Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
120
23.10.18 11:07

Tak ja zacinam slabe krvacet. Tak zas nekdy jindy. ;) preju pevny nervy vsem :mavam:

• načítám...
4328
23.10.18 11:17

@Maria37 A jinak vše v pořádku? Já jdu ve čtvrtek to budu 6?+3 Tak asi :srdce: taky nebude ještě :nevim:

• načítám...
9757
23.10.18 11:22
@tulinka84 píše:
@Maria37 A jinak vše v pořádku? Já jdu ve čtvrtek to budu 6?+3 Tak asi :srdce: taky nebude ještě :nevim:

Podle me dokud neni :srdce: tak ti moc nereknou - rikala, ze vsechno, jak ma byt. U me minule 6+3 tt srdicko bylo, ale jeste ten den po kontrole prestalo bit :nevim: jsem z toho trochu rozpacita.
Nekdo tady dokonce psal, ze mel :srdce: jeste pred 6+0 tt. Tak snad ho uvidis. Drzim palecky :hug:

• načítám...
4328
23.10.18 11:24

@Maria37 hodně holek mělo až ukončený 7 tu tak.pristi tyden bude vše ok uvidis :srdce: děkuji no jsem.nervozni :srdce: je mi až podezřele dobře :mrgreen:

• načítám...
9757
23.10.18 11:31
@tulinka84 píše:
@Maria37 hodně holek mělo až ukončený 7 tu tak.pristi tyden bude vše ok uvidis :srdce: děkuji no jsem.nervozni :srdce: je mi až podezřele dobře :mrgreen:

Jj rikala, ze pristi tyden rozhodne co a jak…

• načítám...
4328
23.10.18 11:37

Holky tak teď jsem zacala spinit takže asi je konec :,( pojedu dnes někam na kontrolu:(

• načítám...
9757
23.10.18 11:41
@tulinka84 píše:
Holky tak teď jsem zacala spinit takže asi je konec :,( pojedu dnes někam na kontrolu:(

Jestli mas utrogestan tak pridej a klid a bez sexu. Vic ti nereknou… Holky, to je desny tady to obdobi…

• načítám...
2368
23.10.18 11:49
@small.happy.wife píše:
@mimka678 no já měla DD-E už před těhu, takže teď je to fakt masakr :lol: asi budu muset brzo na nákup. Takže si umím představit, že jsi z toho taky nešťastná.

To vis, ze jsem nestastna :lol: Pred letem jsem hezky zhubla, brisko bylo uplne ploche a ted je to zpatky a jeste vic :lol: A porad se cpu, jinak je mi spatne :zed: Takze se „tesim“taky na. nakupy pro vorvane :mrgreen:

• načítám...
120
23.10.18 12:00

@tulinka84 ja taky a ted uz hodne i s cuckama, ale nikam nepujdu. Mela jsem to takhle presne v 5+3 pred prvnim tehotenstvim, pak se zadarilo za tri mesice.

• načítám...
127
23.10.18 12:03

@tulinka84 Ještě to nevzdávej, nemusí to být to nejhorší. Já už to mám sice za sebou od soboty, ale taky jsem věřila do poslední chvíle. :hug:

• načítám...
23.10.18 12:09

@tulinka84 snad to hned nebude znamenat to nejhorší :( držím pěstičky :hug: ale co jsem četla, tak hodně holek špinilo v těhu a potrat to nebyl. Ale rozumím Ti, taky už bych měla strach a bála se nejhoršího.

• načítám...
339
23.10.18 12:19

Holky chtela bych se zeptat na tu fb skupinku,jste tam nektera? Ja se tam dnes pridala,je to uzavrena skupinka,napsala jsem tam komentar a rafsi ho za par minut smazala,nevite jestli kdyz je to uzavrena skupinka tak moji kamaradi by nic videt nemeli,nebo jo? Nikdo to zatim nevi tak to chci jeste chvili vydrzet,ale zase na druhou stranu jsem si chtela s nekym popovidat ldo je na tom stejne,ale bojim se prave aby me tam nevyhmatli moji laradi :-D

• načítám...
9757
23.10.18 12:32
@endy86 píše:
Holky chtela bych se zeptat na tu fb skupinku,jste tam nektera? Ja se tam dnes pridala,je to uzavrena skupinka,napsala jsem tam komentar a rafsi ho za par minut smazala,nevite jestli kdyz je to uzavrena skupinka tak moji kamaradi by nic videt nemeli,nebo jo? Nikdo to zatim nevi tak to chci jeste chvili vydrzet,ale zase na druhou stranu jsem si chtela s nekym popovidat ldo je na tom stejne,ale bojim se prave aby me tam nevyhmatli moji laradi :-D

Vsichni uvidi, ze v te skupine jsi, takze to cloveku doklapne… Ja se v teto fazi do zadny fb akce nepoustim

• načítám...
339
23.10.18 12:35

@Maria37 diky,uz tam radsi nejsem,tak doufam ze si toho nikdo nevsiml ????

• načítám...
413
23.10.18 12:39

@endy86 příspěvek nikdo ze známých neuvidí. Skupina je uzavřená a dohledat tě taky moc nemůžou, leda by si vyhledali tu skupinu a zobrazili členy. To by byla velká haluz :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100