Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Tak nevim kde jsem se tak zanesla uz 4 roky v kuse jsem bud tehotna nebo kojim.. nepiju nekourim furt litam s detma po venku.. jidelnicek jaks taks.. a blbe mi je.. tak kde se stala chyba![]()
To je blbost, ja nekourim 6 let, predtim jsem kourila jen lehce, uz 5let tehotna nebo kojim a vylozene se necpu zadnyma nezdravyma vecma. Je mi zle celodenne, od soboty jsem toho v sobe moc neudrzela ![]()
Tak po vyslání už mě nic nebolí ???? asi jsem jen panikařila
Břicho už nafoukly buď nemám nebo jsem si na něho zvyklá
ve čtvrtek jdu na 1. kontrolu, tak už se strašně těším..
Ahoj holky, tak dnes už je to vše ok, tak možná po té sprše se mi něco uvolnilo nebo po sexu , který jsme měli ráno. Tak snad to bude ok ![]()
@tulinka84 píše:
Ahoj holky, tak dnes už je to vše ok, tak možná po té sprše se mi něco uvolnilo nebo po sexu , který jsme měli ráno. Tak snad to bude ok
Jo holky, když jste třeba 7+0 tak je to pořád sedmý nebo už osmý týden? Každá aplikace mi to píše jinak a já už jsem zmatená ![]()
@small.happy.wife Ahojky a mooc děkuji. ![]()
Jinak holky, všem vám držím palce, ať máte srdíčka a prospívající celé těhotenství ![]()
My to zkusíme znovu, teď to nechávám odkrvácet. Snad se zadaří hned další měsíc.
Dr mi doporučila na pohotovosti, abych řekla svému gyn., aby mě rozvyšetřil. (genetika, apod.) Bylo to moje 3. těhotenství a mám z nich jen jedno dítě. Prý když jsou ty potraty nějak opakovaně, je dobré udělat podrobnější rozbor. Tak uvidím. První potrat byl první den 12.týdne a toho už se nechci dožít. 3.měsíc už je přeci jen dost. ![]()
Zlatíčka, chtěla bych se ještě zeptat, už si to z prvního nepamatuji. Teďka když krvácím po potratu, počítá se to jako MS? Vždycky jsem ji měla na začátku měsíce téměř na den přesně a teď se mi to rozhodilo, takže ani nevím, kdy bude ovulka a tak, poradíte mi, prosím? ![]()
@Berulina2503 co já vím, tak holky vždycky psaly, že až po tom dalším cyklu, ale jistá si tím teda vůbec nejsu. Doktorka by ti to měla říct ![]()
@mimka678 no právě že teprve 5tt, takže na úplném začátku, ale to bříško mě dost trápí, musela jsem si koupit o číslo větší džíny, jak ho mám nafouklé. Navíc se potýkám s celkem velkými nevolnostmi, budí mě to i v noci. Chtěla jsem se teď na podzim vrátit zase k józe, tak jsem zvědavá, kdy se mi to povede.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat