Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky je tady někdo, kdo se cítí netehotne jeho já? Prsa je trochu bolí, ale jinak nic, občas trochu nechutenství, ale to je tak vše. S dcerou jsem měla v této době (7. Týden) žaludek jako na vodě. Strach ze zamlkleho těhotenství pořád mám, ve středu se to rozlouskne u doktora.
@Katuska26 mně není absolutně nic. Prsa jsem trošku cítila, ale teď vůbec nic (a to kojím syna). Břicho nebolí, hlava taky ne, špatně mi není vůbec, ani sebemenší náznak. A z jídla se mi taky nedělá šoufl, ani jak píšou holky, že mají žaludek na vodě. Trošku mě to děsí, protože u syna jsem měla snad od prvního dne všechny příznaky na světě.
Navíc se mi už 2 noci zdály sny, že jsem potratila.
@Katuska26 jo a jsem taky v sedmém týdnu. K doktorovi jdu 31.října.
Holky budte rady,ze vam nic neni, ja tu umiram denne na celodenni nevolnosti a mam dve male deti ![]()
@Katuska26 mám to podobné jako TY
taky mám strach zda je vše ok
v minulém tehu mi bylo pořád špatně a ted nic.
Ahoj holky, za to, že vám není špatně byste přeci měly být rády, ono se hned líp funguje, obzvlášť pokud máte nějakého prcka už doma, tak žádný stres a užívejte života a pohodového těhotenství
Jinak já taky nic, špatně mi není, nic mě nebolí a zítra na kontrolu tak uvidíme, jak to dopadne a zda už bude srdíčko.
@Katuska26 píše:
Holky je tady někdo, kdo se cítí netehotne jeho já? Prsa je trochu bolí, ale jinak nic, občas trochu nechutenství, ale to je tak vše. S dcerou jsem měla v této době (7. Týden) žaludek jako na vodě. Strach ze zamlkleho těhotenství pořád mám, ve středu se to rozlouskne u doktora.
Ahoj tak ja jsem uprostred 6 tydne a nemam zadne priznaky krome nalitych prsou a od vcera bily kremovy nepalivy vytok..Neboj, vse bude v poradku, ono pry kdyz jsou nevolnosti, tak je organizmus zanesen tak se chova jako toxikovan, poptej se dr.drzim pesti
![]()
@Katuska26 ja jsem take 7tt a krom trochu vetsi unavy a lehce napjatých prsou nic.. Na zacatku me docela pichalo v podbrisku, ale ted klid.. Fakt netehotne, ne ze bych si prala neprijemne priznaky, ale chtela bych vedet, jestli je vse ok.. na kontrolu az 1.11. ![]()
@Katuska26 píše:
Ahoj, ja, ale nevim, jestli te to potesi - mam za sebou 2 potraty. Ted jsem 6+4 tt a prsa (neky vic, nekdy malo), unava a obcas tezky zaludek - rano nemam na nic chut. Kontrolu mam v utery. 5+2 jsem spinila, tak mam nervy…
@Káťa19 tak tak taky mi je spatne az beda a raraskum je to sumak.. navic nachlazeni uz 3 tyden takze uz vazne doma k nesneseni.. ![]()
@lucil-ka píše:
Ahoj holky, za to, že vám není špatně byste přeci měly být rády, ono se hned líp funguje, obzvlášť pokud máte nějakého prcka už doma, tak žádný stres a užívejte života a pohodového těhotenstvíJinak já taky nic, špatně mi není, nic mě nebolí a zítra na kontrolu tak uvidíme, jak to dopadne a zda už bude srdíčko.
Nezlob se, ale vyjadrujes se k necemu o cem nic nevis. Chtela bych te videt po dvou potratech, kterym predchazelo „pohodove“ tehotenstvi. Ja bych radsi mela priznaky
protoze tohle je fakt tezky. Bud rada, zes to nezazila ani jednou ![]()
Příspěvek upraven 21.10.18 v 09:37
@Katuska26 píše:
Ahoj, já taky žádný velký příznaky nemám. Připadám si jen hodně unavená a občas se necítím úplně ve své kůži, ale jinak nic.
Břicho mě bolelo jen jeden den a teď už ok.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat