Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tulinka84 srdíčko začíná tlouct v šestým týdnu, 6+3 už je sedmý, tak by tam mělo být už vidět a s tím špinením nebuď smutná, před pár dny jsi taky špinila a bylo to ok
to je v těhotenství normální, krev by byla horší
ahoj holky, taky se k vám přidávám, ale zatím anonymně
, nechci, aby mne někdo odhalil ![]()
Jsem 5+2, min. týden jsem si byla pro utrogestan, protože před MS jsem špinila, dva dny i s krví, tak jsem to odpískala, ale test mluvil 29.DC jasně. Cítím se skvěle, chodím pořád běhat (to si vzít nenechám
), ale dávám si max 6 km.. Na kontrolu jdu až za dva týdny. Více méně mi je dobře, někdy maličko od žaludku, ale jinak pohoda. Je mi vcelku už dost
, poslední možnost na druhé.
@Ajaalka já tě v té skupině normálně vidím, že jsi členem, stačí začít psát do diskuze
https://www.emimino.cz/…ankovani/16/?…
@Paola86 Tak videla jen zvetsenou sliznici a zvetseny vajecnik se zlutym teliskem (nebo tak nejak) Neco malo (asi vacek) co ma 2,5mm. Pry je to hrozne brzo, zitra jdu na krev a za 14dni kontrola. Rekla mi ze jsem hrozne nervozni a mam se uklidnit ![]()
@Paola86 mě bolelo hodně včera, nevím proč
asi roztahovaní dělohy?! ![]()
@GoldGirl Aha.. tak to jsem snad udělala dobře, že jsem se objednala až na toho 6. Nejspíš bych dopadla stejně.
Tak hlavně klid, to je teď to hlavní, žádný stresy. ![]()
@Zuzka2016 No mě bolelo před pár dny jen jeden den, a když jsem se večer najedla, tak už dobrý. A teď mě bolí zas znovu od včerejška, dnes už celej den, tak nějak divně.
Jinak moc příznaky jiný nemám, taky jsem si říkala to roztahování. No snad nic, co by věstilo, že je zle.
Taky bych se do žádné FB skupiny nepřidala. Tady si myslím je to dostačující (V čem je FB lepší?). Když bude chtít někdo soukromě, může napsat zprávu. A jsme tu opravdu jen ty, kterých se týká dané téma ![]()
Za me je fb lepsi, prehlednejsi..tady se v tom ztrácím..lepsi pridavani fotek… Ja jsem rozhodne pro fb, jen vzhledem k nazvu ( byt by nas tam nemel nikdo videt) se prihlasim az dele.
@Werrrcaaa1 píše:
Za me je fb lepsi, prehlednejsi..tady se v tom ztrácím..lepsi pridavani fotek… Ja jsem rozhodne pro fb, jen vzhledem k nazvu ( byt by nas tam nemel nikdo videt) se prihlasim az dele.
Tak v 2 trimestru proc ne, ale driv to neni dobry.
@Paola86 taky si pořád říkám hlavně aby to nepřešlo v potrat :/ taková bolest jak na ms :/ začínám mít ale nějaky zánět nebo co, tak asi budu muset k dokrce nebo co :/ ![]()
@Maria37 píše:
Ahoj holky, ja dnes kontrola a dle dr. 6+2 tt -bohuzel nevidela, tak pristi stredu mam prijit znovu.
Koukám, že jsme na tom podobně, já byla včera 6+3 tt a zatím nic, jdu zase příští čtvrtek, tak doufám, že už bude srdíčko, takhle je to taková nepříjemná nejistota.
Je tu ještě někdo, kdo srdíčko v sedmém týdnu neměl a pak bylo vše ok? ![]()
@lucil-ka píše:
Koukám, že jsme na tom podobně, já byla včera 6+3 tt a zatím nic, jdu zase příští čtvrtek, tak doufám, že už bude srdíčko, takhle je to taková nepříjemná nejistota.Je tu ještě někdo, kdo srdíčko v sedmém týdnu neměl a pak bylo vše ok?
Asi hodne zalezi na utz - moje dr. mi to ukazovala a bylo to vsechno desne malinky… Ja jsem navic po ivf - tak jsem myslela, ze jsem 6+6 tt, ale dr. tvrdila, ze 6+2 tt odpovida. No je to neprijemny, dalsi tyden cekani… ![]()
@Maria37 No jo, je to pruda, ale co se dá dělat, mně taky doktor říkal, že to vůbec neodpovídá, že to vidí tak 5-6 týden, tak holt musíme čekat.
Ahojte, ja jdu na kontrolu zitra 6+4. To jsem tedy zvedava, zda uz bude
jinak nebojte, moje segra v 7.tydnu jeste srdicko nevidela a za 14 dni uz krasne bouchalo a vse bylo ok ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat