Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
23.10.18 17:01
@Elzera píše:
Ahojte, ja jdu na kontrolu zitra 6+4. To jsem tedy zvedava, zda uz bude :srdce: jinak nebojte, moje segra v 7.tydnu jeste srdicko nevidela a za 14 dni uz krasne bouchalo a vse bylo ok :palec:

Drzim pesti a pak napis ;) :palec: Moje kontrola bude taky v tom tydnu, co ty, tak jsem zvedava :hug:

• načítám...
2754
23.10.18 17:21

@mimka678 urcite dam vedet ;) dneska nebudu spat uz vubec asi :)

• načítám...
2368
23.10.18 17:47
@Elzera píše:
@mimka678 urcite dam vedet ;) dneska nebudu spat uz vubec asi :)

Ale klidne se vyspi, aby si zitra byla fit a aby se mimco hezky ukazalo ;) :* :srdce:

• načítám...
227
23.10.18 18:28

Holky, já si snad ty vaše příspěvky číst nebudu :lol: já jsem z toho úplně vystrašená :mrgreen: jdu na kontrolu ve čtvrtek, to bych měla být podle MS 7+4, tak doufám, že vše bude ok. Navíc teď moje kamarádky obě měly ten zamlklej potrat nebo jak se tomu říká… Tak mám pořád strach. :,( :(

• načítám...
4328
23.10.18 18:29

Byla jsem.na pohotovosti embryo odpovida 6+2 a dostala jsem.utros. srdicko tam možná je prý tam něco bliká ale nejde to říci přesně. Je to ještě malé. Každopádně řekl že je to 50 na 50. V práci jsem už brecela:( spinila jsem.uz krev :( tak vůbec nevím ns čem jsem :( ta bezmoc je děsná :,(

• načítám...
5331
23.10.18 18:32

@tulinka84 Držím palečky. Snaž se odpočívat. Nemůžeš si dát alespoň do konce týdne volno v práci?

• načítám...
4328
23.10.18 18:41

@Dannylinka bohužel nemůžu:( musím to nějak vydržet :( ve čtvrtek jdu ke svoji doktorce tak uvidím možná že už nebude důvod :,(

• načítám...
9757
23.10.18 18:54
@tulinka84 píše:
Byla jsem.na pohotovosti embryo odpovida 6+2 a dostala jsem.utros. srdicko tam možná je prý tam něco bliká ale nejde to říci přesně. Je to ještě malé. Každopádně řekl že je to 50 na 50. V práci jsem už brecela:( spinila jsem.uz krev :( tak vůbec nevím ns čem jsem :( ta bezmoc je děsná :,(

Drzim palecky. Setri se, at je to ve ctvrtek o.k.  :hug:

• načítám...
2368
23.10.18 19:13
@tulinka84 píše:
Byla jsem.na pohotovosti embryo odpovida 6+2 a dostala jsem.utros. srdicko tam možná je prý tam něco bliká ale nejde to říci přesně. Je to ještě malé. Každopádně řekl že je to 50 na 50. V práci jsem už brecela:( spinila jsem.uz krev :( tak vůbec nevím ns čem jsem :( ta bezmoc je děsná :,(

Pane boze..to je mi lito, snad budes v poradku s mimi.. :( Jak se to stalo?Zacala si spinit a bolesti nebo co se udelo? :( Kdy mas jit na kontroly?Moc na tebe myslim a drzim palecky.. :* :srdce: :hug:

• načítám...
2368
23.10.18 19:17
@tulinka84 píše:
@Dannylinka bohužel nemůžu:( musím to nějak vydržet :( ve čtvrtek jdu ke svoji doktorce tak uvidím možná že už nebude důvod :,(

Chtelo by to klid a vylozit nozky..Fakt nemuzes vzit alespon dovcu?:(

• načítám...
4328
23.10.18 19:17

@mimka678 bez bolesti v práci jsem šla na záchod a utrela se a už hodně spineni. Potom nic a Za 2 hodiny světla krev. A teď zase nic. Jsem Z toho úplně smutná :,( no jdu ve čtvrtek k té svoji mudr. Ale mimi odpovídalo a pricina se neví:(

• načítám...
413
23.10.18 19:18

@tulinka84 to mě moc mrzí, ta krev :,( achjooo co to je? Každá druhá tady potrácí. Nějaký špatný měsíc :nevim:

• načítám...
4328
23.10.18 19:19

@mimka678 nemůžu chyběla jsem když malá byla nemocná . Práci náročnou nemám sedim v kanclu. A buď to miminko má být nebo ne :( už jsem se dneska vybrecela a smířila se vším :srdce:

• načítám...
2368
23.10.18 19:21
@tulinka84 píše:
@mimka678 bez bolesti v práci jsem šla na záchod a utrela se a už hodně spineni. Potom nic a Za 2 hodiny světla krev. A teď zase nic. Jsem Z toho úplně smutná :,( no jdu ve čtvrtek k té svoji mudr. Ale mimi odpovídalo a pricina se neví:(

Jeste prosim nestracej nadeji.. :* Moje svagrova spinila hodne malem do stvteho mesice a mam krasnou neterku..Mozna jen potrebujes zvysit davku Utrose, predepsat Ascorutin a byt doma v klidku, ne pracovat :hug: Moc ti drzim pesti, hlavne se nestresuj predem, skodi ti to.. :srdce:

• načítám...
2368
23.10.18 19:23
@tulinka84 píše:
@mimka678 nemůžu chyběla jsem když malá byla nemocná . Práci náročnou nemám sedim v kanclu. A buď to miminko má být nebo ne :( už jsem se dneska vybrecela a smířila se vším :srdce:

Ach boze, prosim te, jen zkus myslet pozitivne, urcite je mimco bojovnik, tak to nevzdávej muze to byt prechodny :* :hug: Bude vse v poradku, jen cim driv treba na gyndu a brat vice Utrose a ten Ascorutin taky :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100