Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
413
23.10.18 12:42

@tulinka84 srdíčko začíná tlouct v šestým týdnu, 6+3 už je sedmý, tak by tam mělo být už vidět a s tím špinením nebuď smutná, před pár dny jsi taky špinila a bylo to ok :* to je v těhotenství normální, krev by byla horší

• načítám...
Anonymní
23.10.18 12:46

ahoj holky, taky se k vám přidávám, ale zatím anonymně :mrgreen: , nechci, aby mne někdo odhalil :pankac:
Jsem 5+2, min. týden jsem si byla pro utrogestan, protože před MS jsem špinila, dva dny i s krví, tak jsem to odpískala, ale test mluvil 29.DC jasně. Cítím se skvěle, chodím pořád běhat (to si vzít nenechám :pankac: ), ale dávám si max 6 km.. Na kontrolu jdu až za dva týdny. Více méně mi je dobře, někdy maličko od žaludku, ale jinak pohoda. Je mi vcelku už dost :), poslední možnost na druhé.

• Upravit
21681
23.10.18 12:58

@Ajaalka já tě v té skupině normálně vidím, že jsi členem, stačí začít psát do diskuze
 https://www.emimino.cz/…ankovani/16/?…

• načítám...
389
23.10.18 13:01

@Paola86 Tak videla jen zvetsenou sliznici a zvetseny vajecnik se zlutym teliskem (nebo tak nejak) Neco malo (asi vacek) co ma 2,5mm. Pry je to hrozne brzo, zitra jdu na krev a za 14dni kontrola. Rekla mi ze jsem hrozne nervozni a mam se uklidnit :zed:

• načítám...
616
23.10.18 13:05

@Paola86 mě bolelo hodně včera, nevím proč :nevim: asi roztahovaní dělohy?! :think:

• načítám...
115
23.10.18 13:48

@GoldGirl Aha.. tak to jsem snad udělala dobře, že jsem se objednala až na toho 6. Nejspíš bych dopadla stejně. :) Tak hlavně klid, to je teď to hlavní, žádný stresy. :kytka:
@Zuzka2016 No mě bolelo před pár dny jen jeden den, a když jsem se večer najedla, tak už dobrý. A teď mě bolí zas znovu od včerejška, dnes už celej den, tak nějak divně. :nevim: Jinak moc příznaky jiný nemám, taky jsem si říkala to roztahování. No snad nic, co by věstilo, že je zle.

• načítám...
5331
23.10.18 14:08

Taky bych se do žádné FB skupiny nepřidala. Tady si myslím je to dostačující (V čem je FB lepší?). Když bude chtít někdo soukromě, může napsat zprávu. A jsme tu opravdu jen ty, kterých se týká dané téma :palec:

• načítám...
124
23.10.18 14:32

Za me je fb lepsi, prehlednejsi..tady se v tom ztrácím..lepsi pridavani fotek… Ja jsem rozhodne pro fb, jen vzhledem k nazvu ( byt by nas tam nemel nikdo videt) se prihlasim az dele.

• načítám...
389
23.10.18 14:51

@Paola86 To urcite. Ja ted 2 tydny cekačka :roll:

• načítám...
9757
23.10.18 15:10
@Werrrcaaa1 píše:
Za me je fb lepsi, prehlednejsi..tady se v tom ztrácím..lepsi pridavani fotek… Ja jsem rozhodne pro fb, jen vzhledem k nazvu ( byt by nas tam nemel nikdo videt) se prihlasim az dele.

Tak v 2 trimestru proc ne, ale driv to neni dobry.

• načítám...
616
23.10.18 15:49

@Paola86 taky si pořád říkám hlavně aby to nepřešlo v potrat :/ taková bolest jak na ms :/ začínám mít ale nějaky zánět nebo co, tak asi budu muset k dokrce nebo co :/ :nevim:

• načítám...
178
23.10.18 15:53
@Maria37 píše:
Ahoj holky, ja dnes kontrola a dle dr. 6+2 tt - :srdce: bohuzel nevidela, tak pristi stredu mam prijit znovu.

Koukám, že jsme na tom podobně, já byla včera 6+3 tt a zatím nic, jdu zase příští čtvrtek, tak doufám, že už bude srdíčko, takhle je to taková nepříjemná nejistota.

Je tu ještě někdo, kdo srdíčko v sedmém týdnu neměl a pak bylo vše ok? :)

• načítám...
9757
23.10.18 16:23
@lucil-ka píše:
Koukám, že jsme na tom podobně, já byla včera 6+3 tt a zatím nic, jdu zase příští čtvrtek, tak doufám, že už bude srdíčko, takhle je to taková nepříjemná nejistota.Je tu ještě někdo, kdo srdíčko v sedmém týdnu neměl a pak bylo vše ok? :)

Asi hodne zalezi na utz - moje dr. mi to ukazovala a bylo to vsechno desne malinky… Ja jsem navic po ivf - tak jsem myslela, ze jsem 6+6 tt, ale dr. tvrdila, ze 6+2 tt odpovida. No je to neprijemny, dalsi tyden cekani… :mavam:

• načítám...
178
23.10.18 16:46

@Maria37 No jo, je to pruda, ale co se dá dělat, mně taky doktor říkal, že to vůbec neodpovídá, že to vidí tak 5-6 týden, tak holt musíme čekat.

• načítám...
2754
23.10.18 16:57

Ahojte, ja jdu na kontrolu zitra 6+4. To jsem tedy zvedava, zda uz bude :srdce: jinak nebojte, moje segra v 7.tydnu jeste srdicko nevidela a za 14 dni uz krasne bouchalo a vse bylo ok :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100