Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
27.10.18 21:13
@tulinka84 píše:
@mimka678 Tak já myslím že bot není nikdy dost :mrgreen: já až teď odpočívám to byl zase den a noc když malá brecela že ji bolí zub :pocitac: masakr :pocitac: jinak se cítím dobre :palec: tak nevím s čím mám počítat v tu středu :think:

A hlavne uz odpocivej :* :srdce: Taky jsem se uz ulozila, divne mi cuklo v podbrisku.. :think:

• načítám...
5331
27.10.18 21:19

@mimka678 zítra podle utz začínám 10tt

• načítám...
2368
27.10.18 21:21
@Dannylinka píše:
@mimka678 zítra podle utz začínám 10tt

Tak to je krasny :palec: :srdce: Snad i me prejde ta nespavost, uvarila jsem si medunku, tak uvidime ;) A fotecku mimca uz mas? Kolikatem tydnu si videla srdicko? :srdce:

• načítám...
5331
27.10.18 21:25

@mimka678 fotku mám ze 6tt. V 7tt jsem viděla srdíčko. V 8tt jsem už poznala na utz hlavičku a tělíčko, ale to jsem si o fotku neřekla. Teď půjdu v 11tt, tak to si fotku vezmu, protože 3 dny na to bude mít taťka narozeniny. Je v nemocnici, :,( tak mu to snad trošku přidá sil, že se dočká, že bude děda :hug:

• načítám...
4328
27.10.18 21:38

@mimka678 děkuji mám strach z té kontroly po minulém zážitku:( ale teď jsem na to neměla čas myslet. Mám úplně strach co mi řekne :? Mě taky sem tam píchne :mrgreen: drž se a přeji klidnou noc já jsem dnes ko

• načítám...
616
27.10.18 21:49

Holky!!! Jsem nějaká histerická :think: na kontrolu mám jít ve ctvrtek 1.11. To bych měla být dle poslední ms 6+3 a mám strach, že mimi bude mladší a já neuvidím srdíčko :nevim: doktorka mi řekne, uvidíme se za 14 dní a já se zblazním! :zed: to nevydržím další čekání :roll: už magořím úplně že jo?! :think:

• načítám...
2368
27.10.18 21:51
@Dannylinka píše:
@mimka678 fotku mám ze 6tt. V 7tt jsem viděla srdíčko. V 8tt jsem už poznala na utz hlavičku a tělíčko, ale to jsem si o fotku neřekla. Teď půjdu v 11tt, tak to si fotku vezmu, protože 3 dny na to bude mít taťka narozeniny. Je v nemocnici, :,( tak mu to snad trošku přidá sil, že se dočká, že bude děda :hug:

Tak to je krasne, jak hezky postupne vse zapada do sebe :potlesk: :srdce: Takze v 7.tydnu uz jsi videla srdicko? :srdce: :hug: V pondeli jedu na kontrolu a budu 6tt+5, podle posl.MS :) Tak myskis,ze uz by mohlo.byt videt?V 5.tydnu byl jen gestacni vacek :) Urcite to dedu potesi, preji hodne zdravicka a bude se tesit na vnouce ;) :palec: :srdce:

• načítám...
2368
27.10.18 21:53
@Zuzka2016 píše:
Holky!!! Jsem nějaká histerická :think: na kontrolu mám jít ve ctvrtek 1.11. To bych měla být dle poslední ms 6+3 a mám strach, že mimi bude mladší a já neuvidím srdíčko :nevim: doktorka mi řekne, uvidíme se za 14 dní a já se zblazním! :zed: to nevydržím další čekání :roll: už magořím úplně že jo?! :think:

Ahoj, nemagoris, neboj :D Mam to stejne, a to jedu v pondeli na kontrolu a taky v tom tydnu :) Tak musime doufat, ze bude vse v poradku :srdce: A taky cekam 14 dni na tu kontrolu, snad pristi bude driv a bez problemu ;) :srdce:

Příspěvek upraven 27.10.18 v 21:56

• načítám...
2368
27.10.18 21:54
@tulinka84 píše:
@mimka678 děkuji mám strach z té kontroly po minulém zážitku:( ale teď jsem na to neměla čas myslet. Mám úplně strach co mi řekne :? Mě taky sem tam píchne :mrgreen: drž se a přeji klidnou noc já jsem dnes ko

Myslim, ze je vse na dobre ceste, kdyz nespinis a mas Utros, uvidis, bude dobre a pak zas nervy na cekani dalsi kontroly :D Dekuji a taky preji hezke sny ;) :srdce:

• načítám...
616
27.10.18 22:26

@mimka678 diky za podporu! Já ještě na kontrole nebyla, tak nevím vůbec co čekat! :nevim: doufám že bude všechno oká! Tam kde to má být a i se srdíčkem :srdce: ! To stejný přeju i tobě :hug:

• načítám...
2368
27.10.18 22:43
@Zuzka2016 píše:
@mimka678 diky za podporu! Já ještě na kontrole nebyla, tak nevím vůbec co čekat! :nevim: doufám že bude všechno oká! Tam kde to má být a i se srdíčkem :srdce: ! To stejný přeju i tobě :hug:

Uz je to takovy tyden, ze se mimco hezky ukaze a kdyby ne,byla pozdeji ovulka ;) :srdce: Neboj, vse bude v poradku a pak bude radosti ;) :hug: Dekuji taky za hezky slova a preji hezke sny a at to utika ;) :srdce:

• načítám...
413
27.10.18 22:51
@Zuzka2016 píše:
Holky!!! Jsem nějaká histerická :think: na kontrolu mám jít ve ctvrtek 1.11. To bych měla být dle poslední ms 6+3 a mám strach, že mimi bude mladší a já neuvidím srdíčko :nevim: doktorka mi řekne, uvidíme se za 14 dní a já se zblazním! :zed: to nevydržím další čekání :roll: už magořím úplně že jo?! :think:

Taky se toho obavám. Jdu na první kontrolu teď ve středu, měla bych být 7+3 a taky mám obavy, že mi řekne, že tam ještě není srdíčko. Měla jsem ovulaci až 28.září, cca 10 dnů před menstruací. :zed:

• načítám...
5331
28.10.18 00:29

@mimka678 neboj. Podle utz jsme mladší o tři dny. Takže v 6+1 (dle ms 6+4) uz srdíčko bilo.

• načítám...
2368
28.10.18 06:04
@Dannylinka píše:
@mimka678 neboj. Podle utz jsme mladší o tři dny. Takže v 6+1 (dle ms 6+4) uz srdíčko bilo.

Tak to je skvely ;) Myslim, ze dnes mam zrovna 6tt+4 :) Konecne jsem se trosku vyspala, kdyz se posouval ten cas ;)

• načítám...
616
28.10.18 06:10

@mimka678 už jedno ditě mám ;) myslela jsem to tak, že jsem v tomto těhotenství ještě nebyla na kontrole tak nevím jestli je mimi tam kde má být atd no :nevim: ale je fakt, že jak to má být tak to bude ;) @Dannylinka tak to jsi mě uklidnila, protože si tak nějak myslím že bych na kontrole měla být 6+1 :think: tak by bylo super kdyby už :srdce: bylo ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100