Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21681
28.10.18 07:21

@vice :potlesk: hezky pribeh

• načítám...
2368
28.10.18 09:51
@Zuzka2016 píše:
@mimka678 už jedno ditě mám ;) myslela jsem to tak, že jsem v tomto těhotenství ještě nebyla na kontrole tak nevím jestli je mimi tam kde má být atd no :nevim: ale je fakt, že jak to má být tak to bude ;) @Dannylinka tak to jsi mě uklidnila, protože si tak nějak myslím že bych na kontrole měla být 6+1 :think: tak by bylo super kdyby už :srdce: bylo ;)

Jo, tak ditko uz mas :) Neboj, uz je nekdy v tom tydnu videt :srdce: Jen zalezi od oplodneni a ovulky, boze me je spatne a musim porad jist..Pribiram desive :hug:

• načítám...
56
28.10.18 10:54

ty jo holky jak ja to tak pročítám zpětně tak vám tak trochu závidím ty radosti s z těch :srdce: a očekávání atd. ja jsem teď tak trochu v nervách zda z těch mých II něco bude :think:

• načítám...
9757
28.10.18 11:04
@Zuzka2016 píše:
Holky!!! Jsem nějaká histerická :think: na kontrolu mám jít ve ctvrtek 1.11. To bych měla být dle poslední ms 6+3 a mám strach, že mimi bude mladší a já neuvidím srdíčko :nevim: doktorka mi řekne, uvidíme se za 14 dní a já se zblazním! :zed: to nevydržím další čekání :roll: už magořím úplně že jo?! :think:

To aktualne zazivam a je to peklo. V utery jsem byla 6+6 tt a plod jen 6+2 tt a nevidela :srdce: navic mi temer nic neni… Vcera me ani nebolely prsa nic… Dnes trosku a stres prozivam hrozny… Kontrola ve stredu - cekat 14 dni jsem odmitla…

• načítám...
3644
28.10.18 11:20

Holky já půjdu na první kontrolu až v 8. Týdnu. Mudr jsem ještě ani nevolala. Nechtěla jsem tam jít a riskovat že :srdce: ještě nebude a zbytečně na to myslet. Jestli tam bude něco spatne tak proti přírodě stejně nic nezmuzu tak si radši chci počkat at mám jistotu a druhá věc je že teda si pořád neuvědomuju že jsem těhotná :mrgreen: ani mi to nejde říct nahlas, pořád čekám kdy se z toho snu probudím :D :D

• načítám...
4328
28.10.18 11:28

@Maria37 Jsem na tom stejne prsa mě už taky moc nebolí :nevim: a zda mám srdicko taky nevím :nevim: ve středu se to rozlouskne budu 7+2 dle MS a z verdiktu mám strach :roll:

• načítám...
9757
28.10.18 12:14
@tulinka84 píše:
@Maria37 Jsem na tom stejne prsa mě už taky moc nebolí :nevim: a zda mám srdicko taky nevím :nevim: ve středu se to rozlouskne budu 7+2 dle MS a z verdiktu mám strach :roll:

Ja taky. Jsem po ivf, takze tam se moc zpozdeni vysvetlit neda :nevim: uvidime… Po a ut bude narocny.

• načítám...
4328
28.10.18 13:00

@Maria37 Tak držím.palce :palec: já dnes zase trochu spineni po utreni :,( 4 dny byli v klidu 8o

• načítám...
616
28.10.18 13:19

Holky tak to jsem ráda že nejsem sama :) sestřička mě chtěla objednat na 5. 11. což by byl už 8tt, ale mám to ten týden špatný s hlídáním! Tak mi řekla, že to vůbec neva a mám přijít toho 1.11.

• načítám...
Anonymní
28.10.18 13:55
@Maria37 píše:
To aktualne zazivam a je to peklo. V utery jsem byla 6+6 tt a plod jen 6+2 tt a nevidela :srdce: navic mi temer nic neni… Vcera me ani nebolely prsa nic… Dnes trosku a stres prozivam hrozny… Kontrola ve stredu - cekat 14 dni jsem odmitla…

Klid, kdyz jsem byla na kontrole, tak jsem podle ms byla 7+0 a mimi odpovidalo 5+6 a srdicko bylo videt krasne.

• Upravit
2368
28.10.18 14:10

Holky, mate to nektera? :roll: Najim se, spatne, nenajim se, spatne.. :zed: A porad citim jakoby kocovinu a divny pocit v hlave i na zaludku.. :roll: A ted kdyz kaslu a kycham, tak me boli a picha podbrisko.. :nevim:

• načítám...
688
28.10.18 14:14
@mimka678 píše:
Holky, mate to nektera? :roll: Najim se, spatne, nenajim se, spatne.. :zed: A porad citim jakoby kocovinu a divny pocit v hlave i na zaludku.. :roll: A ted kdyz kaslu a kycham, tak me boli a picha podbrisko.. :nevim:

Taky jsem mela nevolnosti, ale jen asi 3 dny. Doporucuje se jist piskoty jeste pred vstanutim z postele. A taky Gravi pop, zazvorova lizatka proti nevolnosti. S pichanim v podbrisku nevim, hodne maminek rika, ze je pobolivalo nebo pichalo bricho nekolik mesicu, ale asi neni dobre podcenovat zadnou bolest… :nevim:

• načítám...
9757
28.10.18 14:21
@Anonymní píše:
Klid, kdyz jsem byla na kontrole, tak jsem podle ms byla 7+0 a mimi odpovidalo 5+6 a srdicko bylo videt krasne.

Jenze me :srdce: nebylo videt, takze fakt klidna nejsem

• načítám...
4328
28.10.18 14:25

@mimka678 To bude asi normální buď ráda že nezvracis :hug: kdy jdes zítra na kontrolu?

• načítám...
2368
28.10.18 14:26
@BaraRed píše:
Taky jsem mela nevolnosti, ale jen asi 3 dny. Doporucuje se jist piskoty jeste pred vstanutim z postele. A taky Gravi pop, zazvorova lizatka proti nevolnosti. S pichanim v podbrisku nevim, hodne maminek rika, ze je pobolivalo nebo pichalo bricho nekolik mesicu, ale asi neni dobre podcenovat zadnou bolest… :nevim:

Diky za rady, no ja uz mam problem z te postele vylezt :( Je mi hnusne celej den..A piskoty zkusim,lizatka neznam :think: Vim,ze pichani a bolest se nema podcenovat, zitra jedu na kontrolu, zeptam se dr. :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100