Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@small.happy.wife Jo, to čekání bude hrozný.
No mě posledně objednala hned na další týden, tak snad to teď bude stejný. A kdy to teda chcete říct, když ještě po prvním trimestru dlooooouho ne?
U mě to ví zatím jen přítel a mamka. V práci to taky plánuju až po Novým roce.
@Paola86 no než to bude fakt vidět
uvidíme kdy. Pak asi půjdeme s pravdou ven
myslím, že máma to pozná brzo, stačí když jen trošku přiberu. Ale zrovna u ní bych chtěla, ať se to dozví co nejpozději, aby to za pár dní nevěděla celá vesnice
Ale šéfovi to řeknu už hned po prvním trimestru, ať mám čas najít a zacvičit za sebe náhradu.
@Paola86 chtěli jsme letět v únoru na dovolenou docela daleko, ale to asi odpískáme. Stačí, že letíme pryč v prosinci, ale to jen na 3 dny a hodinku letu, tak to bude v pohodě ![]()
My to plánujeme říct na Vánoce, ale nevím jestli to do té doby vydržím ???? přece už budu v 17. týdnu.. no a v práci po 1. screeningu. Šéf za mě bude muset najít náhradu.
@Sasori taky tak v té práci. Taky mě to s Vánoci napadlo, nemuseli bychom vymýšlet dárky
ale já bych si to sladké tajemství ještě ráda pak chvíli nechala pro sebe
v 17. týdnu už to třeba i půjde vidět, jestli jsi hodně hubená ![]()
@Sasori já bych měla jít 28.listopadu na druhou kontrolu, tak to chceme říct hned ten víkend, mamka bude mít oslavu, tak to dostane jako dárek. Ale řekneme to jen rodičům, zbytku taky až na Vánoce ![]()
Holky a budete to oznamovat nějak slavnostně nebo prostě jen řeknete "Budeme mít miminko. "??
Já bych chtěla nějak… Neobyčejně. Ale nic mě nenapadá
@small.happy.wife dovolenou nerus.. ja v obou tehu byla v 8 mesici jeste u more.. je to skoda to rusit pokud teda nejedete do vylozene rizikove oblasti a v druhym trimestru ti bude fajn a cestovani je fajn.. jen pozor do letadla berou do nakeho 31 tydnu nebo tak nejak..
@Anonymní píše:
@small.happy.wife dovolenou nerus.. ja v obou tehu byla v 8 mesici jeste u more.. je to skoda to rusit pokud teda nejedete do vylozene rizikove oblasti a v druhym trimestru ti bude fajn a cestovani je fajn.. jen pozor do letadla berou do nakeho 31 tydnu nebo tak nejak..
No hele je to docela daleko a exotika, plus dlouhý let a přesuny, úplně nevím, jestli budu chtít někam přes 24 hodin cestovat. Navíc, když už někam pojedu, tak chci, aby tam i zdr. péče byla na úrovni aspoň té naší. Ale cestování se vzdát nechci, tam místo toho dáme jeden/dva eurovíkendy nebo nějaké bližší moře ![]()
@small.happy.wife Dovolenou bych taky nerušila. Aby to nakonec v prosinci nebylo horší, než v tom lednu, že ti třeba bude ještě zle a tak..
Já teda úplně hubená nejsem, takže nemám strach, že by to na mě do Vánoc bylo vidět. Pokud teda z toho velkýho hladu teď nezačnu nějak přehnaně žrát. ![]()
@Sasori @CarmenHa My jsme to úplně takhle měli naplánovaný od začátku s Vánocema.
Září/říjen otěhotnět a pak dát všem pod stromeček jako dárek fotky z ultrazvuku a tím to oznámit. ![]()
@small.happy.wife píše:
No hele je to docela daleko a exotika, plus dlouhý let a přesuny, úplně nevím, jestli budu chtít někam přes 24 hodin cestovat. Navíc, když už někam pojedu, tak chci, aby tam i zdr. péče byla na úrovni aspoň té naší. Ale cestování se vzdát nechci, tam místo toho dáme jeden/dva eurovíkendy nebo nějaké bližší moře
My chceme po novým roce ještě do zahraničí autem ke kamarádce, co tam bydlí a pak taky ještě plánujeme nějaký eurovíkend.
Přecejenom potom s prckem to nějakou dobu nehrozí.
No hubená nejsem vůbec. Mám velikost 44/46, takže docela macek, právě jsem si říkala, že to na mě minimálně do 6. měsíce nemůže být vidět, ale překvapivě to na mě je vidět už teď. Mám hrozně nafoukly břicho.. Musím nosit volný šaty a legíny, protože gatě nedopnu..
Dokonce i prsa mám teď tak o číslo větší.. navíc úplně nalitý ![]()
@Paola86 já bych nerušila, kdybychom si nevybrali exotickou zemi, ale třeba něco v Evropě nebo takové ty prověřené země. Ale nikam se mi moc na vlastní pěst takhle létat nechce. Se holt bez toho na chvíli obejdu, však jsem se vrátila před měsícem z dovolené
no ten prosinec snad bude taky ok, je to až poslední víkend, 14 tt, je to dárek pro manžela k Vánocům a už jsem si s tím dala dost práce, takže hodinu s blicím pytlíkem když tak vydržím ![]()
Ale jak jsem psala, chci v těhu cestovat, ale fakt někam, kde ta zdr. péče na nějaké úrovni je, já jsem fakt smolařka.
Jojo, pak s prckem to bude chvíli pasé no, už jsme měli naplánované další dvě dovči na léto, ale vůůbec mi nevadí, že je kvůli tomuhle štěstí zrušíme ![]()
@Sasori tak z prsou jsem taky nešťastná, už takhle je mám velká, tak jsem zvědavá, co mě čeká dál. Ale těším se, až přestanou bolet (jestli přestanou) ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat