Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@B. Lucie Ja naštěstí jen ruce ale kdyz se to rozjede tak bych si je taky utrhla
ted se mi rozjel nejaky exzem na krk a ramena červené fleky nesvědí a kdyz se zhoji tak vypadam jak dalmatin
a nevím co to je proto bych chtěla na kožní nebo se taky bojim aby maličký to nechytl
Teda uz mas slušný bolesti
ti preju aby jsi to uz mela za sebou a netrpěla jsi a konečně se rozpadla a vyspala s malou hezky
@HappyTummy jé gratuluji ne moc krásná
a jaky byl porod?
@kuchle teda asi hodne radi plavete mate to uz dobře ohlidlý, ten bazén se slanou vodou by byl uplně super, jako že mořska voda léčí všechny neduhy a solne jeskyně taky tak věrim ze by to pomohlo.
Moc děkuji jela bych se podivat po kontrole dalsi týden jestli do te doby nějaký nevyberu, docela fuška
V sedmém nebi jsem byla to je jediny bazarek o kterym vím
Kdyz člověk něco schani najednou zjisti ze to nikde pomalu neznam a nic nevím.
Poslu foto jednoho kamaradka rika ze pry je spis pro holku tak
ale je v dobrem stavu.
Jinak ja byla včera taky na kontrole oblitala jsem cestou xxx obchodu kvuli kočárku
a už menší změna, ale nevím co tím básník (dr.) chtel rici nic nereknou a to: Velká část plodu balotuje nad vchodem. Nevim co tim myslí
ale snad je to něco postupujiciho
Pasy nam zacaly pipat a sestricky si v klidu davaly kafe a my s pani plasily co se deje
a pak sestricka rika to jen vypadlo
jinak kontrola taky dobry.
@B. Lucie Jee a jak se ti daří? Mě minule vana taky nepomohla a pak se v tom vyznej co jsou poslíčky a co je skutečně ono
Ty to neseš tak statečně, ty bolesti, to já jsem lítostivá a nepříjemná ![]()
@darrrsie69 já taky přibrala a taky je to na mě vidět, docela se děsím toho co mi zůstane
počítám, že budu muset makat, ale bojím se jak moc
No já doufám, že už to budu mít co nejdříve za sebou
a co ty jak je?
@kuchle Gratuluji ke KO
Takže to může přijít každým dnem ![]()
@darrrsie69 jeee, když jsme vybírali kočárek pro Ondru, rozhodovali jsme se mezi tímto - i ve stejné barvě a Baby mercem, taky v téhle barvě. Nakonec to vyhrál Baby Merc hlavně kvůli ceně, ale kamarádky mají Camarelo a jsou moc spokojené. Ve sporťáku vozí děti ještě teď. My ten náš prodali jak jsme začali používat sporťák, Ondra je - vždycky byl - na svůj věk dlouhý a koukaly mu z něj nohy, tak jsme vybrali sporťák jiný a skladnější. Ale jinak na Camarela slýchám jen chválu
Zdravím všechny
, tak my to máme za 5 dní do termínu
.Zatím žádný náznak blížícího se porodu, tak uvidíme
.
@B. Lucie podle toho co si psala tipuji, že uz to mas za sebou
![]()
@kuchle dekuju,ve finale jsem vzala od jedne maminky ktery vypada az na kolecka jak novy a je to tako laret a nemuzu se vynadivat
a tenhle Camarelo uz tam dneska nebyl a to jsem si davala rezervacku vcera do 14h
takze fakt oblibeny. @Lucca 85 zdravim ja taky krome trochu křečí asi poslicci a pichnuti taky zatim nic, treba to prijde necekane
@B.Lucie se dlouho neozvala tak myslim ze uz jsou dvě ![]()
@Kytičkaaa urcitě nezůstane, pres leto to pujde samo dolu
ja teda urcite ne hned nebo pokud budu moct kojit tak by se hubnout rychle nemelo, ale ja budu mit dva lumpiky a panelak bez vytahu tak nemam takovy strach
taky bych to chtela mit za sebou, poslicky a tvrdnuti bricha mam taky trochu uz casteji ale jinak mi je furt fajn jako @Lucca 85 ![]()
Ahoj holky, jsem pořád 2v1. Doktor si klepal na čelo, když viděl ty kopce na ctg a malá se pořád drží
Pořád mi tvrdne břicho, někdy i několik hodin v kuse a to po 8-10 min. a stejně nic
Malá je klíště a já se cítím na rozpadnutí
Už abych byla na cestě do porodnice ![]()
Mám pocit, že budu těhotná ještě příští rok
A poslíčky a nevolnosti mám šílený, zátka odchází a nic.. Manžel už mě taky „štve“.. To je pořád: „Tak co, kdy jedeme? A kdy se malá narodí.. Tak šup, začni rodit..“ ![]()
@Afroditka85 Kéž by.. Už jsem z toho docela hotová
I doktoři se diví, že se ještě malá drží
Na ctg jsme měli krásný kontrakce a pak po několika hodinách jakoby nic
Ale když se malý u mě líbí.. Tak má ještě pár dní čas ![]()
@Kytičkaaa Tak kdybych už to měla za sebou, nezlobila bych se. Je to úmorný. Když ty bolesti začnou, tak si vždycky říkám, že když jsem si takhle vlastně celý těhu doslova „vyžrala“, tak že snad budu mít dobrý porod.. Myslela jsem si, že těch skoro 6. začátečních měsíců stačilo, ty byly fakt prozvracený a prolezlý po špitálech, ale konec teda taky nic moc
A co ty? Jak se cítíš?
@darrrsie69 A nemáš to horší jen teď přes těhu? Doktor mi říkal, že se to horší přes těhotenství
Mě se teď ke konci udělalo taky pár flíčků na rukách. Ale svědí mě jen když si je nenamažu po koupání. Ale přisuzuju to spíš teď tomu, jak se pořád cachtám s naivní domněnkou, že teplá vana zabere na poslíčky. Nezabírá a ještě se mi dělá ekzém, jak se pořád cachtám
Jo, moc děkuju. Už bych se rozpadla a fakt ráda
Dneska jsem se ohnula a tak mě břicho začalo bolet, že mi úplně ztuhly nohy a záda, a tak jsem volala na manžela, aby za mnou přišel, že asi potřebuju pomoc.. Úplně jsem se zasekla
A chudák za mnou letěl se slovy: „Už? Teče ti voda? Rodíš nebo co?!“
![]()
@kuchle Bazén se slanou vodou jsme už taky doma řešili a plánovali. Určitě je to lepší, než chlór. A to i kvůli malé, ale i kvůli mě a ekzému
A ve Frantovkách je to fajn. Chodila jsem tam i cvičit a tancovat. Akorát tam bývá hodně lidí, teda hlavně o víkendu. A v Německu jsou i mě 4 hodiny cachtání málo
Jezdili jsme s manželem do nějakých větších lázní, bylo to skvělý. Venkovní i vnitřní bazény, sauny, solné jeskyně, vše.. Ale až bude malá větší, tak budeme spíš koukat kde se pořádně vyřádí ![]()
@B. Lucie ty jo ta ti fakt dává, to snad není ani možný
Ty jsi takovej přírodní úkaz viď
Chuděro, ty musíš být hrozný ty bolesti, já se divím, že ti to dr nevyvolá..
Jinak mě včera večer taky odešla hlenová zátka, tak uvidím jestli se bude něco dít, zatím taky nic…
@darrrsie69 tak dvě malé děti a panelák bez výtahu, tak to máš jasné
To bude hezká dietka ![]()
@B. Lucie je tak jeste pořád se malé nechce, se ji u tebe porad libi
ale trapi tě tedy pěkně
tak uz jen pár dní, to utika.Ja mam zatim s rukama celkem klid, jen porad. suché musím mazat pořád, na mytí nadobi nebo vytirani si beru radeji rukavice, nebo ta kuze uz je tak citliva ze staci malo, takze te uplne chapu.Ne ja uz ty fleky mela pred těhu, prisuzuji to tomu elkzemu a byvale praci kde jsem delala s moukou.Je to musi byt taky muz porad jak na trni
určitě se taky těší
@Kytičkaaa tak to uz ti to muze taky prijit kazdou chvily
my asi pujdeme vyvolavackou kdyz se u nas nic moc nedeje
ale prcek pekne radi dostavam dobry perdy, to si s prvnim vubec nepamatuji to bylo klidne miminko, ale kdyz se narodil tak klidny nebyl
jo to je jedina nevyhoda ani kočarkarnu nemame ve vestibulu takze to bude utrpeni s kočárkem ![]()