Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13012
29.10.18 07:49

Jinak podle kalkulačky jsem 5+4 a hodně mě bolí prsa je to fakt nepříjemné. Jsem po dvou sekcích (naposledy před 7lety) takže pokud bude vše ok tak malé by se mělo narodit v 38tt

• načítám...
5447
29.10.18 07:54

@Maria37 mně prsa pobolivaji pořád,večer a ráno je mám jak balvany a to už tak je mám normálně docela velký :(

@Zupina já dnes 6+0… A rodila jsem leden 09 ve 39+5,takže akorát :)

• načítám...
413
29.10.18 08:01
@Maria37 píše:
Je pravda, ze utrose a zavadeni je takove vselijake… Drzim palce…Holky, tak me prijde, ze me prestavaji bolet prsa - vedle unavy snad jediny priznak v 7+.. tt. Nervy pracuji… At uz je streda, ta nejistota je des…

To je normální. Taky jsem v 8.týdnu. Ze začátku mě bolela prsa a byla jsem unavená, teď nic. Jen mi bývá celý den šoufl :lol: ale třeba dnes mi naštěstí nic není :mavam:

• načítám...
9757
29.10.18 08:04
@sonci82 píše:
@Maria37 mně prsa pobolivaji pořád,večer a ráno je mám jak balvany a to už tak je mám normálně docela velký :(

Bud rada, me nesedi utz s ivf asi o 4 dny a ted mi prijde, ze to vsevhno nejak ustupuje, vikend jsem byla na nervy… Uvidime ve stredu… Kdy mas kontrolu?

• načítám...
13012
29.10.18 08:12

@sonci82 tak to je o dva dny už jsi byla na kontrole?(nezvládám vše dočíst). Já mám sekci 2008 a 2011. Tohle Mimi je mé vysněné, manžel moc nadšený nebude, moc se mu do toho už nechtělo :? Ale podařilo se tak snad to vezme vnpohode, nakonec byl u toho taky :roll: hold jsem ho umluvila.

• načítám...
13012
29.10.18 08:14

Nevím tedy zda cekat s kontrolou třeba až na 7 týden? Protože ovulace byla opravdu dýl tak aby už to bylo vůbec vidět :hug:

• načítám...
241
29.10.18 08:18

@Maria37 ja jsem dnes 7+2 a ze bych mela nejake extra priznaky, to fakt ne, stale trochu boli prsa, unavenejsi, vyjimecne po ranu zaludek na vode… Kdybych se nesledovala a nevedela, ze jsem tehu, tak to priznaky neresim.. prvni kontrola ve ctvrtek.. jsem napnuta jak ksandy.. :roll:

• načítám...
3077
29.10.18 08:21

Ahoj holky, všem, co jdou dnes na kontrolu, držím palce. Já mám novinku - večerní nevolnosti i přes to, že se najím. Včera jsem všechno vyhodila :oops: a navíc mě pak pálil žaludek, naštěstí na všechny útrapy zabírá spánek, aspoň něco! Jinak při kýchání a kašlání mě taky píchá v podbříšku, to je úplně normální, prostě to tam roste a je to citlivější. Dnes musím zase fungovat na univerzitě, tak jsem sama na sebe zvědavá 8o

• načítám...
9757
29.10.18 08:39
@Zupina píše:
Nevím tedy zda cekat s kontrolou třeba až na 7 týden? Protože ovulace byla opravdu dýl tak aby už to bylo vůbec vidět :hug:

Zupi, za sebe - radši později - ono když přijdeš brzo a není :srdce: tak ti to na klidu nepřidá naopak člověk začne stresovat… pokud nešpiníš atd. tak není kam spěchat

• načítám...
5447
29.10.18 08:41

@Zupina já jdu v pátek na utz,ale my jsme byli na umelem oplodnění

• načítám...
9757
29.10.18 08:41
@CoComela píše:
@Maria37 ja jsem dnes 7+2 a ze bych mela nejake extra priznaky, to fakt ne, stale trochu boli prsa, unavenejsi, vyjimecne po ranu zaludek na vode… Kdybych se nesledovala a nevedela, ze jsem tehu, tak to priznaky neresim.. prvni kontrola ve ctvrtek.. jsem napnuta jak ksandy.. :roll:

asi tak! kdybych v 6 tt nešpinila a + 6+2 bylo :srdce: tak bych byla klidnější, ale takto děs… musíme vydržet :hug:

• načítám...
9757
29.10.18 08:56

@CarmenHa děkuji, jak čtu, že některé holky nic nemůžou a já v „pohodě“ tak se ještě víc stresuju, si nepřipadám normální :D :D

• načítám...
13012
29.10.18 09:01

@Maria37 taky to tak vnímám, zavolám tam a řeknu že chci jít třeba až koncem příštího týdne
@sonci82 jo tak, no jo říkám vše jsem nedocetla, tak to je jasné že jsi víc hlídaná.

• načítám...
malone.v
29.10.18 09:05

cau holky, tak uz mam termin porodu-3.cervna. konecne je mi trochu lepe az na to, ze porad spim, od ctvrte hodiny odpoledne nejsem schopna vubec niceho. usinam i ve stoje :-D podle posledniho utz jsem 8+3. v setem tydnu me bylo porad zle a nastesti uz to trochu ustoupilo. jak jste na tom vy? budete nekdo rodit v brne? :-) :mavam:

• Upravit
227
29.10.18 09:09

Ahoj holky, tak já dnes začínám 9. týden a příznaky taky žádný. Jediné co cítím, tak že mě ráno a večer bolí prsa. Včera bych to normálně měla dostat, tak mě celý dopoledne bolelo hodně břicho, ale těsně před obědem se to spravilo 8) Další kontrola až 15. tak už se těším ???? to bych měla být u konce 11. týdne, tak doufám že už ze mě ten stres spadne. A už se o to budu moct podělit s rodinou ????

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100