Těhulky od koní :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1086
9.12.09 11:45

Ju, Mareček :-D ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
9.12.09 11:48
Marfinka píše:
Ju, Mareček :-D .. No řekněte, není mu podobnej :-) ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
9.12.09 12:01

Ahojky…

Marfi tak moc gratujuji k Marečkovi,no je vidět že je celej taťka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
9.12.09 12:41

Díky dík :-).. Nám to bylo jedno jestli holka nebo kluk, hlavně aby bylo mimčo zdravý :-)! A když vidím jak je mu podobnej, jsem úplně šťastná, že ldyž bude Martin v práci, tak ho budu mít doma v miniaturním vydání :-D ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
9.12.09 13:06

Jasan Marfi,to je nejduležitěši aby bylo v pořadku.

Holky koukam že nas tady moc neni,to jsem si teda myslela že holek od koní bude na eMiminu vic.

Hele Abro nechceš řict tý holčině z BC,nevzpomenu ted nick jen vim že jezdí u Váni a má ted malou holčičku,ty ji znaš ne?Mohla by tady s nami pisnout třeba,když tam nikdo nepiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
9.12.09 18:11

Mišáčku to byla daskakone nevím jestli bude mít časík ale písnu ji sz třeba se přidá..taky jsem si myslela že se nás tu objeví mnohem víc…

marfi jj je to fakt vidět nos a pusinka celej tatínek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
12.5.10 07:47

Čau holky, dneska jsem našla starší debatu o koníkách, tak jsem všem napsala SZ a doufám, že se přidaj :-) … Tak by se to třeba nakonec ještě trochu rozjelo :-D !!!
Tak holky, hurá sem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.10 10:06

Ahoj,tak ja jsem teda tady :lol: ,ale neslibuju,ze budu prispivat pravidelne,pac kolem deti mam ted docela honku :mrgreen: Me se se splnil sen asi ve 30l.,kdy jsem si koniky poridila domu :D Jeste predloni jsem jich tu mela 5,zabyvali jsme se vycvikem,tabory pro deti,vyjizdky,ale jelikoz pritel chodi do prace a o vse jsem se vicemene starala ja,tak s prichodem deti jsem to na nejakou dobu omezila a mam tu jen svoji kobylku. Ja jezdim rekreacne,pritel je sportovec,hlavne military,obseda a jezdi ml.kone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.10 10:06

Ahoj,tak ja jsem teda tady :lol: ,ale neslibuju,ze budu prispivat pravidelne,pac kolem deti mam ted docela honku :mrgreen: Me se se splnil sen asi ve 30l.,kdy jsem si koniky poridila domu :D Jeste predloni jsem jich tu mela 5,zabyvali jsme se vycvikem,tabory pro deti,vyjizdky,ale jelikoz pritel chodi do prace a o vse jsem se vicemene starala ja,tak s prichodem deti jsem to na nejakou dobu omezila a mam tu jen svoji kobylku. Ja jezdim rekreacne,pritel je sportovec,hlavne military,obseda a jezdi ml.kone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.5.10 10:10

Ahoj, tak jsem tu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.5.10 10:14

Mám bělouška hřebce Wind Ponda A1/1, letos 16 let, kupovala jsem ho v roce 1999, jezdím rekreačně, ustájený je v současnosti u kamarádky a můj sen, snad brzy splněný, je mít ho ve svém :-)
Damík na něm poprvé seděl v půl roce, teď už jezdí na lonži, nebo chodíme na madlech na procházky.
Od 20tt už nejezdím, tak se koník pěkně fláká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.5.10 10:15

A ještě fotečka z loňské zimy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
12.5.10 10:16

Čauky :-), super holky! Taky tady nejsme moc pravidelně, já mám jednoho čerstvýho prcka a taky mám co dělat :-D
Mám hucula na rekreačku, po Chuchli a dostihácích je to naprostý relax :-D ! Akorát teď řeším problém, jak to udělat, abych mohla jezdit i když sebou musím brát mimčo :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
12.5.10 10:22

tutinko, celej Jurášek! Je krásnej :potlesk:
Jsi z Prahy? Kde máš koníka? My ho máme s kámoškou napůl a je ustájenej v Dobřejovicích… Za Opatovem, pěkná štreka pro mě, páč jezdím sockou :-/ …
A tady jedna s Kašpárkem a naším mimčem :-) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
12.5.10 10:37

MARFI Tak s mimcem jsme na tom podobne :wink: ja mam k tomu jeste 16.mesicni cacorku :lol: Na koni jsem nesedela 2 roky,holt jak to mam na dvore,tak jsem lina :mrgreen: ,ale uz se chystam. Kobylku mam CT po Robinsonovi,uz je ji 19let,ale stale je krasna v kondici a temperamentni po mamince A1/1 :wink: Mam net v mobilu,tak fotky sem bohuzel nedam ,ale neco mam v albu a jinak na FB jestli nekdo jste???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný