Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
OK,takže zamykáme,tak mi řekněte jak se to dělá,já vůbec nevím,jak to tu chodí
Popřípadě,kdo ví jak na to,tak do toho ![]()
Lili, Kapaz - nooo, dneska mi z toho bylo chvílema do breku, ale tak nějak to ten ranní test vyvážil
Ztrapnil se akorát on tím, co řekl…tak ať si v tom pošlape.
Liu - ty wogo…ti říkám, můj lógr nikdy nelže!Teď budu těch 5 dnů jak na trní ![]()
Sandro - to nééé, já chci stejně silný tlustice:) jsem dneska omrkla testy na FF a spousta jich tam měla stejně silnou testovací jako kontrolní až kolem 20DPO, tak mám ještě čas
Přikládám fotku včerejšího a dnešního testu.dnešní je ten nahoře (15DPO). Včera večer jsem zkoušela zase ovu test a testovací byla mnooohem silnější než kontrolní a ten byl myslím 25j test.Fotku bohužel nemám…
A po včerejším
zase trochu špinim ![]()
Liu píše:
OK,takže zamykáme,tak mi řekněte jak se to dělá,já vůbec nevím,jak to tu chodíPopřípadě,kdo ví jak na to,tak do toho
To by chtělo asi písnout adminovi, ale aby s tím souhlasila i Žabka jako zakladatelka…
zkusím se tu porozhlídnout na nějakej kontakt na admina…
No zkus to omrknout a žabku snad nějak zkontaktujeme taky…Možná na nás zas večer mrkne ![]()
Evulka33 píše:
Lili, Kapaz - nooo, dneska mi z toho bylo chvílema do breku, ale tak nějak to ten ranní test vyvážilZtrapnil se akorát on tím, co řekl…tak ať si v tom pošlape.
Liu - ty wogo…ti říkám, můj lógr nikdy nelže!Teď budu těch 5 dnů jak na trní
Sandro - to nééé, já chci stejně silný tlustice:) jsem dneska omrkla testy na FF a spousta jich tam měla stejně silnou testovací jako kontrolní až kolem 20DPO, tak mám ještě časPřikládám fotku včerejšího a dnešního testu.dnešní je ten nahoře (15DPO). Včera večer jsem zkoušela zase ovu test a testovací byla mnooohem silnější než kontrolní a ten byl myslím 25j test.Fotku bohužel nemám…
A po včerejšímzase trochu špinim
Evulko,no kéž by to tak bylo.Zatím naděje je,tak se uvidí…Ty budeš pět dnů na trní? Kurec a co mám říkat já? Se zblázním…Ještě 5 dnů netestovat. Dneska jsem 10DPO ![]()
No holky, abych Vás podpořila v tématu s chlapama, mám dojem, že můj manža taky trochu záškodničí. Řekla jsem mu, že s tou zakloněnou dělohou je dobrý když je to zezadu a pak ležet na břiše no a zrovna v plodné dny to bylo normálně a ležení na břiše nebylo, ptž to bylo ráno a já mastila do práce
Řekla jsem mu ale, že příští měsíc se teda nevyvleče a bude plnit předem dané pokyny ![]()
Estericka píše:
No holky, abych Vás podpořila v tématu s chlapama, mám dojem, že můj manža taky trochu záškodničí. Řekla jsem mu, že s tou zakloněnou dělohou je dobrý když je to zezadu a pak ležet na břiše no a zrovna v plodné dny to bylo normálně a ležení na břiše nebylo, ptž to bylo ráno a já mastila do práceŘekla jsem mu ale, že příští měsíc se teda nevyvleče a bude plnit předem dané pokyny
No tak,hlavně,že bylo vůbec něco ![]()
Ahoj holky,
taky jsem pro uzamčení. A až budeme zamknutý, tak si vás všechny naházím do tabulky i podle fáze cyklu a někde vám to vystavím, ať o sobě víme! ![]()
Liu píše:Estericka píše:No tak,hlavně,že bylo vůbec něco
No holky, abych Vás podpořila v tématu s chlapama, mám dojem, že můj manža taky trochu záškodničí. Řekla jsem mu, že s tou zakloněnou dělohou je dobrý když je to zezadu a pak ležet na břiše no a zrovna v plodné dny to bylo normálně a ležení na břiše nebylo, ptž to bylo ráno a já mastila do práceŘekla jsem mu ale, že příští měsíc se teda nevyvleče a bude plnit předem dané pokyny
Taky pravda
Právě docela i doufám, snad to zmáknul i takhle. Jestli ne, tak bude příští měsíc napravovat ![]()
Holky, já nemyslím že by to dělali naschvál, oni jsou jen takoví…
…divní, no.
Až na světlé výjimky teda.
Evi, ty tu věštíš z lógru? ![]()
Ahoj holky ![]()
Vítám i nově příchozí ![]()
u nás nic nového,krom toho že mi není úplně nejlíp ![]()
Jo a jinak jen tak pro pobavení - nevím, jestli jste viděli film Muži v naději. Byla tam krásná scéna - muž přijde pozdě na oslavu a manželka je na něj naštvaná. (Tak mi manža říká, hele celá ty). A pak večer se manželka náhle lísá (Tak manža říká, no tak tohle už ty nejsi). Vzápětí manželka vysvětluje „Naštvanost odložit můžu, ovulaci ne“ (velký záchvat smíchu manžela i mě - zase byla podoba
).
Jako docela vtipný scénky tam jsou k tématu snažení, když to člověk zná…
Evulka33 píše:
Lili, Kapaz - nooo, dneska mi z toho bylo chvílema do breku, ale tak nějak to ten ranní test vyvážilZtrapnil se akorát on tím, co řekl…tak ať si v tom pošlape.
Liu - ty wogo…ti říkám, můj lógr nikdy nelže!Teď budu těch 5 dnů jak na trní
Sandro - to nééé, já chci stejně silný tlustice:) jsem dneska omrkla testy na FF a spousta jich tam měla stejně silnou testovací jako kontrolní až kolem 20DPO, tak mám ještě časPřikládám fotku včerejšího a dnešního testu.dnešní je ten nahoře (15DPO). Včera večer jsem zkoušela zase ovu test a testovací byla mnooohem silnější než kontrolní a ten byl myslím 25j test.Fotku bohužel nemám…
A po včerejšímzase trochu špinim
no není to krása ![]()
já chci taky
![]()
Nebo tam bylo něco jako „Tak pojď, mám ideální teplotu i vlastnosti hlenu“
Se ani nedivím, že se ti chlapi pak bojej ![]()
Jojo,mám doma na dvd a byla jsem na to v kině…Parádní film,úplně ze života…Taky jsme se s manžou u této scénky dost zasmáli
KatkoX,ta tabulka bude super,tak tedy uvidíme,co zjistí Evulka u Admina a já píšu Žabce zprávu,zda je pro zamknutí… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat