Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
25.10.18 22:15
@lucil-ka píše:
Holky, nebojte, já vím, že je to stresující období, ale vše dopadne jak má :) Já jsem zase pořád nesvá z toho, že 6+3 jsem už čekala srdíčko a nic nebylo, jen žloutkový váček, já to beru statečně, ale manžela to docela zkolilo (no jo, nakonec jsem mu to prozradila). Doktor to tedy bral v klidu, říkal, že se asi zadřilo později, ale to se mi moc nezdá. Ono v tomhle období je prostě hrozně moc neznámých, spousta toho, co nemusí vyjít, každé ženské tělo je jiné, každý plod se vyvíjí trochu jinak, pak jsou tu ty hematomy a další obtíže, které mohou nadělat vrásky. Takže i když dobře chápu vaše obavy, taky jsem to skoro obrečela a doted se trochu bojím, stejně s tím nic neuděláme, a věřím, že vše dobře dopadne, a naše stresy jsou to poslední, co ten mini zárodek teď potřebuje :)

Ahojky,njn kazda to prezivame po svem a kazda ma obavy, neda sa tomu vyhnout, proste kdyz cloveku na necem zalezi,porad je tam obava :) Je treba myslet pozitivne, vse zacina v hlave a stejne si pochmurnyma myslenkama jenom skodime :think: A ano, kazda jsme jina a jinak tehu probiha skrz hormony a vsechny procesy, takze verit, ze vse dobre dopadne je zaklad ;)

• načítám...
Anonymní
25.10.18 22:17

Holky, já jsem asi magor. Od včerejška mě přepadl pocit, že to dítě nechci. S dcerou mám zaběhlý chod domácnosti a ono nám to jen naruší. Jak je budu oba uspávat? Takhle si s ní vždycky lehnu do postele a třeba hodinu se spolu tulíme, než usne a teď to nepůjde. Ona je hlavně strašně citlivá co se spánku týče, sebemenší hluk a je okamžitě vzhůru. To ji bude to dítě budit a nechci ji dat spat do jiného pokoje.
Prostě si to všechno najednou nedovedu představit.
Promiňte, vy tady řešíte svoje problémy s potraty a já vytáhnu toto :,(

• Upravit
2368
25.10.18 22:39
@Anonymní píše:
Holky, já jsem asi magor. Od včerejška mě přepadl pocit, že to dítě nechci. S dcerou mám zaběhlý chod domácnosti a ono nám to jen naruší. Jak je budu oba uspávat? Takhle si s ní vždycky lehnu do postele a třeba hodinu se spolu tulíme, než usne a teď to nepůjde. Ona je hlavně strašně citlivá co se spánku týče, sebemenší hluk a je okamžitě vzhůru. To ji bude to dítě budit a nechci ji dat spat do jiného pokoje.
Promiňte, vy tady řešíte svoje problémy s potraty a já vytáhnu toto :,(

Ahoj zbytecne se tim predem zatezujes, urcite se mala bude tesit na miminko a vsechno ji vysvetlis..Chvilku potrva, no pak si najdes zpusob, jak to vsechno zvaldnout, vzdyt to jsou maly veci, hlavne at jsou deti zdrave :srdce: Ted ty hormony s kazdou z nas delaji neplechu a zbytecne resime, co jeste ani nenastalo..Tak zkus si predstavit, kolik lasky vam mimco prinese a kolik radosti a taky se vse zvladne, jen treba na to koukat jinak, ne ze to nepujde, ale ze se vse zvladne.. ;) :kytka:

• načítám...
339
25.10.18 22:56

Ahoj holky mela bych otazku, dnes jsem 5+1…mate taky nektera krece do bricha? Ja to nemam casto, dneska to bylo po 3ti behem tydne a zacalo mi pichat na jedne strane bricha a vystrelovalo mi to az do nohy, ze jsem nemohla skoro chodit, poprvy jsem to tak nejak prehledla ale kdyz to dneska bylo uz potreti tak jsem trochu nervozni, ono staci si lehnout dat nohy nahoru a za chvili to prejde, mate taky nektera az takovy bolesti? Na prvni kontroku mam jit az za dva tydny,mam uz doma dceru tak je to mozna z toho ze cely den za ni litam a obcas ji musim nosit :think:

