Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jasna.s já sem všechny fotky co sem měla tak zadarmo
nechám se dneska překvapit ![]()
@Werrrcaaa1 píše:
@mimka678 ahoj, termin mi vychází stejne…ale u doktora jsem jeste vubec nebyla, tak uvidim, jak to vubec vsechno bude.
Ahojky, no to je fajn, to me tesi
Ted mas kolik opozdenou MS?A vis kolikaty den cyklu jsi?
Me opozduje 15 dni a dnes 41.den cyklu..Budes se objednavat na kontroly?Nebo chces vyckat jeste?A co priznaky?Jak se citis?
![]()
Ahojte devcata, jsem v nejakem 6 tydnu a na testu byla carka videt uz 5 dni pred menstruaci je to vubec mozny? Priznaky asi jen castejsi unavenost a vzdy me picha v podbrisku kdyz delam rychle pohyby ![]()
@Luciee97 píše:
Ahojte devcata, jsem v nejakem 6 tydnu a na testu byla carka videt uz 5 dni pred menstruaci je to vubec mozny? Priznaky asi jen castejsi unavenost a vzdy me picha v podbrisku kdyz delam rychle pohyby
Ahojky, vitej
Taky jsem v 6.tydnu. A presne ti kolik vychazi podle tehu kalkulacky?
Ducha jsem mela na testu taky 2-3 dni pred ocekavanou MS
A vitaminky beres? To je tvoje prvni mimi? ![]()
Ahoj holky. Tak i já jsem po další z mých mnoha kontrol. Na utz už byl prcek velký. Rozpoznala jsem hlavičku od telička
Jsem tedy 8+1 (dle ms 8+4). Další utz za 14 dní a to už prý dostanu průkazku ![]()
@Dannylinka píše:
Ahoj holky. Tak i já jsem po další z mých mnoha kontrol. Na utz už byl prcek velký. Rozpoznala jsem hlavičku od teličkaJsem tedy 8+1 (dle ms 8+4). Další utz za 14 dní a to už prý dostanu průkazku
Gratuluji, krasa
Tak to je skvely, uz muzes byt klidnejsi
![]()
@mimka678 vubec nevim, kdy jsem mela ovulaci, nehlidala jsem to
styk byl 4. 10. a MS jsem mela dostat 10.
myslela jsem si, ze v pohode vsechno a cekala jsem na MS a ona nikde
rikam si.. to neni mozny
no a pak asi 7 pozitivnich testu + clearblue digital 2-3 tydny
jinak me boli prsa trosku, podbrisek nekdy docela dost a jsem dost unavena
a na prvni kontrolu jdu 1.11. Tak jsem na to vsechno zvedava ![]()
@Monis94 píše:
@mimka678 vubec nevim, kdy jsem mela ovulaci, nehlidala jsem tostyk byl 4. 10. a MS jsem mela dostat 10.
myslela jsem si, ze v pohode vsechno a cekala jsem na MS a ona nikde
rikam si.. to neni mozny
no a pak asi 7 pozitivnich testu + clearblue digital 2-3 tydny
jinak me boli prsa trosku, podbrisek nekdy docela dost a jsem dost unavena
a na prvni kontrolu jdu 1.11. Tak jsem na to vsechno zvedava
Aha, takze jsi si nehlidala ovulku, nevadi, ono se to da vypocitat v pohode, kdyz vis, jak dlouhy mas cyklus
Hlavne, ze vis, ze jsi tehu a uz mas termin kontroly
Testiky neklamou, a kdyz mas tak pozde termin, uz bude videt snad i srdicko
Prsa mam taky nalite a pobolivaji na dotek, a unava to stejny, takze mozna fakt budeme mit vse podobny ![]()
@mimka678 já jsem brala 3 měsíce před plánovaným otěhotněním Femibion 1 a jak jsem otěhotněla, tak jsem vysadila a beru jenom kyselinu listovou.
Jinak já mám termín podle aplikace 16.6.
@CarmenHa píše:
@mimka678 já jsem brala 3 měsíce před plánovaným otěhotněním Femibion 1 a jak jsem otěhotněla, tak jsem vysadila a beru jenom kyselinu listovou.
Jinak já mám termín podle aplikace 16.6.
Taky beru Femibion 1, no brala jsem v snazilkovani Inofolic a az ted v tehu Femibion 1, dr.mi ho doporucoval do konce 12.tydna kvuli stepene listovke
To mas o 3 dni driv vypocitany termin jako ja
Mas uz nevolnosti? Me jenom byva blbe, kdyz prohladnu a mam nizsi tlak tak zavrate sem tam mam ![]()
Příspěvek upraven 22.10.18 v 18:33
@CarmenHa Proc si ho vysadila? Je myslim do 12. tydne:) Jestli to ma nejaky duvod protoze ho beru take:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat