Termín opravných zkoušek autoškoly

1277
4.12.14 12:25

termín opravných zkoušek autoškoly

Ahoj holky, jdu se zeptat jak jste to mely vy s opravnýma jízdama u autoškoly. Učitel mě zavolal v uterý navečer, že mám druhý den ve středu jít na opravné zkoušky. Já byla uplně překvapená, říkám mu že jdu zrovna ve středu s děckama na alergologii (chodíme každý 4 měsíc) Začal že můžu jezdit večer..říkám..nemám hlídání. On že co má jako říct komisařovi..Jako nechápu..Vám ty opravky dali vědět dopředu? Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
4.12.14 12:28

Mi ne, ja napoprve :mrgreen: ale priteli dal vedet tejden dopredu. Den predem mi prijde dost nevhodny, kor kdyz mas deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
4.12.14 12:31

My se taky domluvali týden dopředu..ale pokud se ti podaří sehnat hlídání tak do toho jdi..protože když to víš týden dopředu si ve větším stresu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.12.14 12:46

To já chci co nejdřív, ale jako večer před tim..to je na palici..no nešla jsem..ted jsem mu psla že má dcera dutiny..že mě musí dat minimálně 3 dny dopředu vědět kvůli hlídání že nemůže do školky..jsem zvědavá..já jako celou dobu s nim jsem měla problémy..řekl..dojedu v 9 a v 11 mě volá že má zpoždění atd..řekl nám že jdem ve středu ke zkouškám..to už předminulou středu..my tam dojdem a komisař..že co tady děláme..že nás nepřihlásil..mám dost..ví že mám děcka..je to… a já ještě větší..nevím proč jsem nepřešla.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
4.12.14 13:09

Bych ho taky poslala do háje, takhle na poslední chvíli. Podle mě by nemohl ani člověk, co chodí do práce, pt by si musel vzít na to dovolenou. Někteří lidi myslí, nevím, čím :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.12.14 13:15

Opravný zkoušky jsem měla až za 2 týdny a myslím, že mi to instruktor řekl hned ten den co jsem neprošla.
Takhle ze dne na den bych se na to vykašlala, zvlášť když to vede tak jak popisuješ. Jak tu píšou přede mnou, není to tak jednoduché, když máš děti a musíš s nimi k doktorovi nebo chodíš do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
4.12.14 13:27

Holky děkuju :-)jste zlaté..nesmím se dát!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
4.12.14 13:45

Já udělala na poprvé, ale holčina co dělala semnou, tak se na termínu domluvila snad za týden. Ale já bych pokud bych tedy měla hlídání to brala hned takhle rychle, jsem nervák, tak bych nad tím nemusela tak přemýšlet ;).Tak ať to hlavně na podruhé výjde :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.12.14 13:52

@Herma My jsme se v autoškole hlásili na zkoušky (i opravné) tak, že v autoškole měli seznam vypsaných termínů, na ty jsme se museli v dostatečném předstihu přihlásit a v den zkoušky mít s sebou zaplacený poplatek na dopravním odboru. Což teda nevím, jak bych to dělala, kdyby mi to řekli den předem.
Váš způsob se mi zdá podivný a myslím, že když si budeš stát za svým, bude možné se domluvit nějak normálně s předstihem. Oni přece v té autoškole taky musí vědět dopředu, kdy jim komisař přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová