Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Berulina2503 to je pravda, to se říká. Tak snad to u Tebe tak bude a hned se vám to podaří a miminko se bude držet.
@Dannylinka
Je tak to už máš krasnyyyy
Určitě dám zítra vědět jdu k dr v 10:30tak jsem tak nějak n nekliduuuu…aleše já jim věřím oni se drží zuby nehty
![]()
Holky, ted mi volala doktorka ze mam HCG 1700 ale protoze nevidela plod v deloze minule, musim okamzite prijit zitra hned rano, mysli ze mam mimodelozni
Vite o tom nekdo? Ze by treba prcek jeste nebyl videt i s timhle hcg? Jsem hotova ![]()
@GoldGirl
bobku neplaš, chápu tě, ale třeba to bude dobré, moc držím pěsti
![]()
@GoldGirl Ahoj, ja mela hcg 1060 a nebylo videt nic. Doktor me taky pekne vydesil (hlavne mel asi strach sam), ptze dle MS jsem uz byla 7+2. V patek nebylo nic a v pondeli hezky viditelny vacek. Mas sice vyssi hodnotu, ale jeste bych nepanikarila.
Jinak tedy u mne je to vsechno nejak posunute, takze vlastne nevim, co uvadet. Doktor mi dokonce rekl, ze mam datum posledni MS zapomenout, protoze bych tim jen vsechny matla. Mela jsem nepravidelne cykly 32-36 dni, ale obcas i 42 a vypada to, ze prave v tom dlouhem a jeste s pozdni ovu se nam zadarilo, takze dle meho odhadu jsem tak o dva tydny posunuta.
Takze si rikam, ze dnes jsem 6+1, ackoliv dle posl MS by to bylo uz 8+1
Tesim se na dalsi kontrolu, ale ta bude az 12.11. To uz snad konecne budu vedet a videt vic ![]()
Radeji bych sla driv, ale nechci plasit, kdyz ta prvni kontrola me stala tolik nervu. Ted si radeji pockam ![]()
@Berulina2503 Možná je to blbý dotaz, ale mohu se zeptat jak jsi to poznala, že jsi potratila? Začala jsi krvácet? Já jsem dnes 5 + 2 a hrozně se do první kontroly (31.10.) bojím. Včera mě pobolívávalo v podbříšku a bála jsem se, že přijdu o mimi. Dnes je všechno zase v pohodě...... Trochu jsem tím už asi posedlá ![]()
@GoldGirl ahoj, chcela by som ta upokojit. Ja som si v 4+3 isla ku svojej dr. pre ziadanku na krv a ona sa ponukla, ze mi hned urobi ultrazvuk, aj ked sme vedeli, ze este nic moc neuvidime. Bol vidiet iba gestacny vacok, samozrejme bez embrya a na druhy den bol vysledok HCG vyse 2200. Tak dufam, ze to trochu pomohlo. Bude to dobre ![]()
@Veerousek píše:
@Berulina2503 Možná je to blbý dotaz, ale mohu se zeptat jak jsi to poznala, že jsi potratila? Začala jsi krvácet? Já jsem dnes 5 + 2 a hrozně se do první kontroly (31.10.) bojím. Včera mě pobolívávalo v podbříšku a bála jsem se, že přijdu o mimi. Dnes je všechno zase v pohodě...... Trochu jsem tím už asi posedlá
Hlavně buď v klidu, příroda se postará.
@Macek332 Ahoj, ona mě ale prohlížela dělohu asi 10min a nic a dalsi den jsem mela hcg 1700 (vcera) Nemam dle ni v deloze nic
videla nejaky tmavy fliček a pry je to mozna ono ale proste ani vacek, ani nic
@GoldGirl a co samotny pristroj? Mozno je starsi a nema take rozlisovacie schopnosti. Mozno ten tmavy flicek uz bol GV, len ho pristroj nedokazal zaostrit? Ja neviem, v ultrazvukoch sa nevyznam, ale snad zajtra uz uvidite viac. Tiez idem zajtra na ultrazvuk, tak uz som nervozna. Drzim palce!
@small.happy.wife píše:
@Asijetotu no já jsem už několikrát četla, že v 6tt nejčastěji dochází k potratům, asi tomu i trichu věřím po pročítání diskuzí tady na emimi. Jako nejsem naivní, vím, že se to v prvním trimestru může stát kdykoli, ale ten 6tt mi prostě přijde jako buď a nebo, proto se ho asi nejvíc bojím a sama v sobě budu klidnější, až ho překlenu.
Tak mám toho hodně načteno
ale tato informace mě minula - neštěstí - a prošla jsem tento týden v nevědomí o tomto
nyní jsem 8+4. Někdy je lepší necist
ale ono to nedá, člověk je zvědavý, obzvlášť my ženské ![]()
Ahoj holky, tak já dnes byla na kontrole. Podle PM taky nemůžeme počítat, doktor mi řekl, že jsem pravděpodobně 9+4, ale to je blbost, protože to bych otěhotněla až 17.9., přitom jsem měla test pozitivní 13. 9. a clearblue ukazoval 1-2 týdny od početí. Takže dle mého jsem tak 11+4. Mám se objednat na screening, tam mi to řeknou přesně. PM jsem měla 23. července, což je úplně mimo počty
Půjdu tam za 14 dnů. Jinak všechno v pořádku, i vstupní odběry na protilátky OK.
@Dannylinka ahoj, to bud naozaj rada. Ja mam zial tiez skusenost so zamlknutym tehu zo siesteho tyzdna. Ale fakt, ze teraz v 6+4tt
krasne bilo ma ukludnil iba na ten jeden den
Verim, ze je vsetko ok, no ale ta neistota je fakt hrozna. Inak myslim, ze sme na tom rovnako. Mala si poslednu MS 25.8.?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat