Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
27.10.18 01:15

@Modesta tak to ja mam znacnou sestupnou tendenci.. u starsiho jsem resila vse zivila jsem se strasne zdrave odpocivala nic nenosila atd..ma chudak alergii na kde co a vsechno ho skoli kazdej bacil …rozmazlenej je az beda :D s druhou jsem zmirnila vyjmecne si dala i pastiku jinak jedla celkem normalne ne moc zdrave s malym se fyzicky odpocivat nedalo a mala je pohodovy zdravy dite.. ted se zivim pastikama bramburkama a zrovna na co mam chut ..zadnej odpocinek..paraleny abych prezila .. tak ocekavam strasne zdrave dite :D samozrejme s nadsazkou nikdy jsem nepila, nekourila a kosmetiku pouzivam vetsinou non toxic.. takze zas moc nemam kde hresit :D

• Upravit
Anonymní
27.10.18 01:19

Jo jinak zeny kdo nemate a spatne se vam spi poridte si kojici polstare vynalez k nezaplaceni hlavne v tehu na spani.. aktualne mame doma 3 a jeste hodlam koupit jeden :D deti si 2rozebrali a takovej v polorozpadu mam ja tak jeste jeden pro 3 mimino :) :jazyk:

• Upravit
21681
27.10.18 07:59

@jasna.s diky za typ, ja vcera vbehla do Dm a koupila alverde prirodni, jsem to tam ocuchala a malem se poblinkala. Taky uz nejakou dobu pouzivam prirodni kosmetiku, ale u deodorantu jsem si jeste netroufla. Ale kupovala jsem bez hliniku.

• načítám...
2754
27.10.18 08:06

@Modesta to uz utece. ;) Ja teda cekam prvni. Ale jsem celkem vklidu. Jeee tak to mame skoro na stejno. Ja byla ve stredu :) a jdu 7.11.

• načítám...
4328
27.10.18 08:19

@mimka678 jo aha tak to neposlouchej 8o je to.prejde počkej až se ti prcek narodí to bude ještě horší :zed: s tím spaním to mě mrzí zkus se dát víc do pohody a bude to lepší ale někdo tím trpí a pak ještě na konci tehu to je taky des :P

• načítám...
2368
27.10.18 08:30
@tulinka84 píše:
@mimka678 jo aha tak to neposlouchej 8o je to.prejde počkej až se ti prcek narodí to bude ještě horší :zed: s tím spaním to mě mrzí zkus se dát víc do pohody a bude to lepší ale někdo tím trpí a pak ještě na konci tehu to je taky des :P

Kdyby to slo, porad z kazdy strany kecy.. :zed: Tak dnesni noc zase spanek bod mrazu, ja uz fakt nevim,proc nemuzu normalne spat.. :? Jinak jak se citis?Spineni neni a co jine priznaky? :srdce: Rano jsem musela brzo delat snidane, jinak je mi spatne.. :roll: Jeste par tydnu a budu jak vorvan.. :zed:

• načítám...
389
27.10.18 09:05

Me se spí taky “divně” Budim se jen tak, budim se na čůrání, na žízeň … Včera jsem sla spat v 22 ze se vyspim a od 6 jsem tu jen tak cumela a ted jsem spala tak hodinu a uz nic :roll:

• načítám...
2368
27.10.18 09:13
@GoldGirl píše:
Me se spí taky “divně” Budim se jen tak, budim se na čůrání, na žízeň … Včera jsem sla spat v 22 ze se vyspim a od 6 jsem tu jen tak cumela a ted jsem spala tak hodinu a uz nic :roll:

Tak to mas jeste dobry :palec: Ja usnula kolem 1h a o 3h uz jsem byla vzhuru a pak kazdou hodinu a po pul seste uz jsem neusnula.. :zed: Ach jo..

• načítám...
4328
27.10.18 09:15

@mimka678 no to ti asi neporadim já vždy řeknu že je to.moje věc a dal se nebavim :mrgreen: spaní se zlepší neboj v pondělí se uklidnis po. kontrole :srdce: spineni není. Trochu mě sem tam bolí břicho jinak nic 8o prsa jen malinko z boku. Doufám že je tam vše v pořádku :srdce: někdy se mi udělá trochu špatně když nekde jsem polije mě horko a musím na vzduch jinak omdlim :mrgreen:

• načítám...
5447
27.10.18 09:26

@Ajina39 já mám 2 fazolky vložené 6.10. a 2.11. jdu na utz,kolik jich se jich teda udrželo

• načítám...
5447
27.10.18 09:31

@Ajina39 teď jsem teprv dočetla,že se neudržely,to je mi líto :(

• načítám...
2368
27.10.18 09:41
@tulinka84 píše:
@mimka678 no to ti asi neporadim já vždy řeknu že je to.moje věc a dal se nebavim :mrgreen: spaní se zlepší neboj v pondělí se uklidnis po. kontrole :srdce: spineni není. Trochu mě sem tam bolí břicho jinak nic 8o prsa jen malinko z boku. Doufám že je tam vše v pořádku :srdce: někdy se mi udělá trochu špatně když nekde jsem polije mě horko a musím na vzduch jinak omdlim :mrgreen:

No to kydybych jeste zahubovala, to by bylo.. :zed: To je fajn,ze uz nespinis :* :srdce: Me moc prsa ze stran neboli, vic asi citlivejsi bradavky :roll: Bez podprdy nemuzu ani spat :? A zavrate mam taky, proto musim hodne pit a pravidelne jist :roll: Dnes me boli zase hlava i zada, zrejme i pocasi uraduje..Musime se setrit, jinak to nevidim :* :srdce: Boze uz at je to pondeli, snad se mi bude spat lip.. :* :srdce:

• načítám...
27.10.18 09:54

@Ajina39 moc mě to mrzí :,( Přeji hodně síly a štěstí, aby vám to už konečně vyšlo :hug:

• načítám...
27.10.18 10:00

@mimka678 @GoldGirl holky mám to taky tak, přitom jsem tak unavená, ale spát prostě nejde. K tomu xkrát za noc na záchod , je to sranda no. Přitom máme poslední měsíce na to se pořádně vyspat :lol:

• načítám...
6077
27.10.18 10:02
@Anonymní píše:
@Modesta tak to ja mam znacnou sestupnou tendenci.. u starsiho jsem resila vse zivila jsem se strasne zdrave odpocivala nic nenosila atd

Hehe, jj, u nás je to taky tak, akorát teda obě děti jsou zdravé. Jinak jsem nejedla ani hermelín, nic, teď to neřeším. Akorát sushi si odpustím.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100