Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@small.happy.wife píše:
@mimka678 @GoldGirl holky mám to taky tak, přitom jsem tak unavená, ale spát prostě nejde. K tomu xkrát za noc na záchod , je to sranda no. Přitom máme poslední měsíce na to se pořádně vyspat
No prave, ze je clovek uplne unaveny a pak nejde usnout..
A ty posledni mesice..to je fakt
Meli bychom jsi to nadbehnout ![]()
@mimka678 píše:
No prave, ze je clovek uplne unaveny a pak nejde usnout..A ty posledni mesice..to je fakt
Meli bychom jsi to nadbehnout
To uz vas telo trenuje na ten dalsi bezesny rok
ja unavena s dvou deti ve 12 padnu a nemuset cirka 4 krat za noc kojit tak se do rana nezvednu
ale u prvniho jsem taky nemohla usnout
u druhyho uz mi to problem nedelalo tak jsem zvedava co treti
ale zatim fakt spis padam na pusu a spim v pochodu ![]()
@Anonymní píše:
To uz vas telo trenuje na ten dalsi bezesny rokja unavena s dvou deti ve 12 padnu a nemuset cirka 4 krat za noc kojit tak se do rana nezvednu
ale u prvniho jsem taky nemohla usnout
u druhyho uz mi to problem nedelalo tak jsem zvedava co treti
ale zatim fakt spis padam na pusu a spim v pochodu
No kdyz to bude tak desny, tak ten vycvik musi byt striktne vojensky
Ja uz ted mam poradny deficit a nevim, co pak
To asi usnu ze slepicema
No to uz je co srovnavat, tri tehu, to clovek i vi co jako zabiira a jak jsi to naplanovat
Hlavne at vse funguje, jak ma
![]()
@mimka678 tak jestli já tady po tom všem litani budu v pohode tak preziju vse
dnes zase s dcerou na zubní pohotovost
má vacek to byl horor
nam se Teď vše s…s prominutim
neboj pondělí je za dvermi ![]()
@tulinka84 píše:
@mimka678 tak jestli já tady po tom všem litani budu v pohode tak preziju vsednes zase s dcerou na zubní pohotovost
má vacek to byl horor
nam se Teď vše s…s prominutim
neboj pondělí je za dvermi
No teda..Ty mas o „zabavu“postarano..
Tak snad je mala uz v poradku..
To jai teda moc neodpocines..Porad neco..
Jj alespon se blizi to pondeli, jinak bych byla totalne na prasky..
Musela jsem jit neco nakoupit a samozrejme, ze jsem si koupila boty, uz asi treti na podzim, tentokrat ba nizkem podpatku
Ach joj, ja uz dlouhe nakupy moc nezvladam
Projdu domu, uvarim si caj a hajde do postele
Jak ti dneska je? ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? Jsem poprve tehotna, zatim 5+4 tt a termin bych mela mit koncem cervna. ![]()
@mimka678 píše:
Tak to mas jeste dobryJa usnula kolem 1h a o 3h uz jsem byla vzhuru a pak kazdou hodinu a po pul seste uz jsem neusnula..
Ach jo..
To jsem měla tak 3-4 týdny nazpět. Teď už je to lepsi a spim
@Dannylinka píše:
To jsem měla tak 3-4 týdny nazpět. Teď už je to lepsi a spim
Vazne?
A ted jsi v jakem tydnu?Kdy mi to skonci?
![]()
Ahoj holky. Jsem taky tehu cca 5tt. Jsem podruhé touhu ale prvni jsem v 6tt potratila tak jsem zvědavá jak teď.
ale budu doufat ze dobře ![]()
@TatarkaAn
Ahojky
To me mrzi, drzim ti palecky a at to tentokrat vyjde a narodi se ti zdrave miminko. ![]()
@Ajina39 všechno dobře dopadne, já podstoupila 7 iui,2ivf,1ket. Něco strašnýho, hormonove jsem to nedávala, přibrala deset kilo, hádala se s manželem, že i na rozvod padla myšlenka. pak jsem řekla dost.dam tělo do klidu, vyčistím se. zacla užívat drmek, ten mi parádně srovnal ms, začla cvičit pilates a docházet k fyzio na mojzisovku, nic příjemného. dopřávala jsem si každý měsíc masáže a kamarádka, co mi je dělala, rikala, jak se mi uvolňují záda a celkově se dostávám do pohody.paty cyklus od začátku cvičení jsem otěhotněla přirozeně. nutno dodat, že jsem si dala smír, že pokud neotěhotním do konce roku, bude se řešit adopce, vyšlo na předposlední pokus
a do roka od porodu ejhle, zas přirozeně, tak snad se bude mít tak hezky k světu jako synek. Holky fakt je to všechno o psychice, ta je mocná ![]()
@mimka678 Tak já myslím že bot není nikdy dost
já až teď odpočívám to byl zase den a noc když malá brecela že ji bolí zub
masakr
jinak se cítím dobre
tak nevím s čím mám počítat v tu středu ![]()
@tulinka84 píše:
@mimka678 Tak já myslím že bot není nikdy dostjá až teď odpočívám to byl zase den a noc když malá brecela že ji bolí zub
masakr
jinak se cítím dobre
tak nevím s čím mám počítat v tu středu
Mas pravdu, bot neni nikdy dost, hlavne kdyz potrebujes doladit, nebo aby se hodili na prilezitost, nebo na chozeni pohodlne
Joo chudinka malinka a ty s ni, snad uz bude dobre
Tak fajn,ze je ti dobre, to je podstatny i to,ze nespinis
Bude dobre
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat