Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
marfi, jsi odvaha
Já tedy Damíka na koně vytáhla až v těch 6 měsících, ale kamarádka na kobče i kojila ![]()
Wind je kousek od Benátek nad Jizerou, kde teď bydlíme. A já jsem pojízdná, takže není problém, jen jsem na něj teď sama, tak jen občas vyjede s kamarádkou, jinak je ve výběhu.
gavottka, jsem na FB - Lucie Nová, fotka s koňuchem
Možnost mít kobylku na dvoře tedy závidím, u nás už se rýsuje, tak uvidíme, jak to dopadne. Chci aby měl Wind možnost být venku celý den, což teď nejde.
Jen na fotečky, Kašpik je zlatej, kde je tráva, tam se ani nehne
!
Já jsem taky na fejsu - Martina Komínková
Jeee,ja jsem taky kousek od Benatek
A na facebooku Andrea Trefilova
gavot, v Předměřicích nad Jizerou
A ty jsi odkud?
holky na FB vás potvrdím až z domova, z práce nemůžu ![]()
Ahoj holky, tak se k Vám také hlásím… jezdím rekreačně, můj ml.syn má plán si udělat ve dvanácti liceni a máme ČT tříletého valacha Gargamela
působíme na www.prela.ic.cz
![]()
TUTI Drive jsem bydlela v Chotetove,pak v Bezne a ted jsme v Kadline,asi 20km od Benatek smer Mseno.S pritelem jsme zacinali v Drazicich
Holky, co si myslíte o stříhání hřívy na léto? spolumajitelka chtěla Kašpiho ostříhat na krk a mě se to nelíbí… Nemůže se pak ohánět proti mouchám a taky u hucula je ta dlouhá hříva taková vizitka…
helen, koukám, že máš taky TP v srpnu
Pročpak nejsi s námi v diskuzi? Já mám TP 21.8.
marfi, já jsem proti stříhání dost zaujatá, takže já bych nestříhala, Wind je takovej neupravenec, ale to já taky
, mě se líbí dlouhá hříva i ocas
Wind bývá přes léto na chajdě, takže tam hřívu proti mouchám určitě upotřebí, je celodenně venku, s možností zalézt do stáje, kde je jen , když už ho mouchy fakt štvou.
dík tuti, mám úplně stejnej názor, alespoň z toho nemám blbej pocit, když jsem Verče řekla, že si to nepřeju, páč to není pro něj praktický
…
Tak strihani hrivy na leto mi tak trochu prijde jako tyrani zvirat
pac ty mouchy jsou fakt nesnesitelny.Gavote roste hriva a ocas jako drivi v lese
a je spokojena ![]()
Koukam,ze to tu nejak vazne
Co vsechny delate,kdyz venku prsi? ![]()