Tělísko Mirena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
10.2.25 18:43

Zdravim vsechny, dr mi doporucil zavedeni v poradi ctvrte mireny i kdyz je mi 55 let z duvodu, aby se nedostavily prechodove problemy (rust sliznice, krvaceni, navaly atd.)
Se vsemi predchazejicimi jsem byla maximalne spokojena. Nyni mam neustale pocit nafouknuteho bricha, bolesti od popiku dolu a v leve casti bricha kde mam jizvu po slepem strevu. Uz to trva 3 mesice. Mate nekdo podobnou zkusennost? Prestaly Vam tyto problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.2.25 18:44

Zdravim vsechny, dr mi doporucil zavedeni v poradi ctvrte mireny i kdyz je mi 55 let z duvodu, aby se nedostavily prechodove problemy (rust sliznice, krvaceni, navaly atd.)
Se vsemi predchazejicimi jsem byla maximalne spokojena. Nyni mam neustale pocit nafouknuteho bricha, bolesti od pupiku dolu a v prave casti bricha kde mam jizvu po slepem strevu. Uz to trva 3 mesice. Mate nekdo podobnou zkusennost? Prestaly Vam tyto problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.6.25 11:12
@sirasinda píše: Více

Zdravím, obmovuju diskuzi…mám stejný problém jako vy, mohu se zeptat, vyřešila jste už nějak ty nažloutlé výtoky? Zvažuju kvůli tomu vyndání mirény, i když se mi do toho moc nechce…já měla na začátku problémy s bakteriální infekcí a dvakrát kvasinky, teď mám nějakou tu chvíli klid, jen ten blbej výtok. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí