Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Liu
6465
29.2.12 10:54

OK,takže zamykáme,tak mi řekněte jak se to dělá,já vůbec nevím,jak to tu chodí :mrgreen: Popřípadě,kdo ví jak na to,tak do toho :lol:

• načítám...
3805
29.2.12 10:55

Lili, Kapaz - nooo, dneska mi z toho bylo chvílema do breku, ale tak nějak to ten ranní test vyvážil :mrgreen: Ztrapnil se akorát on tím, co řekl…tak ať si v tom pošlape.

Liu - ty wogo…ti říkám, můj lógr nikdy nelže!Teď budu těch 5 dnů jak na trní :dance:

Sandro - to nééé, já chci stejně silný tlustice:) jsem dneska omrkla testy na FF a spousta jich tam měla stejně silnou testovací jako kontrolní až kolem 20DPO, tak mám ještě čas :mrgreen: Přikládám fotku včerejšího a dnešního testu.dnešní je ten nahoře (15DPO). Včera večer jsem zkoušela zase ovu test a testovací byla mnooohem silnější než kontrolní a ten byl myslím 25j test.Fotku bohužel nemám…
A po včerejším :hug: zase trochu špinim :evil:

• načítám...
3805
29.2.12 10:57
Liu píše:
OK,takže zamykáme,tak mi řekněte jak se to dělá,já vůbec nevím,jak to tu chodí :mrgreen: Popřípadě,kdo ví jak na to,tak do toho :lol:

To by chtělo asi písnout adminovi, ale aby s tím souhlasila i Žabka jako zakladatelka… :nevim: zkusím se tu porozhlídnout na nějakej kontakt na admina…

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 10:58

No zkus to omrknout a žabku snad nějak zkontaktujeme taky…Možná na nás zas večer mrkne :jazyk:

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 11:00
Evulka33 píše:
Lili, Kapaz - nooo, dneska mi z toho bylo chvílema do breku, ale tak nějak to ten ranní test vyvážil :mrgreen: Ztrapnil se akorát on tím, co řekl…tak ať si v tom pošlape.

Liu - ty wogo…ti říkám, můj lógr nikdy nelže!Teď budu těch 5 dnů jak na trní :dance:

Sandro - to nééé, já chci stejně silný tlustice:) jsem dneska omrkla testy na FF a spousta jich tam měla stejně silnou testovací jako kontrolní až kolem 20DPO, tak mám ještě čas :mrgreen: Přikládám fotku včerejšího a dnešního testu.dnešní je ten nahoře (15DPO). Včera večer jsem zkoušela zase ovu test a testovací byla mnooohem silnější než kontrolní a ten byl myslím 25j test.Fotku bohužel nemám…
A po včerejším :hug: zase trochu špinim :evil:

Evulko,no kéž by to tak bylo.Zatím naděje je,tak se uvidí…Ty budeš pět dnů na trní? Kurec a co mám říkat já? Se zblázním…Ještě 5 dnů netestovat. Dneska jsem 10DPO :mrgreen:

• načítám...
1912
29.2.12 11:00

No holky, abych Vás podpořila v tématu s chlapama, mám dojem, že můj manža taky trochu záškodničí. Řekla jsem mu, že s tou zakloněnou dělohou je dobrý když je to zezadu a pak ležet na břiše no a zrovna v plodné dny to bylo normálně a ležení na břiše nebylo, ptž to bylo ráno a já mastila do práce :cert: Řekla jsem mu ale, že příští měsíc se teda nevyvleče a bude plnit předem dané pokyny :!

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 11:02
Estericka píše:
No holky, abych Vás podpořila v tématu s chlapama, mám dojem, že můj manža taky trochu záškodničí. Řekla jsem mu, že s tou zakloněnou dělohou je dobrý když je to zezadu a pak ležet na břiše no a zrovna v plodné dny to bylo normálně a ležení na břiše nebylo, ptž to bylo ráno a já mastila do práce :cert: Řekla jsem mu ale, že příští měsíc se teda nevyvleče a bude plnit předem dané pokyny :!

No tak,hlavně,že bylo vůbec něco :mrgreen:

• načítám...
3200
29.2.12 11:08

Ahoj holky,
taky jsem pro uzamčení. A až budeme zamknutý, tak si vás všechny naházím do tabulky i podle fáze cyklu a někde vám to vystavím, ať o sobě víme! :kytka:

• načítám...
1912
29.2.12 11:08
Liu píše:
Estericka píše:
No holky, abych Vás podpořila v tématu s chlapama, mám dojem, že můj manža taky trochu záškodničí. Řekla jsem mu, že s tou zakloněnou dělohou je dobrý když je to zezadu a pak ležet na břiše no a zrovna v plodné dny to bylo normálně a ležení na břiše nebylo, ptž to bylo ráno a já mastila do práce :cert: Řekla jsem mu ale, že příští měsíc se teda nevyvleče a bude plnit předem dané pokyny :!
No tak,hlavně,že bylo vůbec něco :mrgreen:

Taky pravda :mrgreen: Právě docela i doufám, snad to zmáknul i takhle. Jestli ne, tak bude příští měsíc napravovat :cert:

• načítám...
3686
29.2.12 11:10

Holky, já nemyslím že by to dělali naschvál, oni jsou jen takoví… :think: …divní, no. :mrgreen: Až na světlé výjimky teda. :lol: Evi, ty tu věštíš z lógru? :lol:

• načítám...
11692
29.2.12 11:15

Ahoj holky :mavam:
Vítám i nově příchozí :mavam:
u nás nic nového,krom toho že mi není úplně nejlíp :poblion:

• načítám...
1912
29.2.12 11:15

Jo a jinak jen tak pro pobavení - nevím, jestli jste viděli film Muži v naději. Byla tam krásná scéna - muž přijde pozdě na oslavu a manželka je na něj naštvaná. (Tak mi manža říká, hele celá ty). A pak večer se manželka náhle lísá (Tak manža říká, no tak tohle už ty nejsi). Vzápětí manželka vysvětluje „Naštvanost odložit můžu, ovulaci ne“ (velký záchvat smíchu manžela i mě - zase byla podoba :lol: ).
Jako docela vtipný scénky tam jsou k tématu snažení, když to člověk zná…

• načítám...
11692
29.2.12 11:16
Evulka33 píše:

A po včerejším :hug: zase trochu špinim :evil:

no není to krása :hug:
já chci taky ;) :oops:

• načítám...
1912
29.2.12 11:16

Nebo tam bylo něco jako „Tak pojď, mám ideální teplotu i vlastnosti hlenu“
Se ani nedivím, že se ti chlapi pak bojej :mrgreen:

• načítám...
Liu
6465
29.2.12 11:23

Jojo,mám doma na dvd a byla jsem na to v kině…Parádní film,úplně ze života…Taky jsme se s manžou u této scénky dost zasmáli :mrgreen: KatkoX,ta tabulka bude super,tak tedy uvidíme,co zjistí Evulka u Admina a já píšu Žabce zprávu,zda je pro zamknutí… 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+