Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Werrrcaaa1 píše:
@mimka678 Ja jsem teda nafoukla celaDoma z toho moc nadseny nejsou
Stejně se pak vse řídí dle prvotrim. screeningu…I kdyz minule mi to vubec nesedelo a do porodu mi to neverili
Njn, jsme jako balonky
Hold co cekat, hormonalni zmeny, nic nenadelame
Musime to zvladnout..
Ja jeste nic nerekla, skyvam ten balon volnym.oblecenim ![]()
Pěkný večer, také se přidávám,termín podle české aplikace 19. Podle aj 16.6. ovulaci mívám ale dřív. Mám doma 15 skvrně,který začal chodit,takže samé lítání a zvedání. Špinění u obou těhotenství jsem měla tři dny před ms. První bylo trošku čisté krve, teď co je tak malinko na papír hnědé krve.pak dva dny nic a ms nedorazila. Za sebou mám mimo jiné dvě zamlklá tehu.
Jinak jsem jak balón,špatně z hladu,pachy vadí,hlavně lidské, parfémy,montérky i já si sama sobě smrdím,když se malinko zpotim při prochazce
natahuje mi občas při čištění zubů, a když se hodne napiju čisté vody, jednou šlo ranní kafe do ![]()
Ale pak zas druhý den je mi úplně parádně.jak na houpačce, aspoň že cítím,jak mi pne a poboliva bříško,někdo si tam staví garáž a spižírnu. Ještě mám odpor sáhnout na syrové maso.
První tehu mám zive před očima,tak se obavam,co všechno přijde,uf.
ale i tak se na drobka moc těšíme,protože přišel k nám tak brzy,narozdíl od staršího sourozence ![]()
@mimka678 Tak ono ted prave nastava obdobi…treba az do 4 mesice, kdy se me bojej lidi zeptat, zda jsem tehotna nebo jen tlusta
Každopádně ted to jeste rozhodně videt neni…
@Werrrcaaa1 píše:
@mimka678 Tak ono ted prave nastava obdobi…treba az do 4 mesice, kdy se me bojej lidi zeptat, zda jsem tehotna nebo jen tlustaKaždopádně ted to jeste rozhodně videt neni…
No to se tesim..
Zrejme to ceka i me
No uz skyvam nafoukle brisko..je ho videt..To by hned poznali ![]()
@Werrrcaaa1 píše:
@mimka678 Tak ono ted prave nastava obdobi…treba az do 4 mesice, kdy se me bojej lidi zeptat, zda jsem tehotna nebo jen tlustaKaždopádně ted to jeste rozhodně videt neni…
Je to mas ditko podobne jak ja nebylas v srpnovy skupince?
@mimka678 píše:
No to se tesim..Zrejme to ceka i me
No uz skyvam nafoukle brisko..je ho videt..To by hned poznali
Minula zprava se mi odeslala bez konce
mne takhle prekvapuje ze se me jeste nezeptal pritel.. protoze i syn uz na me vecer kdyz jsme si cistili zuby maminko ty mas ale velke brisko proc mas tak velke brisko
(to me to trklo a dalsi den jsem delala test
) ale pritel jeste asi nenabral odvahu se zeptat jestli jsem jen tlusta ![]()
@Anonymní píše:
@viceJe to mas ditko podobne jak ja nebylas v srpnovy skupince?
Byla
Ale aktivní jsem byla víceméně jen na fb skupine ![]()
@Werrrcaaa1 píše:
BylaAle aktivní jsem byla víceméně jen na fb skupine
A ses jeste ve fb skupince porad?
si myslim ze se budem znat ale ja si tu jeste zustanu zdovolenim anonimni minimalne do prvni kontroly u dr a nez to sdelim doma.. tak se ani tebe nebudu doptavat ktera ses pokud nechces ![]()
@Anonymní píše:
Minula zprava se mi odeslala bez koncemne takhle prekvapuje ze se me jeste nezeptal pritel.. protoze i syn uz na me vecer kdyz jsme si cistili zuby maminko ty mas ale velke brisko proc mas tak velke brisko
(to me to trklo a dalsi den jsem delala test
) ale pritel jeste asi nenabral odvahu se zeptat jestli jsem jen tlusta
Chlapi jsou nevsimavi, deti ano
Alespon te upozornil, hodny
Zrejme pritel nechce vyryvat s hmotnosti, aby te neurazil
![]()
@Anonymní píše:
A ses jeste ve fb skupince porad?si myslim ze se budem znat ale ja si tu jeste zustanu zdovolenim anonimni minimalne do prvni kontroly u dr a nez to sdelim doma.. tak se ani tebe nebudu doptavat ktera ses pokud nechces
Jj… jsem tam porad.. Taky jsem jeste nebyla u dr vubec, tak se tam s tim zatim nechlubim ![]()
@CarmenHa píše:
@Petra…1994 ta se dává od 12.týdne, ale někteří dávají i dřív
Já jsem dnes 8+1, jdu za 14 dní a doktor říkal, že to už dostanu průkazku. Každý to dává jinak. Někdo i ještě dřív
@Werrrcaaa1 píše:
Jj… jsem tam porad.. Taky jsem jeste nebyla u dr vubec, tak se tam s tim zatim nechlubim
Ja jsem poverciva.. pred 13 tydnem neoznamuju krom uzke rodiny.. a nwm v jakem tydnu jsem takze si na fb pockam ![]()
@Anonymní píše:
Ja jsem poverciva.. pred 13 tydnem neoznamuju krom uzke rodiny.. a nwm v jakem tydnu jsem takze si na fb pockam
Ja teda poverciva nejsem, ale taky radeji budu oznamovat okoli az dele… Samozřejmě pred nejblizsimi to neutajim.. Jedno zamlkle tehu v 11tt uz mam za sebou a jsem rada, ze o tom moc lidi nevedelo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat