanystrech a záchod ve křoví.
Ale dá se. Venku už jsem taky kojila, na velikonoční procházce v lese, seděli jsme na pařezu. Malá zachumlaná ve fusaku, jen ta čumina jí koukala. ![]()
Pajiku, přesně jak píšeš, akorát že u nás je klubovna, ale jsou v ní nastěhovaný kočky, takže je tam smrad jak v pr…i
! A kadobudka, do který by mě nidko nedostal ani heverem …
Hele a jak zvládáš jet s kočárkšm a ještě s koněm ven?
A jedna ze včerejška
… Jak vy víte, kam chci jet
???
no, já když jsem tam s kočárem sama, tak jezdím jen na jízdárně a kočár mám na dohled a na doslech. Když se malá vzudí dřív, tak je chvíle řevu, než obstarám koníka, ale zatím jí to vyšlo vždycky když už jsme stejně končili, taže dobrý. Ven jezdim, jen když sebou mám někoho (babi), kdo jí pohlídá a povozí.
holky, taky jsem jezdila u auta s prďolkou spícím v sedačce, dost často jsem prováděla s kočárkem a psem v jedné a koněm v druhé ruce
To byl pohled pro bohy
Občas jsem poprosila holky, aby mi na prďolku dohlídli. Byla jsem na mimčo sama a bydlela u rodičů, ti hlídat nechtěli, neb ho měli vlastně pořád na dosah. Teď je to o něčem jiném. Hlídají i rodiče nového přítele, mají Damíka moc rádi.
Tak to bych musela být chobotnice
… A hlavně jak ten náš vidí trávu, tak na ohlávce by mě asi odvlekl i s kočárem na pastvu
…
Ahoj holky, jdu Vám sem mrsknout něco pro zasmátí z mýho nedělního kravení
… No, kdo by řekl, že tohle je máma a ne střevo
, ale ono se to asi nevylučuje
…