Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mimka678 píše:Minka ty jsi v 6 tt?
No to je naa vic u me to samyA jakzrovna pises, musime se zklidnit, jinak jsi skodime..
A ty mas kotroly dva dni po me, taky nevim zda vydrzim..Ted jsi jaky tyden?
![]()
@CarmenHa píše:
@Maria37 já co jsem četla, tak 98% holek psalo, že bylo všechno ok.
Hlavně když se budeme stresovat, tak toho potratu spíš docílíme.
Tak uz v tehle skupine mame 2 spatne konce… Ja to beru tak, ze je to pul na pul - pocitam s obema varianta. Nad svym spinenim nezaviram oci, protoze jsem to zazila a bylo to blby. Tak jsem realistka. Vsem drzim palecky ![]()
@jasna.s píše:
Já jsem o tom „toxikovaném organizmu“ přemýšlela, protože u nás v rodině nikdo nevolnosti neměl, ale taky baby žily zdravější život. Je fakt, že já si v průměru tak jednu cigaretu denně zapálila a jsem velký milovník vína, takže to jsem popíjela také často. No a teď je mi tak zle, že když si někdo kolem mě zapálí, tak jdu rovnou blejt o alkoholu ani nemluvě, čímž jsem dost podezřelá hlavně u babičky, kde jsem si vždy decku při návštěvě dalaNa druhou stranu si říkám, že ty nevolnosti vyřešily mou případnou závislost za mně, kdy mi nic z toho nechybí, ba naopak - vyhýbám se alkoholu a cigaretám jako čert kříži.
Neco na tom bude jiste
Me neni vubec nevolno, ale alkohol nemuzu ani citit a to ani jsem tolik vina nepila i kdyz ho mam rada
No ja uzivala asi dva mesice pred snazenim spirulinu a chloerelu a to pry detoxikuje, tak jse mi mozna ocistila jatra i organizmus
No kdo vi, kazdopadne ti ty nechtene zavislosti pominuly diky tehu
![]()
@Lucie2727 píše:
@mimka678 @Maria37 Já jsem dneska 7+2 akrásně ve středu tlouklo. Ale když jsem byla těhotná poprvé, tak na jedné kontrole krásně tlouklo a na druhé po čtrnácti dnech už ne. Proto mám pořád strach.
To znam, drzim palecky! Snad to tentokrat prolomime.
Ja bych mit zaneseny organismus tolik nemela. Jsem vegan takze vse v cem jsou toxiny nekonzumuju
Samozrejme vsemu v okoli vzduch, voda se nevyhnu
@Lucie2727 píše:
@mimka678 @Maria37 Já jsem dneska 7+2 akrásně ve středu tlouklo. Ale když jsem byla těhotná poprvé, tak na jedné kontrole krásně tlouklo a na druhé po čtrnácti dnech už ne. Proto mám pořád strach.
Tak to je krasa, gratuluji
A neboj, jednou se stane, ze to nevyjde no ted uz to vyjde
To ja si pockam, mam.kontroly kdyz mi vychazi jen 6tt+5 tak uvidime
![]()
@Maria37 píše:
To znam, drzim palecky! Snad to tentokrat prolomime.
Musime myslet pozitivne, vse zacina v hlave a pochmurne mysleni nam skodi
Treba verit
Ze to dame ![]()
@mimka678 píše:
Neco na tom bude jisteMe neni vubec nevolno, ale alkohol nemuzu ani citit a to ani jsem tolik vina nepila i kdyz ho mam rada
No ja uzivala asi dva mesice pred snazenim spirulinu a chloerelu a to pry detoxikuje, tak jse mi mozna ocistila jatra i organizmus
No kdo vi, kazdopadne ti ty nechtene zavislosti pominuly diky tehu
![]()
To máte super. Já jsem milovník vína a teď je to ještě horší. Mám na to děsnou slinu a asi to už dlouho nevydržím si nedat ![]()
@CarmenHa píše:
To máte super. Já jsem milovník vína a teď je to ještě horší. Mám na to děsnou slinu a asi to už dlouho nevydržím si nedat
Kup jsi nealko sekt, taky jsem ho vcera pila na oslave a bylo jako skutecne resp.alko ![]()
@mimka678 to jsem si vlastně dala u prvního a z těch bublinek jsem se cítila jak opilá ![]()
@CarmenHa Jo, je to skvělý placebo, hlavně kdybys nevěděla, že je nealko, tak se budeš třeba i motat
V TV na to byl nějaký pokus - že byla skupina lidí na party a dělali jim jakože alko koktejly, ale byly alkohol free. No a všichni ožralí a pak jim dali dýchnout a tam 0 promile, to byla sranda. Tak hned rázem „vystřízlivěli“. Myslím, že to bylo v pořadu na čt1 Tajemství lidského těla, nebo Znáte lidské tělo… nějak tak, nepamatuju se přesně. Ale bylo to na podobný způsob jako Zázraky přírody.
@Maria37 píše:
Nezlob se, ale vyjadrujes se k necemu o cem nic nevis. Chtela bych te videt po dvou potratech, kterym predchazelo „pohodove“ tehotenstvi. Ja bych radsi mela priznakyprotoze tohle je fakt tezky. Bud rada, zes to nezazila ani jednou
Příspěvek upraven 21.10.18 v 09:37
Nevyjadřovala jsem se k potratům, ale k tomu, že tu dost holek nemá příznaky a mají strach, tak jsem je jen chtěla uklidnit, že také nemám, neměla jsem ani v prvním těhotenstvía vše bylo v pořádku. Tvé přání vidět mě po dvou potratech mi nepřijde moc hezké (kulantně řečeno), tvá ztráta mě samozřejmě mrzí, ale tohle mi dost vyrazilo dech
Já ti naopak přeji, ať tentokrát vše vyjde, jak má.
@jasna.s píše:
@CarmenHa Jo, je to skvělý placebo, hlavně kdybys nevěděla, že je nealko, tak se budeš třeba i motatV TV na to byl nějaký pokus - že byla skupina lidí na party a dělali jim jakože alko koktejly, ale byly alkohol free. No a všichni ožralí a pak jim dali dýchnout a tam 0 promile, to byla sranda. Tak hned rázem „vystřízlivěli“. Myslím, že to bylo v pořadu na čt1 Tajemství lidského těla, nebo Znáte lidské tělo… nějak tak, nepamatuju se přesně. Ale bylo to na podobný způsob jako Zázraky přírody.
To je haluz fakt
Znam kamosku, ktera mela pocit, ze se opila po limonade Vinea ![]()
@lucil-ka píše:
Nevyjadřovala jsem se k potratům, ale k tomu, že tu dost holek nemá příznaky a mají strach, tak jsem je jen chtěla uklidnit, že také nemám, neměla jsem ani v prvním těhotenstvía vše bylo v pořádku. Tvé přání vidět mě po dvou potratech mi nepřijde moc hezké (kulantně řečeno), tvá ztráta mě samozřejmě mrzí, ale tohle mi dost vyrazilo dechJá ti naopak přeji, ať tentokrát vše vyjde, jak má.
Tak jsem to nemyslela, to jsi spatne pochopila. Naopak ti na zaver pisu, at jsi rada, ze jsi to nezazila, ver ze bys v pohode nebyla. Spis jsem chtela napsat, ze nekteri delaji z tech, co plasi trosku blbky nebo jak to napsat. Ale holt po spatnych zkusenost, mame nektere obavy z toho, ze to probiha trochu nestandartne. A poslouchat, ze si to mame uzivat - no jde to tezko ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat