Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11692
28.2.12 19:41

holky dělejte si tady co chcete,ale tady už vznikl pořadník :mrgreen:

• načítám...
Sandra752
28.2.12 19:46

Tak koho jste petrusko nasilim predbehli?????:-D

• Upravit
11692
28.2.12 19:49
Sandra752 píše:
Tak koho jste petrusko nasilim predbehli?????:-D

já nikoho,všechny koležanky byly únorové…
já čekám na březen :cert:

• načítám...
15290
28.2.12 19:49

jj a já mám za neúspěšný těhu nárok na březnový, enb jsme měla bejt únorová ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
11692
28.2.12 19:50
lilia81 píše:
jj a já mám za neúspěšný těhu nárok na březnový, enb jsme měla bejt únorová ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no jasně :mrgreen:

• načítám...
Liu
6465
28.2.12 20:01

Teda Sandro,to mi řekni,kdys tak chtěla dostat vyvěštěné těhotenství dřív,když jsi vyhrála hned první kolo? :lol: Lili i Petruška jsou samozřejmě v pořadníku,stejně tak všechny ostatní.Komu padne březen,to netuším.Obě zmíněné to budou v tomto roce :D Takže není třeba se o březen rvát či zabíjet.To chcete pupkatět v lochu? :cert:

• načítám...
11692
28.2.12 20:02

já jsem mírumilovná osoba :mrgreen:

• načítám...
Liu
6465
28.2.12 20:07

Dyť já vím Petruško :mavam:

• načítám...
11692
28.2.12 20:11
Liu píše:
Dyť já vím Petruško :mavam:
:mrgreen: :mavam:
  • načítám...
3805
28.2.12 20:17

ÁÁÁÁ…Šamanka Liu se nám vrátila :dance: A už se to tu točííí, už se to tu rozjíííždííí…Připravte se na prodlouženou jízdu :lol:

Holký, tady se dává něco zadara? Kde končí frontaaa??? :mrgreen: Jo, to je na pupek, tak to niiiic, ten už mám :mrgreen:

Helejte se, nezažádáme si o zámeček na tu naší plodnou diskusi??? Se nám to tu množí…si vážně koledujem o pěknej průser :think: Začínám bejt lehce nervozní, aby na mě pak zbyla postel v tom Podolí, až tam půjdu za osum měsíců vylodit nájemníka :P

• načítám...
Liu
6465
28.2.12 20:18

No já jsem zvědavá,kdy se podaří u nás doma… :D Budu doufat,že Lili měla pravdu…Tenhle měsíc mi poprvé po x měsících nenaběhly prsa při PMS…Ani žádný PMS nepozoruji a už tu měl být dva dny…Akorát teda žeru jak prase,manžel si ze mě dělá prdel a normálně mi před chvílí řekl,že nejím,ale žeru :nevim: Hmmm,tak uvidíme,jak to dopadne tento měsíc.Asi tedy už budu s takovou testovat příští týden…Kolem toho 6-7.3.Přidá se někdo? :mrgreen:

• načítám...
11692
28.2.12 20:19
Evulka33 píše: ÁÁÁÁ…Šamanka Liu se nám vrátila :dance: A už se to tu točííí, už se to tu rozjíííždííí…Připravte se na prodlouženou jízdu :lol:

Holký, tady se dává něco zadara? Kde končí frontaaa??? :mrgreen: Jo, to je na pupek, tak to niiiic, ten už mám :mrgreen:

Helejte se, nezažádáme si o zámeček na tu naší plodnou diskusi??? Se nám to tu množí…si vážně koledujem o pěknej průser :think: Začínám bejt lehce nervozní, aby na mě pak zbyla postel v tom Podolí, až tam půjdu za osum měsíců vylodit nájemníka :P

myslím že stím vyloděním to bude ok,jsme rozprostřené po celé čr

• načítám...
Liu
6465
Evulka33 píše: ÁÁÁÁ…Šamanka Liu se nám vrátila :dance: A už se to tu točííí, už se to tu rozjíííždííí…Připravte se na prodlouženou jízdu :lol:

Helejte se, nezažádáme si o zámeček na tu naší plodnou diskusi??? Se nám to tu množí…si vážně koledujem o pěknej průser :think: Začínám bejt lehce nervozní, aby na mě pak zbyla postel v tom Podolí, až tam půjdu za osum měsíců vylodit nájemníka :P

No,tak v dubnu zamykáme…

• načítám...
11692
Liu píše:
No já jsem zvědavá,kdy se podaří u nás doma… :D Budu doufat,že Lili měla pravdu…Tenhle měsíc mi poprvé po x měsících nenaběhly prsa při PMS…Ani žádný PMS nepozoruji a už tu měl být dva dny…Akorát teda žeru jak prase,manžel si ze mě dělá prdel a normálně mi před chvílí řekl,že nejím,ale žeru :nevim: Hmmm,tak uvidíme,jak to dopadne tento měsíc.Asi tedy už budu s takovou testovat příští týden…Kolem toho 6-7.3.Přidá se někdo? :mrgreen:

já až 11-12 :pankac:

• načítám...
Sandra752
28.2.12 20:22

Teda holky,nevim a premyslim kam jit pak rodit…do HK?PARDUBIC???CHRUDIM???:-D nebo si rovnou udelat objizdku pi cele CR???:-D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+