Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
21.10.18 09:41
@CoComela píše:
@Katuska26 ja jsem take 7tt a krom trochu vetsi unavy a lehce napjatých prsou nic.. Na zacatku me docela pichalo v podbrisku, ale ted klid.. Fakt netehotne, ne ze bych si prala neprijemne priznaky, ale chtela bych vedet, jestli je vse ok.. na kontrolu az 1.11. :roll:

No holky, zrejme ne vsechny mame priznaky a nevolnosti :think: Mozna, ze to nic neznamena, ze je to v poradku, jen zbytecne blaznime ;) Moje kontrola je 29ho taky nevim zda me nepklene z toho cekani :zed:

• načítám...
389
21.10.18 10:05

@Katuska26 mě prsa úplně minimálně a hodně slinim, přidal se dnes tlak v břiše jako před menstruací takže mám strach :roll:

• načítám...
413
21.10.18 10:08

Holky, tak jsem si pročítala diskuze a ty naše NEpříznaky vůbec nic neznamenají. Holky psaly zkušenosti a prý bylo všechno v pořádku až do porodu.

@GoldGirl a proč máš strach? To jsou úplně normální priznaky :*

• načítám...
389
21.10.18 10:10

@CarmenHa neměla jsem to celou dobu, špinila jsem 3 dny (dnes už ne) a mám za sebou potrat v lednu :oops: Jsem vyděšená

• načítám...
413
21.10.18 10:17

@GoldGirl neboooj :* taky jsem špinila, ale jestli je teď klid, tak by mělo být všechno dobré. Důležité, abys nekrvácela s kusy :srdce:

• načítám...
9757
21.10.18 10:39
@CarmenHa píše:
Holky, tak jsem si pročítala diskuze a ty naše NEpříznaky vůbec nic neznamenají. Holky psaly zkušenosti a prý bylo všechno v pořádku až do porodu.@GoldGirl a proč máš strach? To jsou úplně normální priznaky :*

Ja to procitala taky a je to pul na pul - spineni + bez nevolnosti - neni uplne idealni situace. U prvniho potratu - jsem spinila 2 dny jen takove nitky, dostala jsem leky, ty zadrzely potrat, ale plod zamlknul a po vysazeni jsem do 3 dnu potratila. Takze bych to spineni nebrala na lehkou vahu.

• načítám...
180
21.10.18 10:46

Holky, já taky nemám žádné příznaky, kromě toho, že mě trochu bolí prsa. Mám za sebou dva zamlklé potraty, takže strach mám pořád. Neustále se pozoruji. A vůbec nevím, jak to vydržím do další kontroly 31.10. Musíme těm našim mrňouskům věřit. Jinak se z toho zblázníme :)

• načítám...
2368
21.10.18 10:49
@Lucie2727 píše:
Holky, já taky nemám žádné příznaky, kromě toho, že mě trochu bolí prsa. Mám za sebou dva zamlklé potraty, takže strach mám pořád. Neustále se pozoruji. A vůbec nevím, jak to vydržím do další kontroly 31.10. Musíme těm našim mrňouskům věřit. Jinak se z toho zblázníme :)

No to je naa vic u me to samy :D A jakzrovna pises, musime se zklidnit, jinak jsi skodime.. :zed: A ty mas kotroly dva dni po me, taky nevim zda vydrzim..Ted jsi jaky tyden? ;) :kytka:

• načítám...
9757
21.10.18 10:49
@Lucie2727 píše:
Holky, já taky nemám žádné příznaky, kromě toho, že mě trochu bolí prsa. Mám za sebou dva zamlklé potraty, takže strach mám pořád. Neustále se pozoruji. A vůbec nevím, jak to vydržím do další kontroly 31.10. Musíme těm našim mrňouskům věřit. Jinak se z toho zblázníme :)

Ty uz mas :srdce: ne? Kolik tt jsi?

• načítám...
389
21.10.18 10:50
Ja musim souhlasit. V lednu pozitivni test az 6. den zpozdeni, zadna bolest, prsou, spatne mi nebylo. Jen vlci hlad, zizen a unava. Nasledoval potrat. Ted me prsa boli minimalne, unavena nejsem, zizen mam ale pozitivni test uz 2dny pred menstruaci. Radsi bych zvracela, spala, curala abych se citila tehotne :nevim:
@Maria37 píše:
Nezlob se, ale vyjadrujes se k necemu o cem nic nevis. Chtela bych te videt po dvou potratech, kterym predchazelo „pohodove“ tehotenstvi. Ja bych radsi mela priznaky :lol: protoze tohle je fakt tezky. Bud rada, zes to nezazila ani jednou :mavam:Příspěvek upraven 21.10.18 v 09:37
  • načítám...
413

@Maria37 já co jsem četla, tak 98% holek psalo, že bylo všechno ok.
Hlavně když se budeme stresovat, tak toho potratu spíš docílíme.

• načítám...
9757
@mimka678 píše:
No to je naa vic u me to samy :D A jakzrovna pises, musime se zklidnit, jinak jsi skodime.. :zed: A ty mas kotroly dva dni po me, taky nevim zda vydrzim..Ted jsi jaky tyden? ;) :kytka:

Minka ty jsi v 6 tt?

• načítám...
413
21.10.18 10:52

@Lucie2727 já jdu na kontrolu taky 31.října  :mavam:

• načítám...
2368
@Maria37 píše:
Minka ty jsi v 6 tt?

Ano jsem v probihajicim 6 tydnu, konkrtne 5tt+4..A dnes mi zrovna MS opozduje 14 dni.. :)

• načítám...
3077

Já jsem o tom „toxikovaném organizmu“ přemýšlela, protože u nás v rodině nikdo nevolnosti neměl, ale taky baby žily zdravější život. Je fakt, že já si v průměru tak jednu cigaretu denně zapálila a jsem velký milovník vína, takže to jsem popíjela také často. No a teď je mi tak zle, že když si někdo kolem mě zapálí, tak jdu rovnou blejt o alkoholu ani nemluvě, čímž jsem dost podezřelá hlavně u babičky, kde jsem si vždy decku při návštěvě dala :-D Na druhou stranu si říkám, že ty nevolnosti vyřešily mou případnou závislost za mně, kdy mi nic z toho nechybí, ba naopak - vyhýbám se alkoholu a cigaretám jako čert kříži.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100