Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@CoComela píše:
@Katuska26 ja jsem take 7tt a krom trochu vetsi unavy a lehce napjatých prsou nic.. Na zacatku me docela pichalo v podbrisku, ale ted klid.. Fakt netehotne, ne ze bych si prala neprijemne priznaky, ale chtela bych vedet, jestli je vse ok.. na kontrolu az 1.11.
No holky, zrejme ne vsechny mame priznaky a nevolnosti
Mozna, ze to nic neznamena, ze je to v poradku, jen zbytecne blaznime
Moje kontrola je 29ho taky nevim zda me nepklene z toho cekani ![]()
@Katuska26 mě prsa úplně minimálně a hodně slinim, přidal se dnes tlak v břiše jako před menstruací takže mám strach ![]()
Holky, tak jsem si pročítala diskuze a ty naše NEpříznaky vůbec nic neznamenají. Holky psaly zkušenosti a prý bylo všechno v pořádku až do porodu.
@GoldGirl a proč máš strach? To jsou úplně normální priznaky ![]()
@CarmenHa neměla jsem to celou dobu, špinila jsem 3 dny (dnes už ne) a mám za sebou potrat v lednu
Jsem vyděšená
@GoldGirl neboooj
taky jsem špinila, ale jestli je teď klid, tak by mělo být všechno dobré. Důležité, abys nekrvácela s kusy ![]()
@CarmenHa píše:
Holky, tak jsem si pročítala diskuze a ty naše NEpříznaky vůbec nic neznamenají. Holky psaly zkušenosti a prý bylo všechno v pořádku až do porodu.@GoldGirl a proč máš strach? To jsou úplně normální priznaky
Ja to procitala taky a je to pul na pul - spineni + bez nevolnosti - neni uplne idealni situace. U prvniho potratu - jsem spinila 2 dny jen takove nitky, dostala jsem leky, ty zadrzely potrat, ale plod zamlknul a po vysazeni jsem do 3 dnu potratila. Takze bych to spineni nebrala na lehkou vahu.
Holky, já taky nemám žádné příznaky, kromě toho, že mě trochu bolí prsa. Mám za sebou dva zamlklé potraty, takže strach mám pořád. Neustále se pozoruji. A vůbec nevím, jak to vydržím do další kontroly 31.10. Musíme těm našim mrňouskům věřit. Jinak se z toho zblázníme ![]()
@Lucie2727 píše:
Holky, já taky nemám žádné příznaky, kromě toho, že mě trochu bolí prsa. Mám za sebou dva zamlklé potraty, takže strach mám pořád. Neustále se pozoruji. A vůbec nevím, jak to vydržím do další kontroly 31.10. Musíme těm našim mrňouskům věřit. Jinak se z toho zblázníme
No to je naa vic u me to samy
A jakzrovna pises, musime se zklidnit, jinak jsi skodime..
A ty mas kotroly dva dni po me, taky nevim zda vydrzim..Ted jsi jaky tyden?
![]()
@Lucie2727 píše:
Holky, já taky nemám žádné příznaky, kromě toho, že mě trochu bolí prsa. Mám za sebou dva zamlklé potraty, takže strach mám pořád. Neustále se pozoruji. A vůbec nevím, jak to vydržím do další kontroly 31.10. Musíme těm našim mrňouskům věřit. Jinak se z toho zblázníme
Ty uz mas
ne? Kolik tt jsi?
@Maria37 píše:
Nezlob se, ale vyjadrujes se k necemu o cem nic nevis. Chtela bych te videt po dvou potratech, kterym predchazelo „pohodove“ tehotenstvi. Ja bych radsi mela priznakyprotoze tohle je fakt tezky. Bud rada, zes to nezazila ani jednou
Příspěvek upraven 21.10.18 v 09:37
@Maria37 já co jsem četla, tak 98% holek psalo, že bylo všechno ok.
Hlavně když se budeme stresovat, tak toho potratu spíš docílíme.
@mimka678 píše:
No to je naa vic u me to samyA jakzrovna pises, musime se zklidnit, jinak jsi skodime..
A ty mas kotroly dva dni po me, taky nevim zda vydrzim..Ted jsi jaky tyden?
![]()
Minka ty jsi v 6 tt?
@Maria37 píše:
Minka ty jsi v 6 tt?
Ano jsem v probihajicim 6 tydnu, konkrtne 5tt+4..A dnes mi zrovna MS opozduje 14 dni.. ![]()
Já jsem o tom „toxikovaném organizmu“ přemýšlela, protože u nás v rodině nikdo nevolnosti neměl, ale taky baby žily zdravější život. Je fakt, že já si v průměru tak jednu cigaretu denně zapálila a jsem velký milovník vína, takže to jsem popíjela také často. No a teď je mi tak zle, že když si někdo kolem mě zapálí, tak jdu rovnou blejt o alkoholu ani nemluvě, čímž jsem dost podezřelá hlavně u babičky, kde jsem si vždy decku při návštěvě dala
Na druhou stranu si říkám, že ty nevolnosti vyřešily mou případnou závislost za mně, kdy mi nic z toho nechybí, ba naopak - vyhýbám se alkoholu a cigaretám jako čert kříži.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat