Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@small.happy.wife píše:
Holky a pijete pořád kávu? Samozřejmě v malém množství.
Kávu jsem zvyklá 1× denně a dávám si ji. Piju turka a nevidím na tom nic špatného. O víkendu jsem si dala i sklenku vína aby rodina nepojala podezření.
@tulinka84 @CarmenHa
Myslela jsem si to. Jen že přítel už blázni že by chtěl vidět utz a asi si myslí že už tam uvidí hotove mimino tak jsem se chtěla jen ujistit
![]()
@Asijetotu ja si myslim, ze po jedny kave a dvojce vinka nikdo jeste neumrel;-)
@mimka678 no kromě únavy, nevolností, bolesti třísel a totálně obrovských nalitých prsou nic ![]()
@olyvyeta píše:
@Asijetotu ja si myslim, ze po jedny kave a dvojce vinka nikdo jeste neumrel;-)
Moje řeč. Zastávám názor dát si vše na co je chuť. Všeho s mírou. Krom teda cigaret to odsuzuju. Ale to už je každého věc a svědomí.
@Asijetotu @CarmenHa @olyvyeta já si taky kafčo pořád dělám, ale slabé rozpustné s hodně mlíkem. Včera jsem měla dokonce dvě, jedno doma a jedno na návštěvě, aby rodina nepojala podezření, když jsem si nedala víno
to mě neláká vůbec, jen z představy alkoholu je mi zle
ale možná to bude i tím, že jeden z prvních příznaků mého těhu byla příšerná kocovina po dvou Aperolech
ptala jsem se proto, že jsem někde četla, že 1-2 kávy jsou v pohodě, někde zase, že by se vůbec nemělo… děkuji za názory a zkušenosti
![]()
@small.happy.wife píše:
@mimka678 no kromě únavy, nevolností, bolesti třísel a totálně obrovských nalitých prsou nic
To mas brzo nevolnosti
Trisla me boleli v 5 tydnu..A ted jenom prsa a zada, obcas hlava
Jak bojujes s nevolnosti? ![]()
@Asijetotu já teda vynechám ještě můj milovaný tatarák a také ty plísňové a měkké sýry si nejspíš odpustím, a játrové knedlíčky
jinak si dám vše, po čem mi nebude zle ![]()
@mimka678 mám no, taky jsem se divila, myslela jsem, že naskočí až později. No dělám si meduňkový nebo heřmánkový čaj, dám si nanuk nebo chlazené ovoce. Hlavně mi pomáhá většinou, když se najím, když mám prázdný žaludek, je to horší. Ale teď už mě to začalo budit i v noci, sice nejdu zvracet, ale nemůžu usnout
Tobě se nevolnosti vyhly?
Já si kávu občas dala dřív, ale teď se mi z ní zvedá žaludek. Nicméně mě trápí nízký tlak, dokonce se mi vrátily kombinované migrény, co jsem měla v pubertě (to taky bývá běžný nízký tlak). Dnes už jsem fakt myslela, že sebou seknu, tak jsem si udělala zelený čaj a obrat o 150%. Dřív jsem pila zelený čaj po litrech, dnes jsem si ho dala tak po 14 dnech, tak myslím, že v pohodě, když jiný kofein nepožívám.
Tatarák jsem taky valila ve velkým + jsem velká milovnice jater. No a teď naštěstí je mi z toho taky blbě, jen na to pomyslím. Horší to bude se sushi, na to mám chuť pořád a určitě si nějaké dám, s počínajícím třetím trimestrem už ta listerioza není tak nebezpečná. Nebo si alespoň udělám vegan sushi
I když není nad krevetku ![]()
@Maria37
Zlatíčko myslím si že kolikrát žádná nepozname kdy se vše zhroutí.....
Už mám taky něco za sebou a nikdy nemůžu říct že vím ci poznám…
Ale je dobře že jste tu pozitivní holciny…dost to nakopava a ať už bude vysledek jakýkoliv…může každá alespoň doufat…
@jasna.s já jsem to třeba o těch játrech vůbec nevěděla, vesele jsem si o víkendu chtěla udělat knedlíčky, no nakonec neudělala, ale v jiné podobě játra nejím. Tatarák miluju a nechybí na žádné rodinné oslavě
takže budu mít trochu smůlu. Tak si můžeš dávat aspoň sushi s avokádem nebo okurkou, no
a nebo sushi na sladko, to jsem taky někde viděla už ![]()
@small.happy.wife Ja jsem tak vyděšená že žadne kafe. Drive jsem ve velkem pila redbull ale chci mit ciste svedomi ze jsem neudelala nic spatne. Dokonce jsem vcera odmitla sex protoze orgasmus stahuje delozni svaly a tim ze jsem spinila se bojim
Vcera jsem videla v tramvaji uplne vyfetovanou holku bez zubu a mela pupek. Rikala jsem si ze ja se tu hlidam ve vsem co muzu a takove to maji uplne na háku ![]()
@GoldGirl tak já jsem u prvního syna pila energeťáky denně, někdy i dva a malej je zdravej, těhotenství bylo bez sebemenší komplikace. Ale teď už ho teda pít nebudu i vzhledem k tomu, že pořád kojím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat