Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo jinak zeny kdo nemate a spatne se vam spi poridte si kojici polstare vynalez k nezaplaceni hlavne v tehu na spani.. aktualne mame doma 3 a jeste hodlam koupit jeden
deti si 2rozebrali a takovej v polorozpadu mam ja tak jeste jeden pro 3 mimino
![]()
@jasna.s diky za typ, ja vcera vbehla do Dm a koupila alverde prirodni, jsem to tam ocuchala a malem se poblinkala. Taky uz nejakou dobu pouzivam prirodni kosmetiku, ale u deodorantu jsem si jeste netroufla. Ale kupovala jsem bez hliniku.
@Modesta to uz utece.
Ja teda cekam prvni. Ale jsem celkem vklidu. Jeee tak to mame skoro na stejno. Ja byla ve stredu
a jdu 7.11.
@mimka678 jo aha tak to neposlouchej
je to.prejde počkej až se ti prcek narodí to bude ještě horší
s tím spaním to mě mrzí zkus se dát víc do pohody a bude to lepší ale někdo tím trpí a pak ještě na konci tehu to je taky des ![]()
@tulinka84 píše:
@mimka678 jo aha tak to neposlouchejje to.prejde počkej až se ti prcek narodí to bude ještě horší
s tím spaním to mě mrzí zkus se dát víc do pohody a bude to lepší ale někdo tím trpí a pak ještě na konci tehu to je taky des
Kdyby to slo, porad z kazdy strany kecy..
Tak dnesni noc zase spanek bod mrazu, ja uz fakt nevim,proc nemuzu normalne spat..
Jinak jak se citis?Spineni neni a co jine priznaky?
Rano jsem musela brzo delat snidane, jinak je mi spatne..
Jeste par tydnu a budu jak vorvan.. ![]()
Me se spí taky “divně” Budim se jen tak, budim se na čůrání, na žízeň … Včera jsem sla spat v 22 ze se vyspim a od 6 jsem tu jen tak cumela a ted jsem spala tak hodinu a uz nic ![]()
@GoldGirl píše:
Me se spí taky “divně” Budim se jen tak, budim se na čůrání, na žízeň … Včera jsem sla spat v 22 ze se vyspim a od 6 jsem tu jen tak cumela a ted jsem spala tak hodinu a uz nic
Tak to mas jeste dobry
Ja usnula kolem 1h a o 3h uz jsem byla vzhuru a pak kazdou hodinu a po pul seste uz jsem neusnula..
Ach jo..
@mimka678 no to ti asi neporadim já vždy řeknu že je to.moje věc a dal se nebavim
spaní se zlepší neboj v pondělí se uklidnis po. kontrole
spineni není. Trochu mě sem tam bolí břicho jinak nic
prsa jen malinko z boku. Doufám že je tam vše v pořádku
někdy se mi udělá trochu špatně když nekde jsem polije mě horko a musím na vzduch jinak omdlim ![]()
@Ajina39 já mám 2 fazolky vložené 6.10. a 2.11. jdu na utz,kolik jich se jich teda udrželo
@tulinka84 píše:
@mimka678 no to ti asi neporadim já vždy řeknu že je to.moje věc a dal se nebavimspaní se zlepší neboj v pondělí se uklidnis po. kontrole
spineni není. Trochu mě sem tam bolí břicho jinak nic
prsa jen malinko z boku. Doufám že je tam vše v pořádku
někdy se mi udělá trochu špatně když nekde jsem polije mě horko a musím na vzduch jinak omdlim
No to kydybych jeste zahubovala, to by bylo..
To je fajn,ze uz nespinis
Me moc prsa ze stran neboli, vic asi citlivejsi bradavky
Bez podprdy nemuzu ani spat
A zavrate mam taky, proto musim hodne pit a pravidelne jist
Dnes me boli zase hlava i zada, zrejme i pocasi uraduje..Musime se setrit, jinak to nevidim
Boze uz at je to pondeli, snad se mi bude spat lip..
![]()
@Ajina39 moc mě to mrzí
Přeji hodně síly a štěstí, aby vám to už konečně vyšlo ![]()
@Anonymní píše:
@Modesta tak to ja mam znacnou sestupnou tendenci.. u starsiho jsem resila vse zivila jsem se strasne zdrave odpocivala nic nenosila atd
Hehe, jj, u nás je to taky tak, akorát teda obě děti jsou zdravé. Jinak jsem nejedla ani hermelín, nic, teď to neřeším. Akorát sushi si odpustím.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Modesta tak to ja mam znacnou sestupnou tendenci.. u starsiho jsem resila vse zivila jsem se strasne zdrave odpocivala nic nenosila atd..ma chudak alergii na kde co a vsechno ho skoli kazdej bacil …rozmazlenej je az beda
s druhou jsem zmirnila vyjmecne si dala i pastiku jinak jedla celkem normalne ne moc zdrave s malym se fyzicky odpocivat nedalo a mala je pohodovy zdravy dite.. ted se zivim pastikama bramburkama a zrovna na co mam chut ..zadnej odpocinek..paraleny abych prezila .. tak ocekavam strasne zdrave dite
samozrejme s nadsazkou nikdy jsem nepila, nekourila a kosmetiku pouzivam vetsinou non toxic.. takze zas moc nemam kde hresit