• načítám...
Anonymní
26.10.18 00:23
@Anonymní píše:

Znacne te chapu jak to myslis resim trosku podobnou situaci jen 2 uz mam a jestli te uklidnim o nic z toho prijit nemusis.. po prvnim tydnu si starsi zvykl ze i kdyz mala nad ranem zacne tlacit tak ma spat.. (tyden chodil jak mrtvola) a naopak mala pochopila ze na jeji uspavani je vyhrazenych 5 minut a pak dalsi hodina bracha a proste se otoci zabere a starsi si tu muze skakat po posteli a je ji to sumak..takze ver byt to tak nevypada tak ty deti tyhle problemy vyresi samy..

• Upravit
26.10.18 06:02

@Dannylinka jojo, kolikrát si taky říkám, že diskuze o těhu bych vůbec číst neměla. :lol: ale na tohle jsem narazila, i když jsem si četla, jak se vlastně miminko v jakém týdnu vyvíjí, tak u 6tt bum - největší riziko potratů. Ale hodně mi pomohl ten článek, co tu byl sdílen, upravit pohled na věc.

• načítám...
26.10.18 06:05

@tulinka84 ahoj, miminko bude určitě bojovníček a žádný hematom ho nerozhodí. Držím pěstičky, ať to zvládnete, hlavně odpočívej :hug:

• načítám...
180
26.10.18 06:07
@Anonymní píše:

Záky mám takové stavy. Má dcera má 7 let a partnerova 13, čili dvě samostatné jednotky. Samozřejmě mé Mimi chci, dokonce jsme se kvůli tomu s partnerem malem rozešli, protože on už dítě nechtěl a já za každou cenu ano, no a teď když je to tady, tak občas přepadne takový pocit, jestli dělám správně. Klidně mi napiš do SZ.

Příspěvek upraven 26.10.18 v 09:02

• načítám...
26.10.18 06:08

@Elzera ahoj mám, jednou už jsem kvůli tomu musela i odejít z práce, protože pokaždé, když někdo v kanclu jen promluvil, tak to bylo, jak kdyby mi projel bagrem po hlavě. Pomáhá mi ticho :lol: ale to moc nezažívám, takže piju meduňkový čaj a přidávám si i trochu květů heřmánku.

• načítám...
2754
26.10.18 07:18

@lucil-ka neboj, ja podle ms 6+4 taky mela jen zloutkovy vacek. A doktor usmevavy, jak je vse super. Na obrazku od nej mam 6+2. Srdicka priste budou ;) :palec:

• načítám...
2754
26.10.18 07:20

Dekuji za rady ohledne bolesti hlavy. Dam si tedy kazde rano magnezko a zkusim i ten medunkovy caj. :palec:

• načítám...
46
26.10.18 07:35

Tak zlaticka
Jdu dnes na kontrolu a od 1hod nespím…mám strašný strach co bude.....
Nevím jak se těch obav zbavit......
Bojím se zda prcky uvidime…minulý týden to bylo 5+4 A viděli jsme dva gest.vacky a žv byl 3mm tak uvidím jak dnes …modlil se aby tam byli......to neznámo je pro nás stresující i když se člověk snaží myslet pozitivně …tak strach to vždy prevalcuje :(

• načítám...
26.10.18 07:59

@Ajina39 moc moc držím pěstičky a věřím, že všechno bude v pořádku :hug: pamatuji si Tě už odsud z diskuze, tak chápu, že se bojíš. Bát se budeme asi všechny do doby, než budeme mít ty svoje drobečky v náruči. Dej vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
115
26.10.18 08:06

@GoldGirl Ahoj, už máš možná po kontrole, tak věřím, že to dopadlo dobře a vše je ok! :kytka:

• načítám...
3644
26.10.18 08:06

Dobre rano. Já dnes na toaletním papíru pár kapek růžové krve a pak už zase Jen spineni. Ale hlavně břicho a záda mě bolí jako bych měla dostat ms. Vnitřně se asi pripravuju na nejhorší.. dnes jsem 5+3

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100