Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5331
21.10.18 11:53

Holky nestresujte se :hug: naopak se radujte. Taky nemám žádné příznaky. Jen nesmím vyhladovet, to mi pak je těžko. Takže se snažím jít po kratší době. Dnes jsem 8+1 podle utz. V pondělí bilo :srdce: a zítra jdu na kontrolu zas. Taky jsem nervózní, ale to už budeme pořád, i když se pak mimi narodí budeme mít strach.

• načítám...
413
21.10.18 12:08

@jasna.s to se stalo kamarádce. Myslela, že pije piva a on to byl Birell. Taky byla hlučnější a motala se :lol:

• načítám...
3077
21.10.18 12:52

@CarmenHa :lol: :lol: :lol: :pankac: To je sranda, kéž by to někoho v okolí napadlo mi tohle provést :-D U minulého těh. jsem na alkohol chuť měla tak od poloviny 2. trimestru.

• načítám...
4328
21.10.18 12:53

@Dannylinka ty chodis nějak často na ty kontroly nebo se mi to jen zda :mrgreen: :*

• načítám...
2368
21.10.18 13:55
@Dannylinka píše:
Holky nestresujte se :hug: naopak se radujte. Taky nemám žádné příznaky. Jen nesmím vyhladovet, to mi pak je těžko. Takže se snažím jít po kratší době. Dnes jsem 8+1 podle utz. V pondělí bilo :srdce: a zítra jdu na kontrolu zas. Taky jsem nervózní, ale to už budeme pořád, i když se pak mimi narodí budeme mít strach.

Njn, pravda, musime byt v klidku :) Jenze rozkaz hlave, at nesrotuje.. :zed: To je skvely, takovy tyden, srdicko a zadne nevolnosti, priznaky ;) :kytka: Ja pro jistotu do sebe cpu porad, nechapu proc jsem tak pažrava :pocitac:

• načítám...
5331
21.10.18 18:29

@tulinka84 nezdá :lol: zítra budu mít 3. za sebou po týdnu. Přechází totiž už ž Caru k obvodnímu.

• načítám...
158
21.10.18 18:33

Mozna, ze jo :mrgreen:

• načítám...
41
21.10.18 18:34

Holky tak ty kontroly vám závidím :lol: já na první byla 10.10. a byl tam jen váček.. a na další jdu až 14.11. :,( :D nechápu proč za tak dlouho..ale už teď je to dlouhý a celkem stresující jestli bude vše ok :D

• načítám...
21681
21.10.18 18:55

Me zas prijde divne rict, ze radeji silene nevolnosti, nez byt v nejistote… A kde ma ta maminka, co zvraci od rana do vecera jistotu? Tu nemame zadna az do porodu.

To co zazivam ja s nevolnostmi, bych nikomu neprala. Sla bych radsi 2× rodit nez tohle :,( :,(

• načítám...
4328
21.10.18 20:57

@Káťa19 se dvěma dětma si to.umim predstavit jak se asi cítíš:( drž se :hug:

• načítám...
4328
21.10.18 20:58

@Dannylinka jo aha takže jsi více hlidana :) :*

• načítám...
227
21.10.18 21:16

Tak my jsem dneska měnily starý nábytek za nový.. samozřejmě, jsem se neubránila a pomáhala.. a tak mě už asi 2 hoďky bolí v kříži a v podbřišku, že mám strach jestli se nic nestalo… :,(

• načítám...
Anonymní
21.10.18 21:29
@jasna.s píše:
Já jsem o tom „toxikovaném organizmu“ přemýšlela, protože u nás v rodině nikdo nevolnosti neměl, ale taky baby žily zdravější život. Je fakt, že já si v průměru tak jednu cigaretu denně zapálila a jsem velký milovník vína, takže to jsem popíjela také často. No a teď je mi tak zle, že když si někdo kolem mě zapálí, tak jdu rovnou blejt o alkoholu ani nemluvě, čímž jsem dost podezřelá hlavně u babičky, kde jsem si vždy decku při návštěvě dala :-D Na druhou stranu si říkám, že ty nevolnosti vyřešily mou případnou závislost za mně, kdy mi nic z toho nechybí, ba naopak - vyhýbám se alkoholu a cigaretám jako čert kříži.

Tak nevim kde jsem se tak zanesla uz 4 roky v kuse jsem bud tehotna nebo kojim.. nepiju nekourim furt litam s detma po venku.. jidelnicek jaks taks.. a blbe mi je.. tak kde se stala chyba :D :nevim:

• Upravit
Anonymní
21.10.18 21:47
@Sasori píše:
Tak my jsem dneska měnily starý nábytek za nový.. samozřejmě, jsem se neubránila a pomáhala.. a tak mě už asi 2 hoďky bolí v kříži a v podbřišku, že mám strach jestli se nic nestalo… :,(

Jej tak to moc neprehanej a odpocivej.. jestli te trochu uklidnim tak mne taky boli podbrisek kazdej vecer jak taham deti (starsi 16 kg) na druhou stranu ja jsem na to zvykla (moje telo) tak zas byt tebou nic tezkyho nenosim pokud nemusis.. stehovani je koneckoncu prace pro chlapy.. ty je nohy nahoru a ukazovat co kam dat :D

• Upravit
5331
21.10.18 21:54

@tulinka84 No neboj, myslím že zitrkem časté kontroly konci… A Budu mít stejně jako ostatní cca po měsíci.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100