Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5447
20.10.18 21:37

@JenomDeniska já jsem z Plzně ;)

• načítám...
180
21.10.18 08:30

Holky je tady někdo, kdo se cítí netehotne jeho já? Prsa je trochu bolí, ale jinak nic, občas trochu nechutenství, ale to je tak vše. S dcerou jsem měla v této době (7. Týden) žaludek jako na vodě. Strach ze zamlkleho těhotenství pořád mám, ve středu se to rozlouskne u doktora.

• načítám...
413
21.10.18 08:35

@Katuska26 mně není absolutně nic. Prsa jsem trošku cítila, ale teď vůbec nic (a to kojím syna). Břicho nebolí, hlava taky ne, špatně mi není vůbec, ani sebemenší náznak. A z jídla se mi taky nedělá šoufl, ani jak píšou holky, že mají žaludek na vodě. Trošku mě to děsí, protože u syna jsem měla snad od prvního dne všechny příznaky na světě.
Navíc se mi už 2 noci zdály sny, že jsem potratila.

• načítám...
180
21.10.18 08:36

@CarmenHa přesně tak to mám, já teda měla jen jeden sen 8o

• načítám...
413
21.10.18 08:37

@Katuska26 jo a jsem taky v sedmém týdnu. K doktorovi jdu 31.října.

• načítám...
21681
21.10.18 08:54

@Berulina2503 :hug: :hug: mrzi me to

• načítám...
21681
21.10.18 08:56

Holky budte rady,ze vam nic neni, ja tu umiram denne na celodenni nevolnosti a mam dve male deti :,(

• načítám...
4328
21.10.18 08:59

@Katuska26 mám to podobné jako TY :nevim: taky mám strach zda je vše ok :srdce: v minulém tehu mi bylo pořád špatně a ted nic.

• načítám...
178
21.10.18 09:03

Ahoj holky, za to, že vám není špatně byste přeci měly být rády, ono se hned líp funguje, obzvlášť pokud máte nějakého prcka už doma, tak žádný stres a užívejte života a pohodového těhotenství :) Jinak já taky nic, špatně mi není, nic mě nebolí a zítra na kontrolu tak uvidíme, jak to dopadne a zda už bude srdíčko.

• načítám...
2368
21.10.18 09:15
@Katuska26 píše:
Holky je tady někdo, kdo se cítí netehotne jeho já? Prsa je trochu bolí, ale jinak nic, občas trochu nechutenství, ale to je tak vše. S dcerou jsem měla v této době (7. Týden) žaludek jako na vodě. Strach ze zamlkleho těhotenství pořád mám, ve středu se to rozlouskne u doktora.

Ahoj tak ja jsem uprostred 6 tydne a nemam zadne priznaky krome nalitych prsou a od vcera bily kremovy nepalivy vytok..Neboj, vse bude v poradku, ono pry kdyz jsou nevolnosti, tak je organizmus zanesen tak se chova jako toxikovan, poptej se dr.drzim pesti ;) :kytka:

• načítám...
241
21.10.18 09:30

@Katuska26 ja jsem take 7tt a krom trochu vetsi unavy a lehce napjatých prsou nic.. Na zacatku me docela pichalo v podbrisku, ale ted klid.. Fakt netehotne, ne ze bych si prala neprijemne priznaky, ale chtela bych vedet, jestli je vse ok.. na kontrolu az 1.11. :roll:

• načítám...
9757
21.10.18 09:32
@Katuska26 píše:

Ahoj, ja, ale nevim, jestli te to potesi - mam za sebou 2 potraty. Ted jsem 6+4 tt a prsa (neky vic, nekdy malo), unava a obcas tezky zaludek - rano nemam na nic chut. Kontrolu mam v utery. 5+2 jsem spinila, tak mam nervy…

• načítám...
Anonymní
21.10.18 09:33

@Káťa19 tak tak taky mi je spatne az beda a raraskum je to sumak.. navic nachlazeni uz 3 tyden takze uz vazne doma k nesneseni.. :zed:

• Upravit
9757
21.10.18 09:36
@lucil-ka píše:
Ahoj holky, za to, že vám není špatně byste přeci měly být rády, ono se hned líp funguje, obzvlášť pokud máte nějakého prcka už doma, tak žádný stres a užívejte života a pohodového těhotenství :) Jinak já taky nic, špatně mi není, nic mě nebolí a zítra na kontrolu tak uvidíme, jak to dopadne a zda už bude srdíčko.

Nezlob se, ale vyjadrujes se k necemu o cem nic nevis. Chtela bych te videt po dvou potratech, kterym predchazelo „pohodove“ tehotenstvi. Ja bych radsi mela priznaky :lol: protoze tohle je fakt tezky. Bud rada, zes to nezazila ani jednou :mavam:

Příspěvek upraven 21.10.18 v 09:37

• načítám...
115
21.10.18 09:37
@Katuska26 píše:

Ahoj, já taky žádný velký příznaky nemám. Připadám si jen hodně unavená a občas se necítím úplně ve své kůži, ale jinak nic. :) Břicho mě bolelo jen jeden den a teď už ok.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100