Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tulinka84 Mně doktor řekl, že často se na žádnou příčinu nepřijde a přesto těhotenství dál pokračuje úplně normálně. Víš, jak jsem to krvácení obrečela, já už plánovala termín revize, viděla jsem to fakt špatně. No a teď mám naději, minimálně do příští středy, kdy jdu na kontrolu. Takže zapomeň na pláč a zkus věřit miminku. I když sama vím, jak je to těžké. ![]()
@Veerousek Děkuji
já doufám, že všechny, co se teď bojíme, budeme v červnu držet svoje miminka v naručí ![]()
@Lucie2727 to věřím
teď už neplacu snažím se věřit
a utrogestan zavádís vaginalne ?
@tulinka84 Nene, polykám ho. Doktor mi řekl, že je to jedno, že účinek je stejný. Znám holčinu, která se strašně moc snažila o miminko, několikrát potratila, pak měla za sebou několik neúspěšných cyklů IVF, a když se konečně miminko chytlo a vyvíjelo, tak si zaváděním utrogestanu vaginálně zanesla infekci a ve 13tt potratila. Odtekla jí plodová voda, a i když byl plod do té doby živý, umřel. Takže se toho bojím a radši ho polykám.
@tulinka84 píše:
@mimka678 děkuji to víš že pořád doufám že to dopadne dobre
Tak to ma byt
Zvladnete to s mimi
![]()
@tulinka84 píše:
@Lucie2727 to věřímteď už neplacu snažím se věřit
a utrogestan zavádís vaginalne ?
Pokud krvacis tak polykat, pokud ne tak vaginalne. Je to strasny oblbovak, kdyz ho polknes ![]()
Dokud je v tobe, je nadeje - obzvlast kdyz ti sedi tt
![]()
@Veerousek Ahoj:) To jsi třetí kdo je dnes 4+6
Snad nam to vsem vyjde
@tulinka84 pevně doufám, že je Tvoje miminko bojovník a drží se tam zuby nehty. Moc držím palce, ať je zítra u Tvé Dr vše v pořádku ![]()
@GoldGirl Špatně jsem to spočítala večer a jsem dnes nakonec 5 + 1 tt, o den jsem se sekla
Je krásný pocit vidět, kolik budoucích maminek je cca stejně termínově… Doufám, že všechny budeme v pořádku i s prckama
![]()
@Zuzka2016 píše:
@Paola86 taky si pořád říkám hlavně aby to nepřešlo v potrat :/ taková bolest jak na ms :/ začínám mít ale nějaky zánět nebo co, tak asi budu muset k dokrce nebo co :/
Tak u mě to možná byla nějaká zácpa..?
Dnes už je to lepší. Ale co se týče toho zánětu, určitě bych si k dr. zašla.
Dobre rano, za hodinku jdu na utz. Asi jsem na to podvedome myslela i v noci, protoze dnes jsem se vzbudila celkem 3× a nemohla pak zabrat
ale kupodivu ani nejsem unavena. Vitam vsechny nove prichozi a opravdu je to krasny, kolik se nas tu seslo. Jen teda holky, nechcete uz jit vsechny do te uzavrene skupinky? Ja porad skacu sem tam, abych stacila sledovat, kde kdo co psal ![]()
@Elzera Dobré ráno i tobě, můžu se zeptat, v kolikátým týdnu jdeš na utz?
Já jsem tu nová od včerejška a tak o uzavřené skupině jsem něco málo četla, ale klidně se ráda dozvím víc a když to bude i přehlednější tak to bude lepší
držím palce ať je vše v pořádku u doktora ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat