Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
28.10.18 14:30
@tulinka84 píše:
@mimka678 To bude asi normální buď ráda že nezvracis :hug: kdy jdes zítra na kontrolu?

Ahojky, vis co, uz mam na male..Fakt me nekdy natahne nechutne :? Zitra jedu az na 18h do nemocnice, jelikoz ma dr.plne terminy, tak mi vychazi vstric takhle :) Uz aby to bylo je mi desne, prijde mi, ze jsem preparila celej mesic snad a zaludek mam na vode.. :roll: Jinak cetla jsem,ze spinis..To snad ne..A jaka je intenzita?Neni to cervena krev..Nebli te brisko? :srdce:

• načítám...
2368
28.10.18 14:33
@Maria37 píše:
Jenze me :srdce: nebylo videt, takze fakt klidna nejsem

Ahojky, cetla jsem,ze dr.tak holku vyplasil a hnal ji na revizi a mimco se hezky ukazalo za tyden i se srdickem :) Tak urcite ver a vse bude v poradku uvidis ;) :srdce: Hlavne je potreba myslet na to, jake to bude krasny videt mimco ;) Nekdy i dr.nevidi dobre, nebo je mimi zasite a pak se ukaze..Bude dobre uvidis ;) :srdce: :hug:

• načítám...
9757
28.10.18 15:26
@mimka678 píše:
Ahojky, cetla jsem,ze dr.tak holku vyplasil a hnal ji na revizi a mimco se hezky ukazalo za tyden i se srdickem :) Tak urcite ver a vse bude v poradku uvidis ;) :srdce: Hlavne je potreba myslet na to, jake to bude krasny videt mimco ;) Nekdy i dr.nevidi dobre, nebo je mimi zasite a pak se ukaze..Bude dobre uvidis ;) :srdce: :hug:

Mam za sebou 2 potraty, tak radsi pocitam se vsim. Pokud to bude o.k. - tak parada, ale pocitam i s neuspechem :nevim:

• načítám...
2368
28.10.18 15:29
@Maria37 píše:
Mam za sebou 2 potraty, tak radsi pocitam se vsim. Pokud to bude o.k. - tak parada, ale pocitam i s neuspechem :nevim:

Ja to chapu, taky jsem prozila nezdary a bylo to moc tezky.. :? Jenze je potreba myslet pozitivne, v hlave totiz vse zacina..A na co myslime, to si do zivota pritahujeme ;) Urcite do tretice vse nejlepsi ;) :srdce:

• načítám...
9757
28.10.18 15:34
@mimka678 píše:
Ja to chapu, taky jsem prozila nezdary a bylo to moc tezky.. :? Jenze je potreba myslet pozitivne, v hlave totiz vse zacina..A na co myslime, to si do zivota pritahujeme ;) Urcite do tretice vse nejlepsi ;) :srdce:

Ja uvazuju realne a dokud neni srdicko - obzvlast v 7 tydnu, tak jsem pozitivni dost opatrne, kdyz je clovek pripraven i na pripadny neuspech, tak to lip zvlada - nebo aspon u me to tak funguje… :mavam:

• načítám...
2368
28.10.18 15:46
@Maria37 píše:
Ja uvazuju realne a dokud neni srdicko - obzvlast v 7 tydnu, tak jsem pozitivni dost opatrne, kdyz je clovek pripraven i na pripadny neuspech, tak to lip zvlada - nebo aspon u me to tak funguje… :mavam:

Uvidis, pak napis ;) :mavam:

• načítám...
4328
28.10.18 16:05

@mimka678 to že ti je špatně je dobre znameni :palec: tak to už máš za chvíli a těšim se na zprávu :srdce: jo trosku jsem dnes zaspinila 2× po otreni jen takové hnědé nic víc bylo toho úplně malinko :zed: břicho mě sem tam lehce zaboli nic víc :roll:

• načítám...
2368
28.10.18 16:17
@tulinka84 píše:
@mimka678 to že ti je špatně je dobre znameni :palec: tak to už máš za chvíli a těšim se na zprávu :srdce: jo trosku jsem dnes zaspinila 2× po otreni jen takové hnědé nic víc bylo toho úplně malinko :zed: břicho mě sem tam lehce zaboli nic
@tulinka84 píše:
@mimka678 to že ti je špatně je dobre znameni :palec: tak to už máš za chvíli a těšim se na zprávu :srdce: jo trosku jsem dnes zaspinila 2× po otreni jen takové hnědé nic víc bylo toho úplně malinko :zed: břicho mě sem tam lehce zaboli nic víc :roll:

Snad jo, uz je to jine jak prvni dny, citim se celkove jinak, nevim to ani popsat presne, proste jak morska choroba na lodi ;) Dik bohu, ze jen trosinku jsi spinila..Ono ty hormony se tak desne meni kazdy den :think: :srdce: Urcite zitra budu jako na jehlach..Uz ted jsem nervozni.. :roll: No dnes mam i precitlivelou naladu, porad mi je lito..A strasne mi chyby moje fenka.. :,( Tak snad budeme mit dobre zpravy zitra i ve stredu :* :srdce: :hug:

• načítám...
16
28.10.18 16:48

Ahojte, tak Vám teda povím, že mám z toho těhotenství takové nervy, že mi ten čas vůbec neutíká a neumím si vůbec představit, že by to mělo trvat ještě 8 měsíců :D Ve středu mě čeká opět odběr na hcg, mám hrozný strach, furt jen hledám něco na netu. Jediné, co mě trochu uklidňuje jsou lehké ranní nevolnosti a pořádné dálnice na testu :D dnes 20dpo

• načítám...
4328
28.10.18 16:57

@mimka678 no ani ti nebudu psát jak se cítím já :zed: teď to období je pro mě úplně zoufale :zed: nic nemůžu a nevím zda je teda vše ok nebo ne :zed: ani se raději netesim a pripravuju se na nejhorší :think: a brecet se mi z toho všeho chce Ale nejde to :,(

• načítám...
4328
28.10.18 17:01

@Sisi222 to máme všechny :mrgreen: 8o

• načítám...
16
28.10.18 17:04

@tulinka84 si říkám, jestli by nám bez toho internetu nebylo lépe :D

• načítám...
21681
28.10.18 17:07

@mimka678 jo je mi zle porad :(

• načítám...
180
28.10.18 17:42

Ahoj holky, od zítřka většinu z nás čekají kontroly a ultrazvuky, všechny máme strach, bojíme se, jak to dopadne. I já mám strach, čekám na středu, jak na smilování, abych konečně věděla na čem jsem. Chtěla bych nám všem popřát, aby vyšetření dopadla dobře, aby se to tady od zítra začalo zaplňovat jen dobrými zprávami a konečně z nás odpadl ten největší stres a strach.
Všem držím palečky :srdce: :mavam:

• načítám...
2368
28.10.18 18:07
@tulinka84 píše:
@mimka678 no ani ti nebudu psát jak se cítím já :zed: teď to období je pro mě úplně zoufale :zed: nic nemůžu a nevím zda je teda vše ok nebo ne :zed: ani se raději netesim a pripravuju se na nejhorší :think: a brecet se mi z toho všeho chce Ale nejde to :,(

No vzdyt to, hormony s nami zametaji.. :? Clovek nevi,co bude a porad se sleduje..Jeste to pocasi je nanic a brzo se stmiva.. :zed: Musime vydrzet, nic se neda delat.. :roll: Ja se sice vybrecela, no spatne na zaludku a v hlave mi je porad :zed: Ach jo, nech to utece rychle do te nasi kontroly :srdce: :*

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100