Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky nestresujte se
naopak se radujte. Taky nemám žádné příznaky. Jen nesmím vyhladovet, to mi pak je těžko. Takže se snažím jít po kratší době. Dnes jsem 8+1 podle utz. V pondělí bilo
a zítra jdu na kontrolu zas. Taky jsem nervózní, ale to už budeme pořád, i když se pak mimi narodí budeme mít strach.
@jasna.s to se stalo kamarádce. Myslela, že pije piva a on to byl Birell. Taky byla hlučnější a motala se ![]()
@CarmenHa
To je sranda, kéž by to někoho v okolí napadlo mi tohle provést
U minulého těh. jsem na alkohol chuť měla tak od poloviny 2. trimestru.
@Dannylinka ty chodis nějak často na ty kontroly nebo se mi to jen zda
![]()
@Dannylinka píše:
Holky nestresujte senaopak se radujte. Taky nemám žádné příznaky. Jen nesmím vyhladovet, to mi pak je těžko. Takže se snažím jít po kratší době. Dnes jsem 8+1 podle utz. V pondělí bilo
a zítra jdu na kontrolu zas. Taky jsem nervózní, ale to už budeme pořád, i když se pak mimi narodí budeme mít strach.
Njn, pravda, musime byt v klidku
Jenze rozkaz hlave, at nesrotuje..
To je skvely, takovy tyden, srdicko a zadne nevolnosti, priznaky
Ja pro jistotu do sebe cpu porad, nechapu proc jsem tak pažrava ![]()
@tulinka84 nezdá
zítra budu mít 3. za sebou po týdnu. Přechází totiž už ž Caru k obvodnímu.
Holky tak ty kontroly vám závidím
já na první byla 10.10. a byl tam jen váček.. a na další jdu až 14.11.
nechápu proč za tak dlouho..ale už teď je to dlouhý a celkem stresující jestli bude vše ok ![]()
Me zas prijde divne rict, ze radeji silene nevolnosti, nez byt v nejistote… A kde ma ta maminka, co zvraci od rana do vecera jistotu? Tu nemame zadna az do porodu.
To co zazivam ja s nevolnostmi, bych nikomu neprala. Sla bych radsi 2× rodit nez tohle
![]()
@Káťa19 se dvěma dětma si to.umim predstavit jak se asi cítíš:( drž se ![]()
Tak my jsem dneska měnily starý nábytek za nový.. samozřejmě, jsem se neubránila a pomáhala.. a tak mě už asi 2 hoďky bolí v kříži a v podbřišku, že mám strach jestli se nic nestalo… ![]()
@jasna.s píše:
Já jsem o tom „toxikovaném organizmu“ přemýšlela, protože u nás v rodině nikdo nevolnosti neměl, ale taky baby žily zdravější život. Je fakt, že já si v průměru tak jednu cigaretu denně zapálila a jsem velký milovník vína, takže to jsem popíjela také často. No a teď je mi tak zle, že když si někdo kolem mě zapálí, tak jdu rovnou blejt o alkoholu ani nemluvě, čímž jsem dost podezřelá hlavně u babičky, kde jsem si vždy decku při návštěvě dalaNa druhou stranu si říkám, že ty nevolnosti vyřešily mou případnou závislost za mně, kdy mi nic z toho nechybí, ba naopak - vyhýbám se alkoholu a cigaretám jako čert kříži.
Tak nevim kde jsem se tak zanesla uz 4 roky v kuse jsem bud tehotna nebo kojim.. nepiju nekourim furt litam s detma po venku.. jidelnicek jaks taks.. a blbe mi je.. tak kde se stala chyba
![]()
@Sasori píše:
Tak my jsem dneska měnily starý nábytek za nový.. samozřejmě, jsem se neubránila a pomáhala.. a tak mě už asi 2 hoďky bolí v kříži a v podbřišku, že mám strach jestli se nic nestalo…
Jej tak to moc neprehanej a odpocivej.. jestli te trochu uklidnim tak mne taky boli podbrisek kazdej vecer jak taham deti (starsi 16 kg) na druhou stranu ja jsem na to zvykla (moje telo) tak zas byt tebou nic tezkyho nenosim pokud nemusis.. stehovani je koneckoncu prace pro chlapy.. ty je nohy nahoru a ukazovat co kam dat ![]()
@tulinka84 No neboj, myslím že zitrkem časté kontroly konci… A Budu mít stejně jako ostatní cca po měsíci.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat