Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Posibilities
já na druhou stranu, Doloplazy
termín porodu mám koncem srpna, ale určitě se můžeme na nějaký procházce domluvit ![]()
@Lindoska klidně se mužeš připojit, já budu vozit taky už snad brzo ![]()
@valina1 ty už to máš za pár…pak dej vědět jak dopadl porod…když trénuješ s epinem
@Lindoska jojo dám
už aby to bylo…dnes je mi nejak „divne“…od rána poslíčky a uplne citim jak mi klesá hlavička ![]()
@valina1 závidím…moje je ještě asi hlavičkou nahoru…3.4.jdu na kontrolu tak snad už bude otočená
@Lindoska neni moc co zavidet- boli to jak sviňa
kolik jsi tt?
@Lindoska no tak to už by pomalu chtelo aby se princezna otocila
já měla maleho hlavou dolu už snad od 25tt a pak už se nepřekulil- naštěstí
tak držím palce
@valina1 děkuji…taky držím palečky…a jestli ti bolesti neustoupí…raději už zajdi do porodnice…stejně tam máš jít ve čtvrtek…tak snad o dva dny dřív nikomu neuškodí
@Lindoska to vydržím
manžel je dnes v práci…rodit se bude až ve čtvrtek
![]()
Ahoj holky, máte už pediatra? Bydlíme v Olomouci oficiálně od února, předtím jako studenti.. nemám vůbec představu. Bydlíme na Nových Sadech a vím že je poliklinika na Janském a je pro mě důležité aby paní doktorka dělala CRP analýzu.. a kdy se registrovat?
Ahoj holky, můžu se přidat?
Čekáme holčičku 2.7. a jsme z Těšetic. Taky hledáme pediatra…
@BerenikaS já chdim s malým k mudr. bláhové- je to i homeopatička, zatim se mi zdá fajn a rozumná
crp analýza je co? mimochodem tay jsem z n. sadů- muzem pak vozit spolu
jo a já se registrovala nekdy ve 30tt- jen jse ji brnkla, zda má volno a aby o mě vedela a zbytek až na 1. návštěvě ![]()
@LMartinaD Ahoj, bydlím v Příkazích a ty?