Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuzka2016 taky s tímhle souhlasím, u mě to ví manžel a jedna hodně dobrá kamarádka. Ostatním až tak ve 4. měsíci, když k němu zdárně dojdeme. Říkat to už třeba v 6.-7. tt mi přijde hodně brzy.
Tak jak jsem to cítila…přesně tak to je.....mimisci se neudrzeli
jeden prý strhl druhého.....Tak snad do třetice všeho dobrého…holky moc vám děkuji za podporu.....a hlavně všechny co jste tu VĚŘTE…ono někdy méně přemýšlet nad tím co bude je lepší......
@small.happy.wife my to chceme říct po velkym ultrazvuku
tzn tak 13tt
dřív ne, nebo alespoň ne schvalně
u mě to vědí 2 kamarádky, jedna žije mimo Čr a druhé naprosto věřím ( i když jsem to pak obrečela, že jsem jí to řekla
ani nevím proč
)
@Zuzka2016 píše:
@Asijetotu a v kolikátým jsi? Ja podle MS 5+4 A dívala jsem se, že u dcery mi začalo být hodně zle až v 7tt. Tak doufám, že toto těhu bude lepšía ještě jsem taková nafouklá, chvílemi je to lepší a z toho zavs vypadám jak v 6 měsíci, ne jak týdnu
Já jsem 5+3
jinak o tom ví jen přítel jinak nikdo. Jestli to vše bude jak má tak rodine to řekneme na vanoce to by měl být nějaký 13tt přibližně,pak blízkým kamarádům a hned v lednu v praci. Já si to docela užívám ty tajnosti. Nenápadne pohledy s přítelem, mamce se v duchu smeju a říkám si jooo mami kdyby si věděla
ale přítel ten už se nemůže dočkat až to všem řekne. Je strašně pysnej a stastnej a nebaví ho držet to v sobě
a od okoli už posloucháme dva roky kdy už budeme mít dítě což mi lezlo strašně na nervy a už jsem bouchla ať nám dají všichni pokoj že jim do toho nic není a svítit nám u toho asi taky nebudou. Takže teď když dali pokoj tak to na ne vybalime ha
![]()
@Zuzka2016 píše:
@Asijetotu a v kolikátým jsi? Ja podle MS 5+4 A dívala jsem se, že u dcery mi začalo být hodně zle až v 7tt. Tak doufám, že toto těhu bude lepšía ještě jsem taková nafouklá, chvílemi je to lepší a z toho zavs vypadám jak v 6 měsíci, ne jak týdnu
Tak mě bylo taky do dneška dobře, teď jsem 6+5 tak ještě vydrž, taky se na tebe dostane ![]()
@CarmenHa píše:
Tak mě bylo taky do dneška dobře, teď jsem 6+5 tak ještě vydrž, taky se na tebe dostane
No vůbec potřebuju fungovat a tajit. Nehodí se mi být spatne
![]()
@Zuzka2016 @Káťa19 holky a v kterém tt jste? Já dle utz jsem v cca polovině 7 tt a teda kromě trochu bolavých prsou a trochu únavy a občas těžkého žaludku - taky nic… ![]()
@marquee píše:
Ja si vcera prosla krizi, ze to nezvladnu (tehotenstvi, porod, dite), ze to nezvladnu utajit v praci, ze to potrebuju nekomu rict… atp. Hormony paradne cloumaji…V praci vetsinu dne sedim, ale pred chvili jsem musela jit neco resit a myslela jsem, ze sebou seknu. Neni to nizky tlak, nezatmiva se mi pred ocima, to znam. Tohle je jine, proste se mi mota hlava. Zatim jsem to mela spise vecer, netusim, co s tim delat. A rozhodne nechci, aby to pred novym rokem zjistili v praci.
Bojim se, ze moje zmeny chovani nekomu zacnou byt napadne…
Ja bych se nebala ze to v praci zjisti.. lidi nejsou zas tak vsimavi.. mne je uz 3 tydny zle.. mam chute ..jidlo co mi chutna mi nechutna to ze jsem to uz 2 mesice nemela nezminuju.. jo vecer mam bricho jak v 6 mesici (asi povoleny svaly z predchozich tehu) a pritele to jeste ani nenapadlo a to mu to dokonce nedocvaklo ani kdyz syn prohlasil tatinku budes mit dalsi miminko.. pritel na to: no ja mam tebe a sestricku.. a malej no ale jeste jedno miminko.. no a pritel no vsak vy jste moje miminka
a vuuuuuubec mu to nedoslo
takze u cizich lidi pochybuju ![]()
Můžu se přidat? Termín u dr předběžně 9.6.2019. Teď sem. 7+3tt
další kontrola za 4tydny, jak zvládáte čekání na další kontrolu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat