Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, kdyz jste tak u toho Facebooku, pridala jsem se do skupiny Miminka červen 2019, nechcete se taky nekdo pridat?
![]()
@CarmenHa píše:
Holky, kdyz jste tak u toho Facebooku, pridala jsem se do skupiny Miminka červen 2019, nechcete se taky nekdo pridat?![]()
Chci ale az po kontrole 31.
@Werrrcaaa1 ty mas kdy kontrolu?
@mimka678 tak na kontrolu jdu 15. 11., což je faaakt za dlouho.
ale 16. 11. budu začínat 9tt, tak si říkám, že už bude něco hezky vidět ![]()
@Petra…1994 juuu to je nádhera
už se nemůžu dočkat, až si přinesu svoji fotečku.
@CarmenHa Rada bych se přidal a urcite, ale proc takový nazev???? Takhle tam moc lidi neprijde..nebo az za dlouho. Chtelo by to neco vic nenapadnyho…
@Anonymní píše:
Chci ale az po kontrole 31.
@Werrrcaaa1 ty mas kdy kontrolu?
Ja půjdu asi tenhle patek…
@CarmenHa Dobre, koukam, ze je videt jen spravce skupiny ..ale stejne se toho ted jeste trochu bojim…
@CarmenHa já se přidám až tak v 5.-6. měsíci, takhle okatě, aby mě někdo na FB nevystopoval ![]()
Holky, já nevím, jak to dám dneska v práci
od rána mi tak tříská hlava, jsem šíleně unavená a prostě teď třeba kolega šustil nějakým papírem a to bylo, jak kdyby mi jezdil bagrem po hlavě
zkusím meduňkový čaj, jestli trochu nepomůže. Nikdy jsem na bolest hlavy netrpěla, máte to některá taky?
@small.happy.wife píše:
@mimka678 tak na kontrolu jdu 15. 11., což je faaakt za dlouho.ale 16. 11. budu začínat 9tt, tak si říkám, že už bude něco hezky vidět
Až 16.? Já volala k dr. včera a objednala se na 6. 11. a sestra se ještě divila, proč až tak pozdě. ![]()
@GoldGirl Tak dej vědět, jak jsi dopadla, mame podobný termín. ![]()
Holky, a když tady píšete ty tt, počítáte to od 1. dne poslední MS nebo od ovu? ![]()
@Paola86 no oni tam nemají volné termíny
nabízela mi teda, abych přišla dnes, ale jsem 4+4 tt, tak jsem jí říkala, že to je asi trochu brzo no
ale tak nevadí, do toho 15. to uteče a budu mít snad už jistotu, že uvidím i srdíčko ![]()
Jinak to počítám od poslední MS, jsou na to na netu i kalkulačky, ale já si zadávala cyklus do Womenzone, tak to vidím tam.
@small.happy.wife píše:
@mimka678 tak na kontrolu jdu 15. 11., což je faaakt za dlouho.ale 16. 11. budu začínat 9tt, tak si říkám, že už bude něco hezky vidět
Ahojky, to urcite, uz bude mimco krasne videt
Vydrzis, co nam zbyva to cekani na kontroly.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat