Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky mam dotaz, dnes jsem byla dle kalendare 5+3 takze nejakych 10 dni mi vynechala ms a dnes jsem to dostala. Mam chodit na gyndu
nebo to mam brat jako opozdenou MS??
@olyvyeta píše:
Holky mam dotaz, dnes jsem byla dle kalendare 5+3 takze nejakych 10 dni mi vynechala ms a dnes jsem to dostala. Mam chodit na gyndunebo to mam brat jako opozdenou MS??
Juu, tak to nevim..A je to normalne MS?Nekdy je to tehu krvacani a zena o tom nevi..Chod na gyndu, porad se s dr.mozna udela UTZ, budes vedet, co a jak, drzim pesti.. ![]()
No dnes uz jsem si test nedelala, naposledy asi pred tydnem, to byl pozitivni. No tohle uz nebude nejaky tehotensky krvaceni, tohle je i s cuckama. A mela jsem to stejne pred prvnim otehotnenim, ale to jsem myslela, ze umru bolesti. A uz si nevzpominam, jestli jsem pak sla na kontrolu, jestli se to vycistilo samo. No na zadny revizi jsem nebyla. Dela se to vubec takhle na zacatku. Nevim. ![]()
@tulinka84 neztrácej ještě naději. Já krvácela hodně jasnou krví, po dvou dnech jasného krvácení to přešlo v tmavé a mimi je zatím v pořádku. Jen by to asi chtělo klid. Držím palečky a myslím na tebe
@olyvyeta píše:
No dnes uz jsem si test nedelala, naposledy asi pred tydnem, to byl pozitivni. No tohle uz nebude nejaky tehotensky krvaceni, tohle je i s cuckama. A mela jsem to stejne pred prvnim otehotnenim, ale to jsem myslela, ze umru bolesti. A uz si nevzpominam, jestli jsem pak sla na kontrolu, jestli se to vycistilo samo. No na zadny revizi jsem nebyla. Dela se to vubec takhle na zacatku. Nevim.
Ach jo, to je mi lito..S cuckama to uz neni dobre..Skoda, ze jsi nedelala testik nekdy jeste mezi tydnem..Drzim.pesti.. ![]()
Ahoj holky. Jsem tu nová. Já bych měla být 4+6 TT a jak to tady čtu tak se obávám, aby bylo vše v pohodě. Já jdu na první kontrolu 30.10. tak jsem zvědavá, ale možná mě objednali brzo ????
@tulinka84 píše:
@mimka678 bez bolesti v práci jsem šla na záchod a utrela se a už hodně spineni. Potom nic a Za 2 hodiny světla krev. A teď zase nic. Jsem Z toho úplně smutnáno jdu ve čtvrtek k té svoji mudr. Ale mimi odpovídalo a pricina se neví:(
Drzim palce,.at je vse v poradku. Kdyz z tebe nejde krev porad, neztracela bych nadeji
spineni nebo slabe krvaceni ma v zacatku spousta zen. Myslim na tebe ![]()
@Lucie2727 a proč jsi tak krvacela řekli ti ? No pořád tajné doufám ![]()
@tulinka84 Nene, neřekli. Krvácela jsem jeden celý víkend jasnou krví, pak tmavou, volala jsem svému doktorovi a šla na kontrolu, tenkrát mi řekl, že je všechno v pořádku, že nevidí důvod krvácení. Akorát mi napsal neschopenku, pracuji na záchrance, tak proto. Špinění trvalo pořád, někdy míň, někdy víc. Po deseti dnech jsem šla na kontrolu znovu, to už mělo mimi srdíčko, ale v děloze byl hematom, takže to krvácení mohlo být z něho. No a teď čekám na další kontrolu, jak to dopadne. Tak ještě nebuď smutná.
@Lucie2727 Tak to je moc dobře že to nebyl potrat
držím. palce
mě právě v deloze žádný hematom nenašel nic tak se uvidí no děkuji ![]()
@Lucie2727 když doktor říkal předtím, že i přes krvácení je vše v pořádku tak bude i nadále
hlavu vzhůru, vše bude v pořádku a bude mimi v pořádku a zdravé ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat