Těhulky od koní :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1086
25.5.10 08:59

A ještě jedna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
25.5.10 20:35

Ahoj, byli jsme včera na operaci nosní mandle, už to máme naštěstí za sebou.

Chobotnice nejsem, takže nevím, jak budu zvládat Dama, Laru, mimi a Winďucha :lol: Ale s jedním dítěetm to jde ;-)

Dnes se mnou jel kydat tchán, potřebovala jsem Damíka pohlídat a nedal jinak,,než že mi pojede pomoct, zatímco bude tchýně hlídat. No připadala jsem si jak neschopa, ale nakonec jsem byla i ráda, i tak jsem byla hotová. Včera jsem celý den proseděla na židli a uklidňovala prďolku, takže dnes jsem odpoledne prospala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.10.11 16:41

Ahoj holky, oživuji tuto starší diskuzi - není tady náhodou aktuálně nějaká těhulka od koní jako my? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.10.11 16:52

Já už nejsem těhule, už jsem mamina :wink: Škoda, že diskuze zanikla, byl to fajn pokec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
12.10.11 19:43

Snad se tady ještě nějaké těhulky najdou :-) A jak velkého máš prcka a jak zvládáš k tomu koníka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.10.11 19:53

No, prckovi byl v pondělí rok a půl :wink: Ke koním se teď moc nedostanu, hlavně kobylu, co jsem jezdila majitelka prodala, takže nemám nic „svého“ :-( Ale čekm a snad se něco brzy najde :wink:
Ty máš koníka svého? A v kolikátém jsi tt? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
12.10.11 21:48

Ahoj,
susaan, já už mám ty prcky dva a dá se to ;-) Ale je třeba velká pomoc rodiny, partnera. Pokud chce člověk zvládnout i koníka.

Jinak u nás novinka. Winda jsme si dovezli DOMŮ!!! Splnil se mi sen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.10.11 07:13
tutinka píše:
Ahoj,
susaan, já už mám ty prcky dva a dá se to ;-) Ale je třeba velká pomoc rodiny, partnera. Pokud chce člověk zvládnout i koníka.Jinak u nás novinka. Winda jsme si dovezli DOMŮ!!! Splnil se mi sen :-)

Jé, tak to je krása! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
13.10.11 08:20

Já jsem v 7 tt a mám svojí kobylku. Zatím stále jezdím, ale čím dál tím méně, mám strach jak pořád prší je dost podmáčený terén a klouže to. Dnes půjde kobča prvně ven s kamarádkou, pokud si dolky sednou, bude mi jí jezdit - já budu rozmazlovací :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.10.11 08:31

Já jezdila nějak do 4.měsíce, co si pamatuju…skončila jsem někdy na začátku října, je fakt, že přes zimu bys si to nelajsla…ale absťák jsem měla ze začátku slušný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
13.10.11 08:38

Co máš za koníka? Já myslela, že budu jezdit dokud to půjde, ale už to omezuji. S kobylou dělám ze země, chodíme na procházky na ruce, jezdím jí denně krmit, takže si užívám zase jiný způsob komunikace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.10.11 08:53
Susaan píše:
Co máš za koníka? Já myslela, že budu jezdit dokud to půjde, ale už to omezuji. S kobylou dělám ze země, chodíme na procházky na ruce, jezdím jí denně krmit, takže si užívám zase jiný způsob komunikace :-)

Já nemám svého, jezdila jsem dlouhá léta soukromou kobylu, belgického teplase, vysloužilou skokanku :wink: Jenže pak se kobyla prodala a zatím řeším, co dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
13.10.11 10:06

susaan, já jezdila do 20tt s Berenikou, pak už mi vylezlo bříško natolik, že mi vadilo při nasedání a já měla fakt strach. Wind je anglický plnokrevník, bývalý dostihák, hřebec, ale zlatíčko, takže u něj jsem se bála spíš toho, že by uklouznul apod. Pak už ho bohužel nejezdil nikdo. Slečna, co za ním předtím chodila, skončila, přítel sliboval, ale nejezdil, dost spadnul, přeci jen už je starší, ale jinak mu to nevadilo, je to lenoch, tak si užíval volna a pastvy.
S Damiánem jsem jezdila jen do 12tt, pak jsem zakrvácela a byla týden v nemocnici, ten strach mi pak už nedovolil jezdit, ale to byla jiná situace. Chodily za ním dvě kamarádky, byl v jiné stáji, kde měl celodenní péči. Jinak s Bere jsem kydala cca do 33 tt, pak jsme ho odvezli na chatu, tam je bezúdržbovej :mrgreen:

rhiannon, je to skvělý. Jen tam je sám, ale on i na chatě bývá sám, tak si jedno dopoledne zaplakal po koních a už je ok. To za ním není stáj, ale domeček, co měli bývalí majitelé pro kozy. Teda trvalo to dvanáct let, ale dočkali jsme se oba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
13.10.11 10:37

Já mám kobylu v nájemní stáji, ale na jaře začneme stavět domeček a snad se nám povede tam kobču přesunut a pořídit k ní kámoše pro přítele… :-) pokusím se vložit fotku mé krasavice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.10.11 10:55

tutinka, susaan - krásná zlatíčka máte!! :srdce: :srdce:

susaan, ty jsi westerňačka? Já vždycky toužila po tom, si to aspoň zkusit, ale zatím se nepodařilo :-D Snad se jednou dočkám :wink:

Taky vložím foto té „mojí“ bábiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný