Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ale jako ono by to šlo kdyby zrušili rodičák… ale museli by zase zařídit jesle a to ne tak drahéé ale třebas jako sou školky… pak at si rodičák zrušej!
Ono nic jinýho nezbyde… Vždycky nějak bylo a nějak bude, bohužel je čím dál tím hůř ![]()
mnojo no proto už sme nechtěli na miminko dlouho čekat… bo pak už by sme si ho pořídit asi nemohly… ![]()
PusinkaMartinka píše:
ale jako ono by to šlo kdyby zrušili rodičák… ale museli by zase zařídit jesle a to ne tak drahéé ale třebas jako sou školky… pak at si rodičák zrušej!
jj, to by taky šlo, ale radši bych ty první roky to dítě viděla víc, než jen když přijdu zmlácená po 16hod domů a ještě se starat o malýho prcíčka…
PusinkaMartinka píše:
mnojo no proto už sme nechtěli na miminko dlouho čekat… bo pak už by sme si ho pořídit asi nemohly…
Taky pravda, já se taky obávám, že z původně plánovaných dvou dětí budu mít jedno a budu ráda…
Tak uvidíme, zatím není nic jisté a vše ještě můžou milionkrát změnit…
Přesněě tak… mno nic já ted jdu s holkama na obídek ale v jednu se vrátím tak zatím paaaačko ![]()
Ahojky holky
![]()
Vy jste se tu rozjely
![]()
Domi, ty jsi pěkně Marťu zpovídala
Jak u policie.. ![]()
Já se teď vrátila z obídku a je mi táááák dobře…Dala jsem si bramb. kaši a pečenou vinnou klobásu-dobrůtka!!
Já byla ráno na krvy
na ty tripll testy či co…ve čtvrtek jsou výsledky, tak snad to bude OK.
Jinak mě s tou mateřskou a věcmi okolo s tím spojenými pěkně ser.ou ale nic s tím neudělám a děti chci mít takže se nemá cenu ani rozčilovat. Oni když mají všechny ty náhrady atd. tak ani nepostřehnout že jim ubývá peněz z normálního platu..takže co se nad pozastavovat… jsou to chudáci a já je docela lituju, páč se nezmůžou na nic jiného než na okrádání státu… tak co s nima…
Přeji Vám krásný den ![]()
Ahojky Luci, no to víš, já musim všechno vědět ![]()
Ale měla jsi to pořádnou dobrůtku, já měla gůlášek s kolínkama, taky moc dobré ![]()
Ale od rána se jen cpu, aby mi nebylo špatně, jsem zvědavá, jak budu za pár měsíců vypadat…
Pravda, že člověk s tím nic nenadělá, ale je z toho tak nějak už pak nešťastnej. ![]()
To přecpávání přestane ![]()
Kolem 3 měsíce ti bude lépe
a pak už se nebudeš muset tolik cpát, i když jestli si to tělo na to teď zvykne tak pak to bude průser ![]()
Já se nijak necpu… Ani nemám chuť pořád jíst…
Já taky neměla, dokud mi bylo dobře, tak jsem jedla ještě míň než normálně, ale teď, jak mi je špatně, tak to tím jídlem zaháním a pomáhá to…
Jsem na sebe zvědavá, no, už tak mám asi o 15kg víc než bych chtěla…
Kuk a už jsme zpět… mno tak já měla k obídku zapečené těstoviny s uzeným… mno takže dalo se to ![]()