Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak ja zacinam slabe krvacet. Tak zas nekdy jindy.
preju pevny nervy vsem ![]()
@Maria37 A jinak vše v pořádku? Já jdu ve čtvrtek to budu 6?+3 Tak asi
taky nebude ještě ![]()
@tulinka84 píše:
@Maria37 A jinak vše v pořádku? Já jdu ve čtvrtek to budu 6?+3 Tak asitaky nebude ještě
Podle me dokud neni
tak ti moc nereknou - rikala, ze vsechno, jak ma byt. U me minule 6+3 tt srdicko bylo, ale jeste ten den po kontrole prestalo bit
jsem z toho trochu rozpacita.
Nekdo tady dokonce psal, ze mel
jeste pred 6+0 tt. Tak snad ho uvidis. Drzim palecky ![]()
@Maria37 hodně holek mělo až ukončený 7 tu tak.pristi tyden bude vše ok uvidis
děkuji no jsem.nervozni
je mi až podezřele dobře ![]()
@tulinka84 píše:
@Maria37 hodně holek mělo až ukončený 7 tu tak.pristi tyden bude vše ok uvidisděkuji no jsem.nervozni
je mi až podezřele dobře
Jj rikala, ze pristi tyden rozhodne co a jak…
Holky tak teď jsem zacala spinit takže asi je konec
pojedu dnes někam na kontrolu:(
@tulinka84 píše:
Holky tak teď jsem zacala spinit takže asi je konecpojedu dnes někam na kontrolu:(
Jestli mas utrogestan tak pridej a klid a bez sexu. Vic ti nereknou… Holky, to je desny tady to obdobi…
@small.happy.wife píše:
@mimka678 no já měla DD-E už před těhu, takže teď je to fakt masakrasi budu muset brzo na nákup. Takže si umím představit, že jsi z toho taky nešťastná.
To vis, ze jsem nestastna
Pred letem jsem hezky zhubla, brisko bylo uplne ploche a ted je to zpatky a jeste vic
A porad se cpu, jinak je mi spatne
Takze se „tesim“taky na. nakupy pro vorvane ![]()
@tulinka84 ja taky a ted uz hodne i s cuckama, ale nikam nepujdu. Mela jsem to takhle presne v 5+3 pred prvnim tehotenstvim, pak se zadarilo za tri mesice.
@tulinka84 Ještě to nevzdávej, nemusí to být to nejhorší. Já už to mám sice za sebou od soboty, ale taky jsem věřila do poslední chvíle. ![]()
@tulinka84 snad to hned nebude znamenat to nejhorší
držím pěstičky
ale co jsem četla, tak hodně holek špinilo v těhu a potrat to nebyl. Ale rozumím Ti, taky už bych měla strach a bála se nejhoršího.
Holky chtela bych se zeptat na tu fb skupinku,jste tam nektera? Ja se tam dnes pridala,je to uzavrena skupinka,napsala jsem tam komentar a rafsi ho za par minut smazala,nevite jestli kdyz je to uzavrena skupinka tak moji kamaradi by nic videt nemeli,nebo jo? Nikdo to zatim nevi tak to chci jeste chvili vydrzet,ale zase na druhou stranu jsem si chtela s nekym popovidat ldo je na tom stejne,ale bojim se prave aby me tam nevyhmatli moji laradi ![]()
@endy86 píše:
Holky chtela bych se zeptat na tu fb skupinku,jste tam nektera? Ja se tam dnes pridala,je to uzavrena skupinka,napsala jsem tam komentar a rafsi ho za par minut smazala,nevite jestli kdyz je to uzavrena skupinka tak moji kamaradi by nic videt nemeli,nebo jo? Nikdo to zatim nevi tak to chci jeste chvili vydrzet,ale zase na druhou stranu jsem si chtela s nekym popovidat ldo je na tom stejne,ale bojim se prave aby me tam nevyhmatli moji laradi
Vsichni uvidi, ze v te skupine jsi, takze to cloveku doklapne… Ja se v teto fazi do zadny fb akce nepoustim
@Maria37 diky,uz tam radsi nejsem,tak doufam ze si toho nikdo nevsiml ????
@endy86 příspěvek nikdo ze známých neuvidí. Skupina je uzavřená a dohledat tě taky moc nemůžou, leda by si vyhledali tu skupinu a zobrazili členy. To by byla velká haluz ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat