Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuzka2016 píše:
@mimka678 už jedno ditě mámmyslela jsem to tak, že jsem v tomto těhotenství ještě nebyla na kontrole tak nevím jestli je mimi tam kde má být atd no
ale je fakt, že jak to má být tak to bude
@Dannylinka tak to jsi mě uklidnila, protože si tak nějak myslím že bych na kontrole měla být 6+1
tak by bylo super kdyby už
bylo
Jo, tak ditko uz mas
Neboj, uz je nekdy v tom tydnu videt
Jen zalezi od oplodneni a ovulky, boze me je spatne a musim porad jist..Pribiram desive ![]()
ty jo holky jak ja to tak pročítám zpětně tak vám tak trochu závidím ty radosti s z těch
a očekávání atd. ja jsem teď tak trochu v nervách zda z těch mých II něco bude ![]()
@Zuzka2016 píše:
Holky!!! Jsem nějaká histerickána kontrolu mám jít ve ctvrtek 1.11. To bych měla být dle poslední ms 6+3 a mám strach, že mimi bude mladší a já neuvidím srdíčko
doktorka mi řekne, uvidíme se za 14 dní a já se zblazním!
to nevydržím další čekání
už magořím úplně že jo?!
To aktualne zazivam a je to peklo. V utery jsem byla 6+6 tt a plod jen 6+2 tt a nevidela
navic mi temer nic neni… Vcera me ani nebolely prsa nic… Dnes trosku a stres prozivam hrozny… Kontrola ve stredu - cekat 14 dni jsem odmitla…
Holky já půjdu na první kontrolu až v 8. Týdnu. Mudr jsem ještě ani nevolala. Nechtěla jsem tam jít a riskovat že
ještě nebude a zbytečně na to myslet. Jestli tam bude něco spatne tak proti přírodě stejně nic nezmuzu tak si radši chci počkat at mám jistotu a druhá věc je že teda si pořád neuvědomuju že jsem těhotná
ani mi to nejde říct nahlas, pořád čekám kdy se z toho snu probudím
![]()
@Maria37 Jsem na tom stejne prsa mě už taky moc nebolí
a zda mám srdicko taky nevím
ve středu se to rozlouskne budu 7+2 dle MS a z verdiktu mám strach ![]()
@tulinka84 píše:
@Maria37 Jsem na tom stejne prsa mě už taky moc nebolía zda mám srdicko taky nevím
ve středu se to rozlouskne budu 7+2 dle MS a z verdiktu mám strach
Ja taky. Jsem po ivf, takze tam se moc zpozdeni vysvetlit neda
uvidime… Po a ut bude narocny.
@Maria37 Tak držím.palce
já dnes zase trochu spineni po utreni
4 dny byli v klidu ![]()
Holky tak to jsem ráda že nejsem sama
sestřička mě chtěla objednat na 5. 11. což by byl už 8tt, ale mám to ten týden špatný s hlídáním! Tak mi řekla, že to vůbec neva a mám přijít toho 1.11.
@Maria37 píše:
To aktualne zazivam a je to peklo. V utery jsem byla 6+6 tt a plod jen 6+2 tt a nevidelanavic mi temer nic neni… Vcera me ani nebolely prsa nic… Dnes trosku a stres prozivam hrozny… Kontrola ve stredu - cekat 14 dni jsem odmitla…
Klid, kdyz jsem byla na kontrole, tak jsem podle ms byla 7+0 a mimi odpovidalo 5+6 a srdicko bylo videt krasne.
Holky, mate to nektera?
Najim se, spatne, nenajim se, spatne..
A porad citim jakoby kocovinu a divny pocit v hlave i na zaludku..
A ted kdyz kaslu a kycham, tak me boli a picha podbrisko.. ![]()
@mimka678 píše:
Holky, mate to nektera?Najim se, spatne, nenajim se, spatne..
A porad citim jakoby kocovinu a divny pocit v hlave i na zaludku..
A ted kdyz kaslu a kycham, tak me boli a picha podbrisko..
Taky jsem mela nevolnosti, ale jen asi 3 dny. Doporucuje se jist piskoty jeste pred vstanutim z postele. A taky Gravi pop, zazvorova lizatka proti nevolnosti. S pichanim v podbrisku nevim, hodne maminek rika, ze je pobolivalo nebo pichalo bricho nekolik mesicu, ale asi neni dobre podcenovat zadnou bolest… ![]()
@Anonymní píše:
Klid, kdyz jsem byla na kontrole, tak jsem podle ms byla 7+0 a mimi odpovidalo 5+6 a srdicko bylo videt krasne.
Jenze me
nebylo videt, takze fakt klidna nejsem
@mimka678 To bude asi normální buď ráda že nezvracis
kdy jdes zítra na kontrolu?
@BaraRed píše:
Taky jsem mela nevolnosti, ale jen asi 3 dny. Doporucuje se jist piskoty jeste pred vstanutim z postele. A taky Gravi pop, zazvorova lizatka proti nevolnosti. S pichanim v podbrisku nevim, hodne maminek rika, ze je pobolivalo nebo pichalo bricho nekolik mesicu, ale asi neni dobre podcenovat zadnou bolest…
Diky za rady, no ja uz mam problem z te postele vylezt
Je mi hnusne celej den..A piskoty zkusim,lizatka neznam
Vim,ze pichani a bolest se nema podcenovat, zitra jedu na kontrolu, zeptam se dr. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat